Drama: Catherine krijgt zuur eten in Michelin-zaak

Het lijkt wel of Catherine Keyl nooit iets bespaard blijft. Na de voor haar zo saaie coronamaanden, reisde ze afgelopen week voor een citytrip af naar Parijs. Daar gaf ze een hoop geld uit aan een restaurant met een Michelinster, maar vervolgens kreeg ze zuur eten op haar bord. “Vanwege de vele mooie herinneringen ging ik ook naar restaurant Lucas Carton, op het Place de la Madeleine. Eén ster van Michelin. Grote teleurstelling“, zegt de 73-jarige tv-ster in De Telegraaf.

Het was echt verschrikkelijk, aldus La Keyl. “Twee voorgerechten met vis hadden zo’n zure saus erbij dat je de vis niet meer kon proeven.”

Het hoofdgerecht was ‘een bonk kip’, klaagt ze. “Aftikken: 230 euro.”

Je wordt tegenwoordig genaaid waar je bij staat, wil Keyl zeggen. “Volgende dag op een eenvoudig terras: veel lekkerdere lunch, drie gangen, 40 euro.”

Verder schrok de presentatrice ook erg van de armoede in Parijs. “In de Rue de Rivoli, de straat met de overdekte galerij, waren de winkels nog dicht. Reden voor zwervers om daar in groten getale te gaan liggen.”

Het is niet de eerste keer dat Keyl een dramatisch weekend heeft in Parijs. In 2016 werd ze daar in een chique hotel beroofd door een man met rare kleren.

Lees ook: Zelfs nieuw slipje maakt Catherine Keyl niet meer blij (14 mei)

Foto: NPO

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen