Diederik Jekel zit op Inner Circle

Geplaatst op ma 06 jul 2020 om 16:15

RTL Boulevard-ster Diederik Jekel zit op Inner Circle. Vrouwen die een date willen scoren met de tv-bekendheid, kunnen hem opzoeken via deze dating app. Dat onthult hij in gesprek met de Weekend. Diederik, die onlangs uit de kast kwam als heteroseksueel, is alweer een tijdje single. Het is niet gelukt met zijn vorige vriendin Lettie, dus nu is hij alleenstaand. “Ja, sinds twee jaar. We waren uit elkaar gegroeid, dat kan gebeuren. Niks raars gebeurd verder, anders dan dat het gewoon is uitgegaan.”

Nu is hij op zoek naar een ander vrouwspersoon. “Zeker. Sinds kort zit ik op een datingsite, Inner Circle. Wat mij daar voornamelijk opvalt is dat vrouwen vaak niks over zichzelf vertellen, alleen dat ze bijvoorbeeld uit Amsterdam komen.”

Heel onhandig van die vrouwen, vindt Diederik. “Als je als vrouw benaderd wil worden, is het toch handig om een aanknopingspunt achter te laten? Ik vind het dan lastig om op een leuke manier het gesprek te starten. En dan weet ik ook of ik bij je aan zou sluiten.”

Nee, alleen swipen omdat een vrouw er leuk uitziet, doet Diederik niet. “Een leuk koppie is natuurlijk te gek, maar ik vind het oprecht leuk en belangrijk om te weten wat iemand vindt.”

Is het niet een beetje maf om als BN’er op een datingapp te zitten? “Ik heb erover getwijfeld en vind het ook wel wennen. Ik kan me voorstellen dat mensen zich afvragen of je het wel echt bent. Of het voor mij moeilijker wordt omdat ik bekend ben, gaan we zien.”

Welke vrouwen maken het meest kans? “Een lief meisje met een goed karakter, dan ben ik gelukkig. Ze hoeft niet bekend te zijn, ik vind ieders werk interessant. Dat soort dingen maakt mij echt niet uit, als het maar een leuk persoon is.”
Foto: RTL
34 Reacties op “Diederik Jekel zit op Inner Circle”


 1. Robert

  Wat een droef toeters die RTL “sterren”

 2. mech

  ohh dacht dat hij gay was.

 3. Ron

  @mech: nou, sterker nog, dat weet hij zelf nog niet…

 4. .WEST*

  Ennio Morriconi overleden , waar blijft het bericht dat onze bN`ers geschokt zijn?

 5. Huismaker

  Beste Jekel. Blijf lid van het mediakartel (NPO/RTL/SBS). Je krijgt zo lekker veel aandacht en dan kun je BN-ertje spelen. Voor veel vrouwen geld: macht, bekendheid en niet te vergeten GELD. Je hebt een mooie toekomst voor je !

 6. William Raaf

  Diererik wil graag door een gigantic negro cock in zijn eigen inner circle gekieteld worden.

 7. William Raaf

  Is er geen manier om namenjatters te weren ?

 8. tante sjaan uit de jordaan

  hallo, ik ben Sjaan uit de Laurierstraat 81 3 hoog , ben 78 en mijn man Nelis is verleden maand de pijp uit gegaan ., Ja het was hopeloos de laatste 10 jaar, hij was op e sukkel , en ik stond droog tussen de benen. Nu wil ik mn schade wel eens inhalen en me laten verwennen door een jongere knul met een lekkere l.l

  Na 20.00 uur kan men langskomen, want ik doe naast mn AOW schoonmaakwerkzaamheden `bij de Bijenkorf !
  Zie er voor mijn leeftijd zeer sexy UIT, dus kom maar langs wippen, mn deur en scheur staat open!

 9. Captain Caveman

  Zijn toch een bepaald slag leipe wijven die dit soort sites afstruinen. Wijven waar je niets mee te maken wilt hebben als gewone Hollandse gozer. Dus geen zachte en gevoelige hipsters met vettige knotjes en al een soort ‘horige’ is voor wijven!

 10. teuntje

  hahahaha, wat een hoogheidswaanzin, inner circle hahahaha

 11. Gerard Cocks

  Hij was toch homofiel?

 12. William Raaf

  Is dit ook een BN’r ?
  Eerlijke vraag want zo’n beetje 99% van de BN’rs ken ik niet.

 13. Hoi

  Is hij nou echt alleen voor het geld naar RTL gegaan? Bij NPO deed hij toch veel leukere dingen. Of was hij als blanke heteroseksuele man niet meer welkom bij NTR? Dat JijKanaal van hem is nog geen succes.

 14. Deze tekst is gemodereerd

  Ennio Morricone is overleden. Het wachten is op een reactie van Patricia Paay. Het schijnt zo te zijn dat Halbe Zijlstra er ook bij aanwezig was.

 15. William Raaf

  Erg leuk hoor reageren onder de naam van iemand anders

 16. Repelsteeltje

  Hoi Diederik.
  Was jij op zoek naar een betrouwbaar lief en monogaam meisje met diepgang geld en een goede opleiding die een volgevreten narcist zoekt met een ongeschoren kop en eengeslachtsdeel dat (deels) verborgen zit onder een behaard vetschort? Dan heb je geluk.
  M’n bejaarde tante heeft een vriendin in Moldavië die het uitermate leuk lijkt om bij de Nederlandse jetset te horen in ruil voor een paspoort en een veilige leefomgeving, verder heeft ze niet zoveel eisen…

 17. Ronaldz

  De wallen zijn weer open Diederik. Doe jij je voordeel mee.

 18. anoniem

  Je macht of bekendheid gebruiken om veel dates te scoren is wellicht even oud als de mensheid. We zijn uiteindelijk niet meer dan geëvolueerde apen..

 19. Suzy Wang

  Djzs die ziet er niet uit.

 20. Geronimo

  Na deze aankondiging zullen de golddiggertjes zich toch wel bij hem melden met een uitgebreid CV?

 21. William Raaf

  @16.44 : Tegen betaling is je naam terug te kopen(en haal het niet in je hoofd om bromsnor erbij te halen!)

 22. Akwasi

  Bridget Maasland misschien? Weer eens iets anders dan die kermistokkie Hazes.

 23. coming out day

  Ennio Morricone is van een te hoog caliber voor het volk wat zich BN’er noemt in Nederland. Die mensen weten niet eens wie hij is.

  Ik denk dat Jekel biseksueel is en dat het percentage mannen waar hij op valt hoger ligt dan vrouwen. Toch nog een soort schaamte wat helemaal niet hoeft. Doen alsof je een vriendin hebt en dan toch afspreken op parkeerplaatsen/bosgebieden met mannen is echt niet meer van deze tijd.

 24. Bromsnor

  @William Raaf, ik heb een klacht van de echte William Raaf ontvangen. Ik heb de redactie van MC is op de hoogte gesteld van uw praktijken.

 25. Tvbubble

  Huh is hij hetero?

 26. Meindert Kramp

  Binnenkort: Diederik Jekel op Ninth Circle.

 27. Rastom

  Is dat een soort Grinder voor mensen in de kast?

 28. Piet Pannelap

  Waarom koketteert Zweetkees Jekel met z’n vermeende heteroseksualiteit? Hij is zo gay als Arie Boomsma zijn kan. Allebei valse nichten.

 29. AxelF

  Jekel kom gewoon uit de kast

 30. Harry

  Diederik over één kam

  scheren met onze nationale haatprediker

  Arie Boomsma gaat wel erg ver. Er zijn grenzen…

 31. Piet

  Wat een onzin, dat is helemaal geen hetero, zie je zo.

 32. Deen

  Diederik is Metro sexueel, een sterk verwijfde vent.

 33. Jaap Aap

  Ik kom hard klaar als ik aan diederik denk!

 34. Meneer de Uil 🐦

  Alalala-long
  Alalala-long
  Long-die-longlonglong!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.