‘Arie Boomsma komt op homo-ontmoetingsplaatsen’

Geplaatst op wo 15 jul 2020 om 11:45

Arie Boomsma komt regelmatig op homo-ontmoetingsplaatsen, ondanks dat hij een vrouw en kinderen heeft. Die geruchten heeft Dennis Schouten opgevangen, zegt hij in de YouTube-show Bij Andy in de Auto. Op een gegeven moment spreekt Dennis met de gastheer van de talkshow, Andy van der Meijde, over homoseksualiteit. “Je hoort wel vaker van die vaders die een hoop kinderen hebben en uiteindelijk toch later op mannen vallen. Daar is niets mis mee“, zegt Dennis.

Andy daarop: “Je hebt ons langs de A1 zo’n parkeerplek, zo’n homo-ontmoetingsplaats en daar zie je ook auto’s met kinderstoeltjes erin.”

Dennis vervolgens: “Het schijnt dat Arie Boomsma er ook weleens komt op die afwerkplek. Dat heb ik wel eens gehoord.”

Andy: “Echt waar?

Dennis: “Ja, ja, ja, ja.”

Andy: “Wie nog meer?

Dennis: “Ja, ik heb alleen van Arie gehoord. Overdag is het: die boycotten we, die boycotten we en die boycotten we. En dan laat hij zich ’s avonds door een paar mannen nemen. Dat heb ik gehoord, hè! Het is een roddel, het is een roddel! Het is een roddel, hè?

De geruchten over Arie’s homoseksualiteit gaan al vanaf het begin van zijn carrière. In 2011 gaf hij aan daar geen moeite mee te hebben. “Het is toch niet erg om homo genoemd te worden? Zolang heteromannen dat nog als iets negatiefs zien, vind ik het niet erg om in de wind te staan, net zolang tot het geen factor meer is.

De uitspraken van Dennis ziet u onderstaand (vanaf 27:24):

Foto: NPO, YouTube
97 Reacties op “‘Arie Boomsma komt op homo-ontmoetingsplaatsen’”


 1. Boris

  “Ja, ik heb alleen van Arie gehoord. Overdag is het: die boycotten we, die boycotten we en die boycotten we. En dan laat hij zich ’s avonds door een paar mannen nemen. Dat heb ik gehoord, hè!

  Ik snap niet precies wat het een met het ander te maken heeft.

 2. Boris

  Dat is oud nieuws.

  Ik vind het achterbaks dat hij vanwege zijn geloof is getrouwd met een vrouw.

 3. Andreas

  Of het nu wel of niet waar is, zulke verhalen kunnen gezinnen kapot maken. Kinderen zijn daarbij altijd de dupe.

 4. Jean

  In het filmpje wordt er vrij normaal, relaxed en grappig over gedaan. In het artikel wordt het allemaal wat zwaarder gemaakt. Waarom?

 5. Ideetje voor John

  Nieuw programma voor SBS
  Gordon die alle homoparkeerplaatsen gaat keuren.

 6. Echo

  Waar rook is is vuur. Het zou mij niet verbazen dat het een homo in de kast is. Arie is niet dus niet alleen een Judas, een Farizeeër en een zuivere NSB’er, hij is ook homo. Homo zijn is prima maar niet in de kast Arie NSB’er Boomsma en dan voor de bühne getrouwd zijn om je pseudo hetero imago in stand te houden. Dat zie je vaak bij die stiekeme Gristelijke benepen ruggengraatloze viespeuken en laffe NSB’esr verraders!

 7. Tim

  Verbaast me niks. Altijd al een kastgeval geweest.

 8. chris?

  Geruchten ? MC en daar aandacht aan besteden. Allemaal hetzes

 9. Olleke bolleke

  Arme vrouw en kinderen met zo’n enge man/vader. Ik zou gelijk een andere achternaam aanvragen wanneer ik als zijn kind daar achter kwam. Gat/hol verdomme!!!

 10. Herman Hoogsteder

  Altijd al geweten.

 11. Rob Verlinde

  Arie heeft meer ballen op zijn kin gehad dan Roger Federer

 12. Bart

  Stel dat het niet waar is…stel.
  Denk aan zijn kinderen en zijn vrouw.

 13. Liever Chinees

  @Bart
  Had ie maar niet de links-fascistische BN-er moeten uithangen.

 14. Daan

  Ik heb dat altijd gedacht bij Arie Boomsma. Bij narcistische mannen die op bijna krampachtige wijze een echte man proberen te zijn klopt er vaak iets niet. Dat is geen leuk bericht voor zijn vrouw en kinderen. Wie weet kan Arie Boomsma bij de homo sportclub het Tijgertjes iets gezellie doen. Kom maar uit de kast Arie, ook jij mag er zijn, ook God houdt van ‘mannen’ die lid zijn van de stasi.

 15. Zomaar

  Geruchten zeggen om je niet te hoeven verantwoorden (roddelblad techniek)
  Lijkt mij sterk dat Boomsma voor dat een openbare ontmoetingsplek bezoekt.

 16. Tino

  Ik vind Arie een vreselijke zelfingenomen man, maar lekker belangrijk of Arie ook op mannen valt

 17. anton

  Mooi dat na Rob Goossens, nu ook Dennis Schouten het begrip ‘NSB-er’ levend houdt.

 18. aldus

  Mooi dat na Rob Goossens, nu ook Dennis Schouten het begrip ‘NSB-er’ levend houdt.

 19. raam

  lieve god in de hemel

  die jongen arie mag zich zelf zijn

  waarom persoonlijk

  laat zijn gevoelens met rust…………….

  zakelijk aanvallen

  niet persoonlijk

  het lijkt net zwarte piet

  niet op kleur en uiterlijk

 20. raam

  lieve god in de hemel

  die jongen arie mag zich zelf zijn

  waarom persoonlijk

  laat zijn gevoelens met rust…………….

  zakelijk aanvallen

  niet persoonlijk

  het lijkt net zwarte piet

  niet op kleur en uiterlijk

 21. Mirjam

  @ Tino
  wo 15 jul 2020 om 12:09

  Dat is wel belangrijk want NSB’er Arie is getrouwd en heeft kinderen.

 22. Max

  @ raam

  Arie is zichzelf niet Arie is een bedrieger én een verklikker zoals je dat in de oorlog ook had.

 23. Woordkunstenaar Sjors van Kempen

  Arie houdt wel van een bruine piemel.

 24. Matthijs Zelf.

  CDA kiest Hugo de Jonge als nieuwe partijleider. RTL.

 25. Roy

  Ha ha dus kale Arie is een bruinwerker die getrouwd is.

 26. man pan

  @Matthijs Zelf.

  Opvallend, blijkt dat opkomst van CD stemmers maar 66,7 procent was. Was erg close, maar Omtzigt kwam 210 stemmen te kort.

 27. Chselsey

  Niet gek dus dat nep Jezus 2.0 af en toe ook met een kruisje aan zijn oor loopt, wijlen George Michael liep in zijn ontkenningsfase eind jaren 80 daar ook mee rond. Arie B. is een man met een totaal verscheurde persoonlijkheid. Als domineeszoon is zijn extremistische linkse gedrag echter niet vreemd te noemen, aangezien kinderen die in streng religieuze gezinnen opgroeien later vaak in de knoop komen met zichzelf en daardoor een dubbel leven gaan leiden met bijbehorende gedachtengoed waarin wordt opgekomen voor de “zogenaamde” zwakkeren en andersdenkenden binnen een samenleving. Meestal zijn dit best wel meelevende persoonlijke mensen met een goed hart. Echter slaan ze daarin te ver door wanneer ze enig invloed kunnen uitoefenen in een maatschappij doordat ze geen raad weten met hun interne woede en minderwaardigheidscomplexen. Zij spiegelen als het ware hun woede en haat een maatschappij in waarmee ze juist tegenstellingen en racisme aanjagen in plaats van oplossen! Uiterst gevaarlijke mensen dus die in eerste instantie worden aangezien voor vrede brengers en stichters! Een Jezus 2.0 dus of liever gezegd een antichrist in Jezus’ kleren of nóg beter gezegd: een wolf in schaapskleding!

 28. Wim Lubbers

  Het schijnt dat, . . . .
  Zelfs Story zou zich nog schamen voor dit niveau.

 29. Sam

  Arie Boomsma is volgens mij zo een soort heteroman die gelijk met zijn benen wijd omhoog gaat liggen en zich hard laat doorneauken. Het is net een wijf die Arie.

 30. Max

  Arie Boomsma is volgens mij zo een soort heteroman die gelijk met zijn benen wijd omhoog gaat liggen en zich hard laat doorn***ken. Het is net een w ij f die Arie.

 31. Katrina

  @ Chselsey

  Mooie duiding van deze nsb’er die ook homo blijkt te zijn.

 32. Jedes

  Ken ook iemand die dat altijd roept. Homo-infiltrant in de heterowereld. Geloof er niets van. Dan hadden we vast beelden gehad. Samen met Akwasi betrapt worden in een bos. Zou me dood lachen.

 33. Marcel Loosman

  Lopen zat nichten rond daar in die sportschooltjes van hem in Amsterdam!

 34. Wendy's dealertje

  Arie in het frikandellenbos, zou me niks verbazen.

 35. Mareile

  Kan het me niet voorstellen. Hij zou enorm chantabel zijn. Praatjes vullen geen gaatjes.

 36. Marc

  Na uit de kast, trekt hij ze nu letterlijk uit de bosjes!

 37. Ben

  Arie een hypocriete chocoladeridder, een christelijke getrouwde anaalridder in de kast.

 38. Simon

  Wat Dennis Schouten hier noemt wordt altijd gezegd over heteromannen die iets maken als ‘uit de kast’. Beschamend niveau weer. Laat hij weer wat met Bram gaan maken. Dat was content.

 39. Pim

  Karaktermoord van een rechts medium als de mediacourant….
  Dit na het VI debacle

 40. Kim Wieft

  Marco van Basten is er ook zo één. Niet dat het mij uitmaakt maar het zou wel goed zijn als zo iemand opstaat en volmondig zegt: ”Ja, ik ben homo!”.

 41. Echo

  Daar komt narcist Arie Boomsma, de reus met lemen voeten aan, moreel hoog te Paard zal hij de domme bange tokkies vertellen of ze wel of niet deugen want Arie hanteert hoge ethische en morele standaarden en heeft de wijsheid in pacht.

  Arie is een ijdele narcistische homoseksuele man? die geen kritiek of spot duldt want hij vindt zichzelf geweldig. Arie Boomsma ziet zichzelf als een ‘persona grandiosa’, de uiterlijke persoon zoals hij er graag uit wil zien. Het lijkt dat Arie een andere kant van zijn persoon, zijn schaduw, die er wel eens minder fraai uit zou kunnen zien, krampachtig probeert te bedekken.

  De depressie die op de loer ligt als de zinloosheid van zijn bestaan manifest wordt zodra de drug van zijn grootheidswaan is uitgewerkt.

  Je zou denken dat volgens de heersende opvattingen dergelijke getalenteerde mensen, de trots van hun ouders, een sterk en stabiel zelfbewustzijn zouden moeten hebben. Juist het tegendeel blijkt echter waar. Alles waar zij aan beginnen, doen zij goed, uitstekend zelfs, ze worden bewonderd en benijd, ze oogsten succes waar ze maar willen, maar het blijft allemaal zinloos. Zodra ze niet ‘on top’, niet ontegenzeggelijk de superster zijn of wanneer ze plotseling het gevoel krijgen mislukt te zijn, gemeten aan een of ander ideaalbeeld van zichzelf, dan worden deze mensen vaak geplaagd door angsten of hevige schuld- of schaamtegevoelens.

  De ineenstorting van het gevoel van eigenwaarde bij de mens met ‘grootheidswaan’ laat overduidelijk zien hoe dit gevoel eigenlijk in de lucht aan een ballon heeft gehangen, die bij gunstige wind weliswaar nog wat hoger zweefde, maar waar plotseling een gaatje in kwam, waardoor het nu als een vodje op de grond ligt. Van de eigen gevoelens is niets ontwikkeld dat later in het leven houvast had kunnen bieden. De partners van de mens met grootheidswaan, inclusief de seksuele partners, moeten eveneens zijn narcistische gevoelens bevredigen. De anderen zijn er om hem te bewonderen, en hij zelf is voortdurend met hart en ziel in de weer om deze bewondering te krijgen (te verdienen). Daarin komt zijn martelende afhankelijkheid tot uitdrukking’.

  Kijk naar Arie Boomsma, hij heeft een baard, zijn pet is af want er groeit weer haar op zijn kale hoofd. Bedenk eens hoe Arie er uit zou zien als hij zijn ‘mannelijke baard’ zou afscheren. Wat blijft er dan nog over van dat gezicht met kleine oogjes en rimpels? Precies een kleine oude rattenkop passend bij zijn status als lid van de nieuwe Stasi.

  Arie Boomsma is terecht destijds belachelijk gemaakt door de heren van Veronica Inside en daarom heeft Arie Booms wraak genomen. Arie is een benepen, kwetsbare, angstige narcistische en nu dan ook een vermeende homoseksuele man.

 42. Hema Worst

  Wanneer komt Dennis zelf uit de kast? Roddelende relnicht dat het is.

 43. Teuntje

  Hij moet de kast weer in die griezel zogenaamd deugmens deugt zelf niet

 44. Gordon

  Ik dacht al, waarom wil deze gast eerst bidden voordat ik hem uit elkaar trek? Het bleek dus Arie te zijn!😜

 45. Jesus 3

  Hema Worst:

  Dennis is een leuke jongen en hij is niet getrouwd zoals die engnek Arie Boomsma. Dennis is volgens mij geen homo van Arie ben ik niet zeker die zoon van een dominee heeft ze achter de ellebogen.

 46. Willie

  Wat is erger een homo grap of voor de centjes of geloof net doen of je geen homo bent.
  Misschien doet Arie dat wel vermomd als een zwarte piet.

 47. Minder of Mirjam

  Dennis Schouten is ook al jarenlang van de heren hoor. Oud nieuws.

 48. Peter R de Vries

  Wat leuk!

 49. Meer of Dennis

  @ Minder of Mirjam

  Met een verschil Dennis is niet getrouwd en heeft geen kinderen. Jezus en dubbele moraalridder Arie Boomsma is getrouwd en heeft kinderen. Jezus Arie Boomsma knijpt de kat in het donker. Leuk voor zijn vrouw en kinderen

 50. Momo

  Dit doet al heel lang de ronde.

 51. Andy van der Meijde

  Ik heb al aardig wat aan hem verdient.

 52. burgos

  Sorry hoor,maar wat hier boven staat,dat kan echt niet..
  Er is ook geen fatsoen meer hoor.

 53. Barry

  Nou nou wat een nieuws!!! Wel een beetje laf van Dennis om het zo te brengen, en trouwens Dennis is ook niet vies van een worst in zijn kont, hij ligt maar al te graag te bonken met jonge gasten.

 54. Marianne

  Dennis is een leuke gast en is niet getrouwd en heeft geen kids zoals die NSB’er sportschool griezel Arie Boomsma.

 55. John

  Zou iemand als Arie die er volgens alle maatstaven er goed uit ziet echt armoedig seks moeten hebben in een homobos? Geen idee hoe het daar aan toe gaat maar lijkt me niet dat je de hele week suf traint om dan random met oude getrouwde gasten seks te hebben.

 56. Minder of Mirjam

  @meer of Dennis

  Klopt, Arie is een hypocriete griezel

 57. Lies

  @John

  George Michael zocht het op in openbare wc’s met kale, dikke, oude mannen.

 58. Kevin Waaldersloot

  War is het verschil tussen Arie en Martien Meiland, laatstgenoemde was ook getrouwd met een vrouw heeft ook kinderen, dus im in Dennis zijn woorden te praten is dat ook een NSBer geweest

 59. Suckerpunch

  De lelijke Arie gaat daar natuurlijk lopen preken dat homosexualiteit een zonde is en dat god van hun houd enzo blabla etc enz

  Geen respect voor hrt individue en de vrije keuze van de mens, waar alle gelovigen last van schijnen te hebben.

  Zou er gewoon homosexueel van worden gewoon om hun te klooien!

 60. Thea Ter.

  Dennis met je rare scheiding om je inham te bedekken is echt niet nodig…… Je lijkt met dit kapsel op een lesbische dame van 45.

 61. Ronnie

  Die Dennis begint toch ook wel een beetje vervelend te worden.. hij breekt nooit ergens echt door en gaat dan maar dingen roepen, die clickbait zijn bij video’s. Beetje een jonge Jan Roos..

  En ik kan me niet echt voorstellen dat Arie Boomsma dan daarheen zou gaan.. en als dat wel zo is, vooral vervelend voor zijn vrouw en kinderen.

 62. tim

  en nu, hoe gaat dit verder. Tijd voor een reality soap

 63. Geronimo

  Geraakt Arie N.S. Boomsma nu uit de kast of op de kast?

 64. Batavus

  Waar gaat dit over? Jezus.

 65. AxelF

  Als Arie er behoefte aan heeft moet die dat doen

  Tot hij de verkeerde aantreft op zon P. Het zou niet de eerste zijn en niet de laatste. De mallemolen van het leven.

 66. Corry Jankbal

  “Daar is niets mis mee”….behalve de grote risico’s en het feit dat hij zijn vrouw belazert natuurlijk.
  (Dat Arie er überhaupt tijd voor heeft! Naast zijn werk, gezin, etc etc, nou ja, misschien waren het vluggertjes)

 67. Pauline

  Gordon heeft al enige tijd geen meer…
  Kan hij die niet eens keihard anaal penetreren ?

 68. Gondorf

  Arie Boomsma en Wilfred Genee samen in de struiken in het Amsterdamse Bos.

 69. HBaz

  Die komt daar alleen maar om het Woord te verkondigen.

 70. Lies

  Beste Dennis. Al zou het waar zijn, al stond je er met je neus boven op. So what? De Gestapo is weer helemaal terug anno 2020
  .

 71. aammehoela

  Wat een ongelooflijk stompzinnige reacties hierboven. Ben totaal geen fan van Arie B. maar veel van bovenstaande reacties zeggen heel veel over het niveau van de gemiddelde FvD-stemmer. Overigens mag van mij Arie B. wel geboycot worden, maar dan enkel vanwege zijn bemoeienis met VI.

 72. Dr. Bibber

  So what? Al zou het zo zijn. Maar wat een vies vuil roddel nsb viespeukje zeg! Gadverdamme ik krijg er nog een viezere bijsmaak van dan een ongewassen lul op een homo ontmoetingsplaats.

 73. Jan

  Geen enkele moeite om te geloven dat Arie hem ook wel eens in zijn arie wil hebben, maar zo iemand met deze naamsbekendheid zal zijn lusten dan echt niet langs een A2 gaan botvieren. Gewoon gelul dit joh.

 74. Frank Drebin

  The only gay in the village.

 75. Leo knots

  Arie is Homo. Leuk voor hem, mij maakt het niks uit

 76. Ronaldz

  Arie heeft een voorkeur voor de Akwasi typetjes zeg maar. Die hebben een enorme… Snap je nu ook gelijk zijn NSB gedrag na de grap van Derksen.

 77. Meindert Kramp

  Wie goed doet, homo’s ontmoet.

 78. Geilneef

  Bel zijn ouders.

 79. Akwalsi

  Zo eerst een bruine trui breïen, voordat ik alle reacties ga lezen.

 80. Esmeralda Wertheim

  Arie met z’n harige kanarie.
  Ik vraag me af wat deze filantroop uitspookt met z’n vrouw.
  Of wat z’n vrouw uitspookt met hem om het huwelijk spannend te houden. Een vent die liever rondgaat voor een bek vol zaad en wat poep aan zijn stok maar die de gezinswaarden predikt is niet mijn meest betrouwbare raadgever. Huichelaar eerste klas, die Arie. En ik vind hem net als die kwal Akwasi medeschuldig aan opruien.

 81. Lodewijck van Texel

  Arie Boomsma zouden ze van mij in een grote boog het land uit mogen trappen.
  Iemand die op dergelijke achterbakse wijze oproept tot oproer zet de normen en waarden van de samenleving op het spel. Arie diskwalificeert zichzelf, net zoals z’n vriendje Akwasi iets teveel heeft opgeroepen tot geweld.
  Die laatste hoort zich volgens mij te verantwoorden voor de rechter, dit soort uitspraken kan écht niet.

 82. De Nicht van Arie

  Arie was altijd al een buitenbeentje.
  Ik ken hem niet anders.

 83. Robin

  Het moet zijn mocro-ontmoetingsplaatsen. Echte Nederlanders hebben daar niets te zoeken.

 84. A.K.W. Aso

  Dat mijnheer Boomsma homosexueel is, is het enige positieve aan die man. Lekker boeiend….

 85. Johannes den Doper

  Schandalige kop MC.
  Het lijkt zo een vaststaand feit, maar als je het stukje leest blijkt het om roddels te gaan.

 86. joske

  Dus een lulletje als Dennis Schouten kraamt wat uit en dan is het zo. Ik denk dat deze knul zijn krediet voor het afnemen van interviews snel kwijt zal raken

 87. Daan

  Ik ik neem het direct aan, dat die laffe verrader en NSB’er Arie Boomsma niet vies is van een leuter in zijn EO gaatje. Het is een getrouwde enge nicht.

 88. Ron

  Arie Boomsma is al sinds mensenheugenis een zijden sok met vrouwelijke trekjes. Trouwen met een vrouw en kinderen maken kan elke homoseksuele man, maar dat Arie nog geen hetero. Dat waren ze vergeten te vertellen tien hij nog bij de EO werkte en diverse duivelse uitdrijving en moest on dergaan on te genezen van zijn ‘ziekte’. Het heeft niet geholpen. Zijn driften zijn niet beteugeld.

 89. Anna

  Wat een misselijk gezeur hier van iedereen die meent er een mening over te mogen en moeten hebben.
  En de een weet het nog beter dan de ander.
  Wat Arie is, of wat Arie niet is, dat is van hem, en aan hem, dat is privé en hoeft hij niet met de halve wereld en niet met de roddelaars in Nederland te delen

  Wat hij daarmee doet, hoe hij zijn leven leeft, wat hij wel of niet verteld, is ZIJN beslissing en is ZIJN leven en heeft NIEMAND ook maar iets mee te maken.

  Of vertellen jullie zelf ook ALLES over jezelf aan iedereen, of denk je ook bij sommige dingen misschien, dit is mijn leven, dit gaat niemand iets aan, dit is van mij. Ze hoeven niet alles van me te weten.

  Zijn leven, zijn prive, alleen ZIJN eigen beslissing wat hij vertelt èn tegen wie hij wat zou willen vertellen.

  Maar ja, jullie hier weten het allemaal beter en lopen gegarandeerd ook de hele dag over jezelf te kletsen, tegen iedereen die het maar horen wil. Over je seksleven, over je geld, over je misdaden, over je leugens ect ect.

 90. Anna is lief

  Ach Anna toch je kan zo het klooster in of bij de Eo gaan werken als receptioniste.

  Arie Boomsma is een l&l, een NSB’er en waarschijnlijk een nicht in de kast die getrouwd is en kinderen heeft. NSB’er Arie Boosma neemt graag anderen de maat want hij weet wat wel en niet deugt. Arie is een echt Jezus figuur maar wel een waar je verre van moet blijven.

 91. Harrie

  zal wel wishful thinking zijn

 92. L. Koopmans

  @ideetje voor John: een kijkcijferhit idd. Gordon gaat langs homo ontmoetingsplaatsen.

 93. Arie Schoenlepel

  Kan Arie B niet een keer medialand uitgekickt worden?! Zo klaar met die hypocriete laml*l.

 94. Party Animal

  Dat Arie een voorkeur heeft voor schandknaapjes zou Dennis toch twee keer moeten laten nadenken.

 95. De Nicht van Arie

  Arie en ik zijn allebei geboren op Marken.
  Dit is een hechte gemeenschap, net zoals op Urk.
  Hier luidt het moto; PAKKEN, WAT JE PAKKEN KUNT!!

 96. LArie

  Lastig voor de man, zo graag kinderen willen en zo graag een ”normaal” gezinsleven willen, dat heeft hij dan nu eindelijk voor elkaar gekregen, de prijs is hoog: stiekeme ontmoetingen, leugentjes, creatief zijn met je leven en je gezin/vrouw, het valt niet mee om de schijn op te houden, zonde om je leven zo krampachtig te moeten leiden maar wie zonder zonde is werpe de eerste steen…

 97. De Nicht van Arie

  Herstel m.z. motto

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.