Edwin Evers voorlopig niet naar NPO Radio 2

De grootste radiozender van het land, NPO Radio 2, krijgt dit najaar nóg meer body: Rob Stenders was er al, maar ook Jeroen van Inkel en Giel Beelen krijgen er straks een show. Keert Edwin Evers terug op de radio en maakt hij de sterrenparade af? Er werd vorige week over gespeculeerd, maar voorlopig gaat het niet gebeuren. Edwin ziet een radiocomeback, dus ook bij zijn vroegere werkgever Talpa Radio, niet zitten. Hij vindt zijn leven zonder radio ook wel heel erg fijn.

Op de vraag of Edwin niet liever op de radio had gezeten nu hij door de coronacrisis niet kan optreden, zei hij vanochtend in de show van Lex Gaarthuis op Radio 10: “Nee. Ik vind de radio nog steeds heel leuk. Radio maken is één van de leukste dingen die er is, maar ik ben nu andere dingen aan het doen en ik kan je melden dat ik echt een waanzinnig leuk leven heb.

Edwin heeft de radiokick niet nodig. “De coronacrisis is even een domper, maar ook daar probeer ik gewoon het beste van te maken. Ik heb het onwijs naar mijn zin nu en ik ben voorlopig even blij zoals het nu is.”

De vroegere Radio 538-ster en zijn band waren net met een jaren-80-tour begonnen toen de coronapandemie zich aandiende. “Misschien een technische vraag, maar heb jij de muzikanten in dienst of zijn het zzp’ers?”, vroeg Lex.

Edwin: “Het zijn allemaal zzp’ers. Voor alle muzikanten, die hebben allemaal op dit moment geen werk en dat is natuurlijk verschrikkelijk.

Verschrikkelijk voor de zzp’ers, mazzel voor Edwin: hij hoeft nu niet op zijn Talpa-miljoenen in te teren.

Foto: NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen