Giel de Winter: ‘Content Monica Geuze te leeg’

YouTube-ster Giel de Winter, het gezicht van Talpa Social, vindt de content die mede-influencer Monica Geuze maakt erg leeg. Hij is er niet zo van gecharmeerd. Dat zegt hij in de podcast 30 Minuten Rauw. Giel is geen fan van Monica, die vooral heel persoonlijke content maakt. “Dat is niet mijn content. Het is niet mijn doelgroep en ik hoef niet de meidendingen te weten voor mij. Ik snap dat het voor vrouwen natuurlijk heel interessant is, maar ik kijk het niet“, geeft hij aan.

Zelf zou Giel zich nooit de hele dag willen filmen. “Ik vind het ook heel knap dat je de hele dag een camera in je handen kan hebben en de hele dag je leven kan filmen, maar dat is echt niet mijn ding.”

Presentator Ruud de Wild: “Vind je dat het nergens over gaat? Is dat het? Te leeg?

Giel: “Te leeg, ja. Maar dat wil niet zeggen dat ik er geen respect voor heb, want ik vind het heel knap dat je dat kan. Het is heel stressvol. Zorg er maar voor dat je niet elke keer elke dag hetzelfde doet.”

Zelf maakt Giel echt formats: een beetje tv op internet dus. “Je moet vernieuwend zijn, want alles is al uitgevonden. Ik ben heel kritisch op de content die er komt. Ook voor mezelf, ja.”

Hij ziet zichzelf een beetje als de John de Mol van de online wereld. “Ik heb de afgelopen week 70 of 80 uur in de edit gezeten. Dan baal ik dat ik laat thuis kom omdat ik net een kleine heb, maar ik wil het tot de puntjes hebben.

Content van Monica Geuze:

Foto: RTL

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen