Wendy wijst Linda keihard af, twijfelt over dramaserie

De memo dat je tegen een tv-koningin alleen maar ja en amen mag zeggen, is Wendy van Dijk kennelijk ontgaan. Ze laat Linda de Mol keihard in de kou staan na haar suggestie om samen een dramaserie te maken. Dat is te lezen in De Telegraaf. Vlak na de overstap van beide dames naar SBS 6, gaf Linda aan dat ze best een dramaserie zou willen maken met Wendy. Twee grote tv-sterren in één serie zou de zender hele hoge kijkcijfers kunnen opleveren, maar Wendy trekt zich nu terug.

Wendy lijkt ineens niet meer zo enthousiast over dit idee. “Ik moet wel zeggen dat ik door die coronatijd ook mijn bezinningsmomenten heb gehad.”

De presentatrice wil het rustiger aan gaan doen. “Ik ben jarenlang extreem druk geweest. Lizzy zei pas tegen me: ’Dat van vóór corona gaan we niet meer doen hè mam’. Als ik nu gevraagd zou worden dan zou ik zeggen: ’Dat lijkt me helemaal fantastisch, maar laten we de agénda’s erbij leggen’.

En neefje Johnny de Mol zegt: “Acteren heb ik op een lager pitje gezet omdat er ontzettend veel tijd in gaat zitten. Maar als alles perfect is – de timing, het script en de mensen – en dan een productie met mijn tante? Wie weet!

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen