Linda de Mol denkt aan dramaserie met Wendy van Dijk

Linda de Mol denkt eraan om een dramaserie op te nemen met Wendy van Dijk, nu ze allebei aan de slag gaan voor SBS 6, waar John de Mol zijn sterren ruim baan geeft. Dat heeft ze laten weten aan 6 Inside. Volgens Albert Verlinde heeft Linda allerlei plannen bij haar nieuwe werkgever. “Ze heeft aangegeven het ook leuk te vinden om een dramaserie met Wendy van Dijk te maken. Als je zo’n overstap maakt, dan ligt de wereld open en kun je nieuwe dingen gaan ontwikkelen.”

De suggestie van Linda om een dramaserie te gaan maken met Wendy is overigens wel opvallend, omdat er in het verleden wat animositeit was tussen beide dames.

Linda was namelijk niet erg blij met de lancering van Wendy’s blad. “Nou, ik moest wel even slikken. Ik had wel zoiets van: o, Wendy gaat het ook doen“, zei ze daar over. Maar: “Het is gewoon een vrij land.

Bovendien gaf Wendy aan er best een ruzie met Linda voor over te hebben om haar blad tot een succes te maken. “Ja, hoor. Natuurlijk, daar moet je tegen kunnen. Maar ik hoef niet per se te winnen, zeker niet. Ik ben tevreden als ik tevreden ben met wat ik gemaakt heb.

Stevige namen

Met Linda en Wendy is SBS 6 ineens een echte sterrenzender geworden. “Je hebt gewoon een paar gevestigde namen nodig als je iets wil gaan bouwen, maar daarnaast is het ook belangrijk dat er wat nieuwe gezichten komen. Het lijkt me ook tijd voor wat frisse nieuwe talenten“, zegt Linda.

Zelf probeert Linda de verwachtingen een beetje te temperen. “Ik ben natuurlijk begonnen met televisie in een tijd dat het een veel magischer groter medium was. Je had twee netten en iedereen keek naar televisie. Er zijn heel veel mensen die min of meer met mij groot geworden zijn. Ik ben zo’n vertrouwd gezicht inmiddels, dus ik hoop heel erg dat zij ook de weg weten te vinden naar de programma’s op SBS 6. We gaan het zien.”

Foto: KRO-NCRV, RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen