Tino Martin loopt miljoenen mis door coronacrisis

Tino Martin, het jongere broertje van René Froger, loopt miljoenen euro’s mis door de coronacrisis. Alle concerten en optredens zijn geannuleerd en dat loopt in de papieren. Dat heeft de volkszanger gezegd tegen Radio 538. Van alle mensen in Nederland worden artiesten het hardst getroffen door de coronacrisis, gaf René Froger eerder aan, en dat betekent dat ook Tino hard geraakt wordt. En als razendpopulaire artiest loopt hij nog eens bovengemiddeld veel inkomsten mis.

Radio-dj Frank Dane vroeg aan Tino: “We bespreken met onze gasten weleens de financiële situatie, waar zit jij ongeveer?

Daarop zei Tino Martin onomwonden: “Nou wat je misloopt hè? Ja, dat gaat ook wel in de miljoenen.”

Tino probeert nu gewoon genoeg geld te hebben om comfortabel te kunnen leven. “Wij kijken helemaal niet naar wat we mislopen, we kijken nu gewoon puur naar wat het mij kost om te leven, dat ik gewoon kan eten en drinken wat ik wil. Nou dat is ook ongeveer een ton in de maand, haha. We zijn gezond, daar gaat het om.

Dat eten en drinken wat hij wil is goed gelukt. “Nou, ik ben 10 kilo aangekomen. Ik heb de eerste maand toen de crisis begon zoveel gegeten en gedronken. Dat moet er nu wel weer van af. Dus ik ben nu weer aan het sporten.”

Er komen gelukkig weer wat mogelijkheden aan. In juli kun je toch weer voor 100 man spelen dus dan doen we dat maar.”

Lees ook: Tino Martin schept vreselijk op in Playboy-interview (juli 2018)

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen