Peter R. de Vries en Thierry Baudet: tv-clash over Femke

Geplaatst op vr 05 jun 2020 om 8:10

Peter R. de Vries viel Thierry Baudet gisterenavond aan in de talkshow Beau toen het over de falende Amsterdamse burgemeester Femke Halsema ging. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Thierry vindt dat Femke op moet stappen, gaf hij aan. “Ik vind echt dat ze moet aftreden, omdat dit zo’n ongelooflijk hard signaal is. Er zijn ook andere mensen geweest die wilden demonstreren, bijvoorbeeld de boeren. Ze heeft dit willens en wetens laten gebeuren“, zei de Forum-leider.

Peter ging gelijk in de aanval. “Mijn indruk van de hele situatie is dat politici zoals Thierry hiernaast mij politieke munt uit deze affaire proberen te slaan op een in mijn ogen misplaatste manier. Er is sprake van een verkeerde samenloop van omstandigheden die niemand heeft gewild, beoogd en toegestaan, maar die zo is ontstaan. Eenmalig.”

Thierry: “Welk signaal geeft zij dan af…

Peter: “Laat me nou even praten… Dit is wat niemand heeft gewild en iedereen ziet dat het fout was, maar niemand had dit ook kunnen voorspellen.”

Thierry: “Dat geloof ik allemaal niet. Ik geloof dat ze het prima konden voorbereiden. Ze heeft geen poging gedaan om het te stoppen en ze is er bij gaan staan!

Peter: “Wat is daar verkeerd aan?

Thierry: “Dan geeft ze ook nog eens het signaal dat het wel prima is. Zelfs als het al waar zou zijn dat het allemaal overmacht was… Als ze er dan ook nog eens bij gaat staan!

Peter: “Je kan ook zeggen, Beau, dat het helemaal niet zo gek is dat een burgemeester zelf eens ter plekke poolshoogte gaat nemen. Dat vind ik helemaal geen diskwalificatie.”

Gastheer Beau van Erven Dorens: “Sven, is zij nog wel de burgemeester van Amsterdam volgende week?

Politiek duider Sven Kockelmann: “Dat durf ik niet te voorspellen. Het hangt af van de coalitiepartijen en zij zijn ook erg kritisch. De kritiek is dat zij te veel naar anderen wijst en niet genoeg naar zichzelf.”

Foto: RTL
78 Reacties op “Peter R. de Vries en Thierry Baudet: tv-clash over Femke”


 1. PIPPA

  De problemen zijn:

  1. Dat ze het zo ver heeft laten komen.
  2. Dat ze er vervolgens bij is gaan staan en niks gedaan heeft.
  3. Dat ze iedereen verwijten maakt behalve zichzelf.

 2. @PIPPA

  Zie hier een voorbeeld van 95% van alle managers in NL. Te schijterig om verantwoordelijkheid te nemen. Slappe zakken die alleen maar kunnen lullen.

 3. Bart

  Peter was het alleen maar niet eens om het maar niet eens te hoeven zijn met Thierry Baudet.

 4. Frits

  Het is vreselijk arrogant mens, maar dat was al bekend voor ze begon. Dus het zou gek zijn haar nu om die reden weg te sturen.

 5. Robert Jensen

  Femke is geweldig

 6. PIPPA

  In Rotterdam (met de kennis van Amsterdam) was het drukker dan in Amsterdam.

 7. Ad

  PIPPA
  vr 05 jun 2020 om 8:25

  Jij begrijpt dus nog steeds niet wat het punt is!

 8. Zalmneusje

  Het paradoxale van Peter R. is, dat hij dénkt een mening te hebben, maar dat nooit echt heeft. Steevast het tegenovergestelde zeggen van wat een heersende mening is, is nl gewoon een trucje om te verhullen dat je van toeten nog blazen weet.

 9. burgos

  Nooit , maar dan echt nooit, begrepen dat ze burgemeester van Amsterdam is geworden.
  T,was een mispeer haar aan te stellen.

 10. MolTalk

  FH had daar in de eerste plaats al nooit moeten zitten.

 11. PIPPA

  Zowel in Amsterdam als Rotterdam was de afstand geen 1,5 meter.

  Zowel in Amsterdam als Rotterdam gaven de burgemeester andere de schuld.

  In Amsterdam geen rellen in Rotterdam wel rellen.

  In Amsterdam een vrouw en in Rotterdam een man.

  In Amsterdam de Telegraf en in Rotterdam het AD.

  Baudet is voor afschaffen 1,5 meter en die is dus nog gekker.

 12. Bob Dylan

  Heeft deuggleufje Georgina al gereageerd?

 13. Ad

  PIPPA
  vr 05 jun 2020 om 8:36

  Wat is dit nou weer voor warrig verhaal met veel taalfouten? In Rotterdam heeft de burgemeester ingegrepen. Halsema heeft Grapperhaus aan proberen te praten dat er ruggespraak met hem is geweest, naar buiten toe wilde ze dus ronduit liegen.

 14. Niels777

  Demonstreren is prima, vergunning voor maximaal 30 man in deze tijden!
  Je kunt ook met 30 man bijvoorbeeld een groot spandoek over de hele dam spannen, of iets anders organiseren om extra aandacht te vestigen. Overigens komen er ook blanken om door geweld zwarten of politie, en komt politie om door geweld zwarten / blanken. Je kunt aan de gang blijven op deze manier.

 15. Sjors van Kempen

  Fijn dat ultralinkse Peter het opneemt voor zijn ultralinkse vriendinnetje.

  Maar enigszins misplaatst is het wel.

 16. Watnuweer

  Nederland wordt een zeer triest land in alle
  opzichten alleen een oorlog kan Europa redden om
  schoon schip te maken ,of een grote meteoriet
  die de gehele mensheid laat uitsterven wereldwijd
  van mij mag het.😭

 17. Bennie

  Het belangrijkste punt dat men steeds vergeet te maken in deze hele discussie:

  Een burgemeester dient toezicht te houden op openbare bijeenkomsten en kan eventueel een noodverordening afkondigen als de situatie hier om vraagt.

  Femke Halsema viel buiten haar rol. Het was ‘te belangrijk’ om het door te laten gaan. Ze trok zichzelf hiermee een veel te grote broek aan. Ze opereerde vanuit ideologie, als een politicus dus. Ze vergat haar taak uit te voeren en was ook niet in staat om zelf een beslissing te nemen, want ze zocht steun bij een minister die niet verantwoordelijk is.

  Waar het nu om gaat: heeft de gemeenteraad nog vertrouwen in deze burgemeester? Wat gaat ze doen bij een demonstratie van tien keer zoveel mensen, of bij een grote ramp in haar stad?

  Het argument van Peter R. de Vries over onvoorziene omstandigheden is flauwekul. Die omstandigheden doen zich altijd voor.

 18. Likmijnnattezak

  I ❤ Femke 🍻

 19. Barco Morsato

  De app uitwisseling is gênant te noemen.. iedereen met gezond verstand kan de verschillende scenario’s uitdenken en een plan er voor opstellen.. dat heet vooruit denken.. om nu te weten over dat mevrouw zich aan het indekken was maar wel met een zelfingenomen glimlach door de menigte te lopen maakt het alleen maar gênanter..

  Petur Rrrr is per definitie niet geloofwaardig omdat de beste man overal geen verstand van heeft maar het wel denkt te hebben… voorbeeld is we dat hij opeens uit het bedrijf stapt “when shit hits the fan”.. dat is een enge manier van werken..

 20. 😷Paulus

  😷Deze zogenaamde Intellectuele jonge valt van dommigheid al geruime tijd door de mand. Een Dam 🗣️schreeuwer bij uitstek . Dus zeer geschikt als opvolger van Halsema.

 21. Dries Roel Vink

  Misschien kunnen we die akelige, betweterige centenbak met de naam Peter (lazer op met die debiele R) de Vries tot burgemeester van Amsterdam bombarderen?

 22. Captain Caveman

  Inderdaad, als er een grote ramp plaatsvind mag de burgemeester van Schijndel de cruciale beslissingen nemen? Dan kan ze zichzelf weer achter een ander verstoppen!

 23. joske

  Thierry Bidet is absolute asbak. Wat een loser

 24. man pan

  Ach, ze zal wel blijven zitten. Een flink aantal mea culpa’s over het verkeerd inschatten van de opkomst en het is weer vergeven. Ze heeft weer mazzel dat Rotterdam het niet veel beter deed.

 25. A. Tempelman

  De Telegraaf, Baudet en Mediacourant zien kans om hun afkeer tegen Groen Links, minderheden in het algemeen en vrouwen in het bijzonder te projecten op Femke Halsema die zich inderdaad arrogant verstopt achter verkeerde excuses. De hyena’s ruiken bloed.

 26. Wilfred Degens

  Wat Groen Links voor waarde hecht aan recht door zee varen van een burgermeester zal blijken of zij hun huidige bagger en modderschip gaan steunen in haar stinkende en achterbakse stuurmansschap. Ik vrees het antwoord al te voorzien.

 27. Oma

  Achteraf was niet ingrijpen misschien wel het beste als je ziet wat er in andere landen is gebeurd. Volgens de krant wou de organisatie niet meer naar het Museumplein omdat ze bang waren dat dat geen mooie beelden op zou leveren als er weinig mensen zouden komen. Een volle Dam zou mooiere plaatjes opleveren.
  Het is ergens toch te gek voor woorden dat een incident in een ander land en organisaties die mede vanuit het buitenland worden gefinancierd hier zo de boel op stelten kunnen zetten.
  Dat lijkt mij genoeg aanleiding om eens te kijken of hier ook andere zaken spelen. Zo kom je vaak dezelfde naam tegen als het om de geldstromen en bemoeienissen gaat, iemand die ook in het vastgoed zit. Welke belangen spelen hier nog meer?

 28. Wilfred Degens

  Ik ben voorheen nooit een anti Peter de Vries geweest. Maar tegenwoordig kan ik zijn afgeknepen stemgeluid bij zijn body language Niet meer horen en aanzien. Wat een tv storing is hij in de loop der tijd geworden. Die man is net zo sleets camera geworden als Hennie Huisman en Emile Ratelband ect ect. Die man haalt de kijkcijfers van ieder programma waar hij weer aan tafel zit dramatisch omlaag!!!

 29. robb

  Peter heeft helemaal gelijk het gaat wilders baudet en de telegraaf alleen maar om Halsema weg te krijgen , baudet vind een volle dam prima hij wil geen anderhalve meter wel zwak dat beau daar niet naar vroeg .

 30. real-Opportunist

  Baudet gelooft niet wat Halsema zegt. Vreemd, zo een opportunist die al zoveel bij elkaar bewust heeft gelogen en bedriegen moet wel weten wanneer iemand datzelfde doet. Maar ja, het komt hem nu weer goed uit om feiten op zijn manier weer te geven. Wat een huilebak is deze aandachtstrekker.

 31. Potifar

  Niet te vergeten: GroenLinks heeft zelf via facebook op maandag 1 juni naar de Dam te gaan om te demonstreren. Hoeveel boter wil je op je hooft hebben om achteraf te piepen?

 32. Abij

  Het ergste van P de Vries is als het groen is is het bij hem rood en is het rood dan is het bij hem groen deze man is er alleen maar op uit op aandacht ! Daar komt nooit een fatsoenlijk antwoord uit!

 33. Snake Charmer

  Baudet was weer lekker opportunistisch bezig voor eigen politiek gewin… wat een walgelijke man is dat ook.

 34. Okkitrooy

  Gelukkig heb ik een zapper, elke keer als Peter R de Vries in beeld is zap ik naar een andere zender, helaas moet ik tegenwoordig wel erg veel zappen. Peter R zit in wel heel veel programma’s.

 35. Gerrit Kraak

  Baudet was weer lekker bezig volgens de linkse droplullo’s. Maar Baudet heeft zeker punten. Maar we horen liever het twee koppige monster de Vries tetteren met zijn boelefart attitude en zijn opstokende gezeik!

 36. Herrie

  Femke , de tussen haar tanden door slissende kakmadame die al vanaf het begin een aanfluiting is voor de stad . Zoonlief ging met een pistool aan de haal en brak in in een woonboot, het enige dat la Halsema erg vond was dat het bekend was geworden.
  Ze ruïneert de stad en was op de dam niet in functie maar als demonstrant aanwezig zelfs met een button van de demonstratie.
  Ze greep niet In terwijl er bedrijven zijn die op omvallen staan en niet open mogen omdat ze moeten voldoen aan de 1,5 meter (hysterie).
  La Halsema wijst vervolgens als een bange laffe hond naar iedereen behalve naar haar zelf .

  Opzouten uit die stad en heel sne je bent een harteloze politica die politieke spelletjes speelt ipv een warme burgemeester die boven alle partijen staat.

 37. E Marcus

  Wat is dat met die R de Vries.Zit hij inmiddels ook in de politiek die betweter.vreselijke man.Dat hij eerst zijn eigen zaakjes op orde brengt.Daar is hij zelfs niet toe in staat.

 38. B. van Meerwijk

  Nu zijn de reacties tegen Baudet wel heel erg links getint. Een andere mening dan die van links wordt gepareerd met allemaal lelijke woordjes uit de ww2 . Wees maar blij dat de nazi’s jullie voedingsbodem is voor scheldwoorden naar andersdenkenden toe. Stel je voor dat we halsema allemaal niet steunen en als een blok achter haar staan zoals die bakvissen die nu zonder theater en werk hun frustraties botvieren op normale werkende mensen.
  Baudet en Hiddema doen het uitstekend!! Straks zit het hele land vol met zuelige werkelize criminele negers

 39. Janny

  Kunnen wij Peter de Vries niet doodzwijgen, denkt dat hij de onderkoning van Nederland is opzouten met dat mannetje,veel te veel de laatste tijd op de buis.Waar kan ik overgeven.

 40. TVkijker34

  Mevrouw Halsema durfde gewoon niet in te grijpen omdat ze weet dat binnen haar extreem linkse partij geweld niet wordt uitgesloten en dus de vlam in pan zou slaan als de ME zou optreden. Doorgaans als links en rechts tegenover elkaar staan is links het meest gewelddadig!

 41. Hatsevlats

  Peter kan Thierry zijn bloed wel drinken die zuur pruim betweterige sprekend strand hoofd zal altijd proberen Thierry als racistisch persoon weg zetten maar thierry hield zich goed staande tegen zure peter

 42. peter

  Weer een prima uitzending van Beau. Maar toen ze aan de Frogertjes toe waren, heb ik gezapt naar Op1. Zo jammer dat ze weer van die tv figuren uitnodigen met hun domme praat.

 43. Wilfred Degens

  @Hatseflats, je bedoelde andersom. De Vries wist zich staande te houden tegen T. Baudet! Althans Petertje nooit eens genoeg beeldvervuiling bleef net niet in zijn scheve bek hangen.

 44. Wijze van Zion

  Als Beaudet vierkant achter falende Femke was gaan staan, was De Vries daar met gestrekt been in gegaan.
  Deze lölhannes weet niet eens waar hij voor is, wel tegen…..

 45. Ron

  Peter zoals altijd weer zeer terecht realistisch. Dat hysterische geschreeuw van Femke haters, ook politici moet maar eens afgelopen zijn.

 46. Jan

  Slechts één opmerking. Waarom bij +1000 niet een stop naar de Dam ingesteld.? Omleiding mogelijkheden voldoende in I❤ Amsterdam. En waarom niet een oproep om naar huis te gaan?

 47. Jammer

  Of je nu links of rechts bent moet je toch wel inzien dat er met Baudet
  werkelijk geen fatsoenlijk gesprek te houden is in een talkshow.
  Beau beging een doodzonde om niet door te vragen over de 1,5 meter.
  Baudet wil zich niet aan de 1,5 meter houden maar Halsema moet weg van hem
  omdat de betogers geen 1,5 meter hielden.

 48. teuntje

  Hij had weer verstand ervan wat is dat met die idioot Petertje maakt zich onsterfelijk belachelijk hij moest weer tegendraads zijn Sven Kockelmans is een goeie journalist die goed tegen Rednose Peter in kan gaan

 49. Ad van Dijk

  Misschien is zij iedereen te slim af. Als burgemeester van Amsterdam loopt het niet zo geweldig goed als met wijlen de vorige burgemeester, maar vrijwillig opstappen met inlevering van salaris is natuurlijk geen goed idee. Dus dan maar een uitgekiende domme streek uithalen om met behoud van wachtgeld weggestuurd te worden en weer huisvrouw te worden ? Zou het kunnen? Het is maar een vraag, zegt misschien meer over mij dan over haar.

 50. snoezigkleinhertje

  Natuurlijk zat die Halsema fout, in Den Haag werd al een burgemeester weg gestuurd om een vuurtje dus als alles normaal verloopt zou dat hier ook moeten.
  Die domme gans stoort Nederland zowat in een pandemie dus als die mag blijven zitten is dat links-privilege.
  Dat die Krikke en Halsema (domme gans) beiden vrouwen zijn is geen toeval want daarvoor is natuurlijk een baan als burgemeester te omvangrijk ,Madurodam uitgezonderd dan.

 51. j ruys

  Kijk eens hoe goed ik ( p.de vries) ben. Ik lul met alle winden mee. Terwijl Femke zich sterk iedereen de schuldd i> geven. Het slaat nergens op. Kleuterwerk.

 52. Convalliaris

  PeterrdeVries gebruikt altijd de middenruimte, niet om de redelijkheid en logica ervan maar omdat naar zijn eigen extreme standpunten te spinnen.

 53. Pieterke

  Ja, Femke, demonstreren is een groot goed.

  Dus met z’n allen naar de Dam en demonstreren voor
  ‘Femke weg als burgemeester van Amsterdam’!

 54. Herrie

  Mocht ik ooit de loterij winnen dan geef ik alles aan Peter rukker de Vries om m nooit meer op tv te hoeven zien .

 55. Jaap

  Aan alle sympathisanten van Femke.

  Kijk naar betoog van advocaat Knoops begin deze week op tv.

 56. Geert

  Waarom toch altijd maar weer die wijslip vd Vries in een talkshow.
  Er komt geen zinnig woord uit dat hypocriete zeurmannetje, wat ben ik hem zat en velen met mij als ik het zo lees.
  Als ik die chagrijnige kop van hem zie, dan zap ik gelijk over, alles is beter dan die zeurkous.

 57. Jaap

  Áls burgemeester van grootste stad van Nedrland je beslissing op het bordje van minister proberen te leggen is een manager onwaardig en geeft aan dat zij functie niet aan kan.

 58. Jaap

  Pardon advocaat Koops

 59. Jaap

  De Vries moet maar een naar betoog klaver luisteren in antwoord op Wilders.

  Maakt niet uit wat baudet zegt de Vries is altijd tegen.

 60. Jaap

  Elke verdachte mag meerdere vertrouwenspersonen hebben maar deze vertrouwenspersoon mag niet het dossier doornemen en de Vries wilde natuur weer een eigen draai aan die functie geven en dat wilde OM niet. Terecht wat hij wil bestaat niet in onze rechtsstaat. Maar de Vries doet nu of hij geweerd wordt door OM. Triest en zielig mannetje geworden.

 61. Geert W

  P.R.d.Vries is een erg bedweterig persoon. Zo vaak in programma,s dat het gelijk
  Een stoor zender wordt.
  Weg ermee

 62. Lariekoek

  Baudet die in de achterzak van de Russen (Poetin) zit, moet maar eerst naar zichzelf kijken. Hiddema is een karikatuur van zichzelf. Keurt alles goed wat de Uil van Minerva doet. Geruzie in de tent, wat de Forum voor Democratie zetels gaat kosten. Wilders is ook een raar figuur. Er zijn diverse mensen met ruzie vertrokken en één van zijn volgers van het eerste moment heeft zich tot de Islam bekeerd.

 63. Erland Vergaljaard

  Geert of Thierry for minister president. Zal toch niet lang meer duren. Whoop whoop

 64. Anke Van Heeckeren

  Ik ben het eens met Baudet, ze heeft het geen eens geprobeerd om het te doen stoppen, zij had het podium op kunnen gaan om de mensen te sommeren dat het te druk werd, en voor de veiligheid er ook geen 1.5 afstand te bewaren was.
  Zij vond de demonstratie belangrijker dan evt besmetting van het Corona virus, zij bracht in mijn ogen de bevolking in gevaar…
  Dus ongeschikt voor het burgermeesterschap.

 65. Donald Dumb

  14.58

  Voorlopig staat VVD met 40+ (virtuele) zetels ver boven FvD en PVV
  Wanneer Wilders of Baudet premier worden? Als het gaat sneeuwen in de hel…

 66. Frieda

  Je kan zeggen wat je wil maar Baudet heeft een standpunt. Hij is tegen de 1.5 meter afstand, maar zal het handhaven zolang dat verplicht is. En nog steeds zo lees ik komen zijn vooruitziende blik steeds ten gunste van hem. Hij is en blijft opkomen voor De Nederlanders groen, geel, rood of blauw ‘ om maar eens een paar andere kleuren te noemen “. En dat vind ik super.

 67. Claire

  emke Halsema is een gem.nkeerde inc.mpetente burgemeester. Haar zoon en man heeft ze niet in de hand en ik verdenk haar van l..gen.

  Wat betreft de demonstratie op de Dam in Amsterdam waar 10.000 mensen aanwezig waren en waar Halsema als activiste aanwezig was, dus niet als gem.nkeerde burgemeester die niet boven alle partijen staat.

  Het was via social media dagen van tevoren bekend dat er zeer veel belangstelling was voor deze demonstratie. zie analyse AD:

  https://www.ad.nl/binnenland/online-was-allang-duidelijk-dit-protest-op-de-dam-wordt-groot~abda9a79/

  Halsema is niet geschikt als burgemeester en is slechts bezig zichzelf vrij te pleiten van schuld, ze probeert er onder uit te komen deze ..hterbakse groen.e h.ks.

 68. Daan

  Peter de vies neem ik niet serieus, deze man is niet pluis.

  Halsema is incompetent en moet opstappen. Ze moet zich diep gaan schamen deze vrouw.

 69. HBaz

  Een burgemeester met weinig ervaring. Dat wist iedereen van te voren. Als er dan eens iets niet goed gaat meteen haar aftreden eisen vind ik een beetje kort door de bocht. Het waren volwassen demonstranten met ook een eigen verantwoordelijkheid. Geen kleuters.

 70. HAG van der Stap

  Schoenmaker blijf bij je leest. P.R. de Vries is een uitstekend misdaad-journalist. Hierin was hij de onweerlegbare vakman. Dat heb ik ondervonden bij de moordzaak van mijn dochter Anneke. Hierin alle lof voor hem !! Hij heeft ons uitstekend bijgestaan. Dat zijn optreden over andere zaken mogelijk discutabel is, het zij zo. ook P.R.de Vries is maar een mens; ik kan slechts hopen, dat hij meer bij die schoenmaker blijft….
  Peter, het allerbeste en ik wens je alle sterkte toe !

  Harry van der Stap sr.

 71. A. Tempelman

  Premier Rutten heeft een afleidingsmanoeuver uitgevoerd door zich uit te spreken tegen Zwarte Piet. Nu kan de hele haattribune zich tegen de premier richten, in plaats met de botte bijl te hakken in Halsema en protesterenden in Amsterdam. Goeie zet Mark!

 72. Joop55

  # Black Lives Matter.

  Baudet , Wilders , Trump allen mogen ze diep door de stront zakken.

 73. A.Ruygrok

  Als u of ik bijv. Met 3 pers. In 1auto worden waargenomen word je 3x beboet met een torenhoge boete enz. Enz.
  Maar deze incompetente Top bestuurster blijft gevrijwaard van consequenties …,
  En dan het achterlijke argument.. van dat het uit de hand zou lopen bij afbreken van demonstratie…. gaat niet op .. het waren en zijn lieden die tegen geweld en voor vrede zijn … dus gaat niet op…, en als het anders is klopt het niet…,
  A.Ruygrok, Monster.

 74. Diederik

  Halsema moet aftreden, deze inco mp etente burgemeester die slechts bezig is met haar eigen belangen is ongeschikt. Ze was aanwezig als activiste op de Dam met de button 1873 opgespeld. Ze heeft lak aan de gezondheid van mensen!

  Die demonstranten die selectief demonstreren zie je niet als er ho mo ’s en J od en worden gem oles teerd in de lieve stad Amsterdam. Die selectief verontwaardigde demonstranten als zie je ook niet voor de sch en dingen van mens enr echten, het ra ci sme, do od en ver derf in landen als China, Turkije, Marokko, Afrika, Zuid Amerika, het Midden Oosten etc..

  Halsema kan haar crim ine le zoon en man niet eens in de hand houden laat staan een stad waar de Mo c ro Ma ffia de baas is en waar wette loo sheid regeert.

  Wegwezen Halsema!

  En loser allesweter en deugkneus Peter R. de Vries, ga eens wat anders doen zakkenvuller.

 75. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Thierry Baudet is een absolute held!

 76. Bardy247

  Ze had leiderschap kunnen tonen door op de demonstratie het woord te nemen en de menigte tot de orde moeten roepen.
  In plaats daarvan heeft zij doodgemoedereerd daar rondgelopen.

  Dat is wat ze fout heeft gedaan en daarom moet ze aftreden.

 77. Henk

  Die de Vries is een ingenomen mannetje, dat zie je in ieder programma waar hij in zit.
  Hij weet altijd alles. Beadet heeft helemaal gelijk in deze. Die Halsema moet snel opstappen. De coalitie zal dat wel regelen.

 78. Ab

  Ach als Ajax kampioen was geworden en Femke gewoon een mannelijk PVV burgemeester was geweest dan, was het allemaal niet zo erg. Hypocriete bende.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.