Tino Martin schept vreselijk op in Playboy-interview

Geplaatst op vr 06 jul 2018 om 11:00

Volkszanger Tino Martin komt in de Playboy uit de kast als een ongelooflijke patser. Hij schept op over zijn populariteit, zijn salaris en zijn wagenpark. Dat is te lezen in de kiosk. Martin, een soort René Froger maar dan zonder multifocale bril, is in relatief korte tijd uitgegroeid tot een succesvolle artiest; in december mocht hij zelfs een kwartier lang aanschuiven in de talkshow van Matthijs van Nieuwkerk. Een halfjaar later lijkt het succes Tino Martin naar de bol gestegen, en niet zo’n beetje ook.

De zanger vertoont in de Playboy patsergedrag. “Als ik een concert geef in Carré of Ziggo Dome dan is dat binnen een paar minuten uitverkocht“, begint hij.

Als hij gevraagd wordt of hij tot de top tien beste zangers van Nederland behoort, antwoordt Martin: “Ik kan denk ik zes goede zangers opnoemen en dan houdt het wel op. En bij die zes hoor ik zelf ook.”

Volgens Martin zelf kent zijn succes geen grenzen. “Hoewel we de afgelopen twee jaar zes keer omhoog zijn gegaan met onze gage, krijgen we nog steeds tien tot twaalf aanvragen binnen per week. De populariteit is echt ongekend.

Wat verdient hij daar nou mee? “Soms heb ik wel vier optredens op een avond. De gage voor een optreden is € 8.995, dus reken maar uit.”

En al dat geld laat hij goed rollen. “Ik geef geld wel vrij makkelijk uit. Ik betrap mezelf er weleens op dat ik een winkel binnenloop, drie jassen tegelijk koop en niet eens weet wat het kost. De rekening laat ik gewoon opsturen.”

Ook zijn wagenpark is indrukwekkend. “Dat wisselt nog weleens. Ik heb op dit moment zelf een Audi Q7 en een Audi station en mijn vriendin heeft net een nieuwe Mercedes. Om de zoveel maanden neem ik een andere auto. Ik snap ook niet waarom mensen jarenlang in dezelfde auto rijden. Het is toch veel leuker om regelmatig van auto te wisselen?

Ik wacht nu op de Audi A9. Hij bestaat nog niet, maar ik heb hem al wel besteld. Als hij over een paar maanden de fabriek uit rolt, ben ik de eerste die hem heeft.”

Tot slot: wat is zijn beste eigenschap? “Ik ben helemaal niet materialistisch ingesteld.

Story-baas Guido den Aantrekker is hoogst verbaasd: “Oké, een proleet dus. Staat zó ver af van het dagelijkse bestaan van zijn fans – de mensen die hem groot maakten. Dom. Een ‘ster’ die snel zal vallen, verwacht ik.

Het Playboy-interview met Tino Martin kunt u lezen via Blendle. Een hulpmiddel voor bij het lezen vindt u hier.

Foto: DWDD
45 Reacties op “Tino Martin schept vreselijk op in Playboy-interview”


 1. Den Draaiert Joost

  Was dat ook bij De Wereld draait door dat hij zo vals met Celine Dion dat lied uit Titanic zong omdat hij eigenlijk niet kan zingen? Dat mensen geld uitgeven aan zijn concerten zegt meer over die mensen dan over hem. Hahaha

 2. Job

  Proleet inderdaad…

 3. Hijgje Huigstra

  Die gaat hopelijk heel snel een keer goed op z’n (vette) smoel.

 4. Hijgje Huigstra

  Met z’n dikke plofkop

 5. Karél DuParél

  Het klapvee van DWDD gaat dus massaal naar deze omhooggevallen ‘Ster’. Wat zegt dát eigenlijk?

 6. L.

  Wat een vreselijk over het paard getild mannetje. Hij heeft jaren gewerkt om een beetje bekend te worden, nu heeft hij succes en gaat hij zo lopen opscheppen. Dan heb je het echt niet begrepen! Nu is het wachten tot hij zijn excuses maakt en zal zeggen “dat hij het niet zo heeft bedoeld allemaal”. Geloof ik niks meer van!

 7. Benny-Bjorn A.

  Nog nooit iets gehoord van deze man en houden zo,denk ik maar. Muzak voor paupers.

 8. Ano Nymous

  Ik kende hem niet maar dit figuur is nogal vol van zichzelf.
  Ik las pas ergens een stukje van een interview met hem waarin hij beweerde dat degene die hem nu nog niet kende onder een steen hebben geleefd… ik ken hem behalve zijn naam dan nog steeds niet.
  Wat voor een wereldhit heeft hij op zijn naam?
  Dit is gewoon het zoveelste volkszangertje, toch?

 9. Ano Nymous

  Karel. Ik kijk DWDD maar geen stuiver zal ik uitgeven aan deze paljas.

 10. Willy Dobbe

  Onder intimi staat hij bekend als alcoholist en coke-snuiver. Staat regelmatig op een podium zonder enig idee te hebben waar hij op dat moment is.

 11. Roy020

  Is mens-eigen

 12. SOLANGE

  Vriendje van gele zwembroek Driesje …Bij Dwdd zong Tinootje zo vals als een kater wat een afgang de man moet gauw een schop onder zn hol krijgen ….bah naar mens

 13. Rukker

  Lekker laten rollen die eurotjes! Als je het eerlijk verdient en je wil het graag over de balk smijten moet je dat lekker doen. Hij doet er niemand kwaad mee en draagt zo flink belasting af zodat de onrendabele uitkeringstrekkers die al zijn cd’s kopen daar geld voor krijgen. Tijd voor een Bentley Tino.

 14. Ray

  Het is te ziek voor woorden dat, dankzij de domheid en wansmaak van een groot deel van het Nederlandse volk, dit soort varkens zwemt in het geld, terwijl mensen die echt iets nuttigs kunnen en doen, keihard moeten werken voor een modaal salaris.

 15. Rukker

  By the way, kan ik een liedje van Tino kennen? Geen idee wie hij is.

 16. Tjappie

  Dat hulpmiddel op de Link heb je zeker nodig..!!
  Ook zonder het artikel te lezen.

 17. Ano Nymous

  Snel uitverkocht. Zijn concerten?
  Dus?
  Het concert van thrashmetalband Slayer in Nederland was binnen 5 minuten uitverkocht…

 18. Ano Nymous

  Ik geef hem nog 2 jaar. Dan mag meneertje Martin weer een gewone baan zoeken.

 19. Willem

  Waarom komt men hier pas na een interview achter. Dit is met een beetje mensenkennis al vanaf het begin af aan te zien aan deze man.

 20. Martini

  Dat hij concerten binnen enkele minuten uitverkoopt is een feit waar je trots op mag zijn en best mag uitdragen. De rest is gewoon niet zo sympathiek, terwijl zijn publiek – volgens mij – wel een sympathieke zanger verwacht. Een dure auto rijden is zijn goed recht, maar volgens mij heb je niet de juiste mensen om je heen die je met de voeten op de grond houden als je om de paar maanden van proletenauto wisselt. Hij moet het lekker zelf weten, maar sympathiek klinkt het niet.

 21. Hans S.

  “Ik ben helemaal niet materialistisch ingesteld.” Ha ha ha….

 22. E. Hartsma

  Ah ja, dat ‘duet’ met Céline Dion, wat zong hij daar allemaal verkeerde noten, hij bleek heel a-muzikaal te zijn (iemand na-apen kan hij wel).
  Zijn manager zit dik in het geld en gaat hem ‘groot’ maken met een trukendoos. Tino beweert een net zo’n grote hit te hebben als ‘Dromen zijn bedrog’ en ‘Een eigen huis’ maar factcheck dit voor de gein eens bij de Single Top 40 of GFK single Top 100. Daar vind je niet een song van hem. Grappig om te zien hoelang professionals in de business daar nog intrappen.

 23. Bg

  Hier een link en oordeel zelf
  https://www.youtube.com/watch?v=P6TlOhHIkV4

 24. Trudy

  Wat een nare man, Bah!

 25. Lodewijk

  Wie is die gladde aal toen ik dit las? Een volkszanger, nog nooit van gehoord en dat wil ik zo houden. Tja zielig gedrag van patses die vaak erg dom zijn en dat op due manier compenseren. Denk dat zijn IQ net een paar punten meer is dan Bonnny.

 26. Simon

  Volgens mij vinden het fans van Tino Martin het heel belangrijk wat hij in de garage en op de bank heeft staan.

 27. Patje Peeër

  Jammer. Tino maakt heel leuke muziek, lekkere liedjes, een goeie stem. Triest dat dit binnenkort voorbij is. Hij breekt z’n mooie carrière door dit soort dingen snel af.

 28. pepe

  de fans van Tino (Tino?? Timo ok maar Tino??) rijden natuurlijk ook allemaal in Mercedessen en Audi’s die van de vrachtwagen gevallen zijn

 29. wauter

  Tino wie? Ken hem niet en wil dat graag zo houden. Overigens : het is fijn dat je succes hebt en het is je ook gegund maar stop met blaten en erover opscheppen. Je succes bestaat bij de gratie van je fans. Onthoud dat!

 30. Blue

  @Pepe

  Tino Martin is een artiestennaam. Hij heet eigenlijk Martin Kattenberg

 31. Dorus

  Hoe meer je klimt des te groter de val……

 32. K

  Ken die hele vent niet…lees dat het een zanger is…droeftoeter zeg

 33. Noëlla

  Net als de toppers heeft 95% van z’n publiek 2 kaarten voor €12.50 kunnen kopen via vakantieveiligen.

 34. E. Hartsma

  @Noëlla
  De V.I.P. kaarten werden gratis weggeven, een flink aantal werd verloot, een bedrijf/instelling had een deal dat de medewerkers er gratis heen konden.

 35. Mark

  De meeste fans van hem zijn trollen, net als bij Dotan. Niemand kent een nummer van hem. Heeft ook nog nooit in de Top 40 gestaan. Zou me niks verbazen als de helft van die tickets opkoop is door de platenmaatschappij om aan te tonen dat hij snel uitverkoopt. Dat laatste zal zeker nog wel lukken komende jaren: in de uitverkoopbakken bij de Zeeman en Wibra.

 36. Koud he'

  De concerten zijn snel uitverkocht
  Een WC ruimte is ook niet er groot toch

 37. Anootje

  Voor zijn laatste concert kreeg je kaarten bij zoveel besteding bij een bekende drogisterijketen.
  En mijn oma wordt blij van zijn muziek. Ging met de hele afdeling naar een van zijn optredens. Dagje uit. Van huisvrouwen en ouderen moet deze gast het blijkbaar hebben.
  Overigens in zowel de top 40 als top 100 heeft hij nooit genoteerd gestaan…

 38. Flits Bom

  Plebejer

 39. Joep uit Tilburg

  Zangertje van de onderwereld.

 40. Ivo

  Wie denkt Tino wel wie hij is, een soort Gordon en Dries Roelvink in een, stelt dus helemaal niks voor…

 41. Q

  Hij ziet er uit als patatvreter. Wat een vette dikke kop heeft die vent zeg. Nou leuk Tino dat je vaak van auto wisselt, interessant om dat te weten.

 42. Sabina

  Jeetje wat kunnen mensen iemand onderuit halen zeg
  Dit zegt meer iets over deze mensen zelf jaloezie zelf te beroerd zijn om te werken enz
  Tino werkt keihard om zover als hij nu is te zijn gekomen
  En ja als je veel geld hebt ga je makkelijker uitgeven dat hebben de meeste artiesten
  Laat een ieder zich met zijn eigen leven bezig houden en niet oordelen en al helemaal niet op zijn uiterlijk, dit is totaal niet van belang

 43. Laura Vamp Fatale

  Tijd dat deze patser zijn stem verliest en zijn geld aan torenhoge boetes aan de belastingdienst .
  Waarom ?
  Nou het lijkt me zomaar een type voor belastingfraude.
  Het is nu eenmaal zo dat het gezegde zegt: opgaan ….blinken…verzinken.
  Laat hem verzinken voor een eindeloos lange tijd en eindigen aan drank en drugs en onder de brug.
  xxx

 44. Ano Nymous

  Ah de fan van deze blaaskaak is gevonden, Sabina….

 45. mobster

  Who the F is Tino Martin ?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.