Ruk naar rechts: NPO 1 zet Kees Tol op tijdslot M

De NPO 1-kijker hoeft zich niet de héle zomer door Margriet van der Linden en haar immer sombere tafels heen te worstelen, want de zender maakt een flinke ruk naar rechts. Het tijdslot van M komt deze zomer in handen van de Volendamse tv-ster Kees Tol, die een rol speelt in het campagnespotje van de met Thierry Baudet flirtende CDA-kandidaatlijsttrekker Mona Keijzer. Kees Tol gaat samen met Romy Monteiro een dagelijks muziekprogramma presenteren: De Hit Kwis.

Na al die maanden M is NPO 1 behoorlijk toe aan wat vrolijkheid. “De vooravond van NPO 1 wordt deze zomer één groot feest met De Hit Kwis. In deze aanstekelijke vrolijke muziekkwis draait alles om het zo snel mogelijk raden van zoveel mogelijk hits.

Eindelijk laat de zender zijn kijkers weer lachen in de vooravond. “De gezelligste meezingers, grootste hits, populairste en vrolijkste zomer nummers wisselen elkaar in hoog tempo af waardoor thuis meespelen, dansen en zingen onvermijdelijk is.”

Er zijn drie kandidatenduo’s en drie spelrondes waarbij elke ronde een koppel afvalt. Het snelst spelende team met de grootste muziekkennis blijft uiteindelijk over en mag onder leiding van Kees en Romy de finale spelen. “Wie herkent het snelst de BeeGees, Beyoncé of Bruno Mars? Welke team heeft zijn zenuwen het best onder controle?

De Hit Kwis is vanaf 27 juli dagelijks om 19.00 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.

Foto: Ruud Baan

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen