Tv-god Matthijs van Nieuwkerk vanavond aan tafel Beau

Niemand minder dan tv-god Matthijs van Nieuwkerk zit vanavond aan de talkshowtafel van Beau van Erven Dorens. Hij komt aan tafel zitten met zijn zuurverdiende Ere Zilveren Nipkowschijf. Dat heeft een woordvoerder van RTL 4 laten weten. Van Nieuwkerk krijgt de prijs vanwege een perfect afgerond vijftiende seizoen van De Wereld Draait Door, dat na de zomer niet meer terugkeert op tv. Volgens de jury maakte hij met DWDD het ‘invloedrijkste programma van de eeuw’.

Vanwege de coronacrisis kende Matthijs geen feestelijk einde van zijn talkshow. Dat wordt vanavond goedgemaakt bij Beau. “Beau kijkt met Matthijs terug op spraakmakende gesprekken, bijzondere fragmenten en verrassende optredens uit vijftien jaar De Wereld Draait Door.

Hoewel Matthijs een tv-god is, is niet de hele uitzending voor hem ingeruimd. Ook schuift politiek verslaggever Frits Wester aan op het sfeervolle terras van Artis. Hij bespreekt bij Beau het coronadebat in de Tweede Kamer.

Beau is om 21.30 uur te zien op RTL 4. Wie er te gast zijn bij concurrent Op1 is op dit moment nog niet bekend. M heeft het in de vooravond in elk geval weer over racisme.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen