Fred van Leer negeert moeder, verrast hem live bij Beau

De talkshow van Beau van Erven Dorens had gisterenavond een emotioneel, maar ook een wat pijnlijk einde. De presentator had de jarige Fred van Leer op visite om aan te kondigden dat hij zijn verjaardag volgend jaar viert in Ahoy. Aan het eind van het gesprek werd de stylist verrast met een enorme taart, waar zijn moeder en zijn zus zich in schuilhielden. Toen ze uit de taart kwamen lopen, sloeg Van Leer even helemaal dicht. “Wat een kutwijven ook, hè!“, riep hij even later.

Al snel bleek dat Van Leer niet bepaald veel contact heeft met zijn moeder en zus. “Jullie hadden elkaar nog helemaal niet gesproken vandaag, hè?“, merkte Van Erven Dorens op. En dat terwijl het Van Leers verjaardag was.

Vervolgens gaf de stylist aan dat hij zijn familie bewust altijd búiten de schijnwerpers heeft gelaten. “Mijn moeder, mijn vader en mijn zus zijn altijd buiten alles om en dat vond ik altijd heel lekker, maar ja, ineens zitten ze bij Beau aan tafel. Geeft allemaal niks! Ha ha. Ik vind het hartstikke leuk. Ik ben jarig en dan zie ik ze, dus ik vind het heel erg leuk.”

Ik zie het wel een beetje in je ogen dat het je wel wat doet“, probeerde Van Erven Dorens nog.

Van Leer: “Ja, ik had van alles uit die taart zien komen, maar dit had ik niet verwacht. Ha ha. Ik ben niet snel stil, maar nu…

Van Erven Dorens: “Ik vind het mooi dat we zo’n hystericus even stil kunnen krijgen.

Van Leer: “Dit is zo psycho! Ik realiseer me nu pas dat mijn moeder op de nationale tv zit! Hoe vind je het? Ze zit alsof ze er altijd zit, ha ha ha!

Uiteindelijk vroeg Van Erven Dorens naar de relatie tussen Van Leer en zijn moeder. Toen bleek dat hij niet bepaald de deur platloopt bij zijn moeder. “Ze vindt altijd dat ik te weinig bel en te weinig langskom… Dat klopt en dat weet ik ook, omdat ik altijd bezig ben. Ze belde gisteren – oh en dat wist je ook hè, trut – en zei: ‘Kom je je verjaardag vieren?’ Ik zei: ‘Nee, ma, ik moet de hele dag werken.‘”

Moeder Van Leer: “Toen wist ik het nog niet.”

Van Erven Dorens: “De tranen in je ogen zeggen heel veel over de liefde voor je zus en je moeder.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen