Fred van Leer negeert moeder, verrast hem live bij Beau

Geplaatst op do 19 sep 2019 om 9:00

De talkshow van Beau van Erven Dorens had gisterenavond een emotioneel, maar ook een wat pijnlijk einde. De presentator had de jarige Fred van Leer op visite om aan te kondigden dat hij zijn verjaardag volgend jaar viert in Ahoy. Aan het eind van het gesprek werd de stylist verrast met een enorme taart, waar zijn moeder en zijn zus zich in schuilhielden. Toen ze uit de taart kwamen lopen, sloeg Van Leer even helemaal dicht. “Wat een kutwijven ook, hè!“, riep hij even later.

Al snel bleek dat Van Leer niet bepaald veel contact heeft met zijn moeder en zus. “Jullie hadden elkaar nog helemaal niet gesproken vandaag, hè?“, merkte Van Erven Dorens op. En dat terwijl het Van Leers verjaardag was.

Vervolgens gaf de stylist aan dat hij zijn familie bewust altijd búiten de schijnwerpers heeft gelaten. “Mijn moeder, mijn vader en mijn zus zijn altijd buiten alles om en dat vond ik altijd heel lekker, maar ja, ineens zitten ze bij Beau aan tafel. Geeft allemaal niks! Ha ha. Ik vind het hartstikke leuk. Ik ben jarig en dan zie ik ze, dus ik vind het heel erg leuk.”

Ik zie het wel een beetje in je ogen dat het je wel wat doet“, probeerde Van Erven Dorens nog.

Van Leer: “Ja, ik had van alles uit die taart zien komen, maar dit had ik niet verwacht. Ha ha. Ik ben niet snel stil, maar nu…

Van Erven Dorens: “Ik vind het mooi dat we zo’n hystericus even stil kunnen krijgen.

Van Leer: “Dit is zo psycho! Ik realiseer me nu pas dat mijn moeder op de nationale tv zit! Hoe vind je het? Ze zit alsof ze er altijd zit, ha ha ha!

Uiteindelijk vroeg Van Erven Dorens naar de relatie tussen Van Leer en zijn moeder. Toen bleek dat hij niet bepaald de deur platloopt bij zijn moeder. “Ze vindt altijd dat ik te weinig bel en te weinig langskom… Dat klopt en dat weet ik ook, omdat ik altijd bezig ben. Ze belde gisteren – oh en dat wist je ook hè, trut – en zei: ‘Kom je je verjaardag vieren?’ Ik zei: ‘Nee, ma, ik moet de hele dag werken.‘”

Moeder Van Leer: “Toen wist ik het nog niet.”

Van Erven Dorens: “De tranen in je ogen zeggen heel veel over de liefde voor je zus en je moeder.”

Foto: RTL
44 Reacties op “Fred van Leer negeert moeder, verrast hem live bij Beau”


 1. Erik

  Tsja…

 2. Tijn

  Wat leuk…..

 3. WEST*

  wat een onzin verhalen , Hoe he;lpen we Beau aan meer kijkers

 4. Sandertje

  Dat een type als Fred van Leer zoveel aandacht krijgt. En dan afvragen waarom je kijkers hard weglopen.

 5. #NPO kijker#

  Wat een schandalige actie.

  Privé is privé.

 6. WEST*

  en het is allemaal nep en voor geregisseerd

 7. Henk

  @Sandertje….. Vind ik ook.

 8. Jean-Paul

  Hij was maar een clown.

  https://youtu.be/KcVvi85p1lU

 9. 123

  Gelukkig hebben niet veel kijkers dit gezien, dat scheelt. 🙂

 10. RTL Kijker

  Ik kijk RTL want ik heb geen hersens.

 11. Peanut

  Wat was er nu precies pijnlijk?

 12. Harry

  Van Erven Dorens maakt zich met dit soort gasten onsterfelijk belachelijk.

 13. Albert Verlinken

  De redactie van Beau is blijkbaar al in paniek dat ze er alles aan doen om publiciteit te scoren. Hopen dat het opgepikt wordt door de (sociale) media en dat dat uiteindelijk meer kijkers gaat trekken die nieuwsgierig zijn geworden door de reuring. Ondanks dat ik Beau erg geschikt vind als host gaat dit hem (wederom) niet worden.

 14. Gerrie

  @Peanut. Niks. Ik heb de uitzending gezien en MC verdrаait en stuurt weer eens.

 15. Erwin

  Ik gun het Beau heel erg. Ik gun het RTL ook. Maar dit riekt naar nepperij en acties voor de sociale media. Net als die ‘leuke jongen’ in het publiek achter Patty Brard (ja) tijdens Twan Huys’ afgangprogramma. Humberto had voor zijn affaires nog iets ‘echts’, en Beau begint dat zo te verliezen. Zo zonde, het had echt gekund, als hij zichzelf was gebleven!

 16. Harry

  @Erwin: je kan beter een wijf zoeken dan naar al die shit te kijken.

 17. @Erwin

  De enigen die zichzelf kunnen blijven bij de CO zijn de totaal schaamtelozen als Gordon en Brard. Bij iedereen met ook maar iets van een ziel, of ethiek, wordt daar gaandeweg aan geknabbeld, totdat een leeg omhulsel overblijft. In het geval van Gordon en Brard: dat waren ze al. Het is hollevatentv.

 18. No. 14

  Was dit niet een item voor Caroline Tensen?
  Goed bezig Beau! De daling is verder ingezet!

 19. Blur

  Dit is het Boulevard niveau dat Beau in werkelijkheid is. Hij heeft de capaciteiten op geen stukken na om zo’n avondtalkshow te leiden. Ik moet hiervan kotsen. Wat een stom item. Maar het past bij een oliedomme host.

 20. Esmeralda van Laaren

  No. 14

  van 250.000 naar 407.000 noem ik geen daling!

 21. Stuttgart

  De tv verliest het van het internet net zoals die stomme roddelbladen ook stuk voor stuk zullen gaan verdwijnen.

 22. No. 14

  @Blur: 20 december eindigt de lijdensweg van Beau.

 23. WEST*

  @A. Verlinken Bij RTL denken ze nog dat we in 1990 zitten, hun verouderd denken is totoaal achterhaald , deze truukjes in de vorige eeuw werkten heel goed , maar nu niet meer .Ander punt is dat RTL gewoon stil is blijven staan met alles ,en innovatie moet je ook in het tv bedrijf doorvoeren , alles wat ze in de jaren hebben uitgezonden is niet vernieuwend , maar overgenomen, of gekopieerd van de NPO , ook bij Talpa zi je niets nieuws meer ! .

 24. Kardanaal Aarsengel

  Wat een onwaardige uitzending, wat intens immoreel. In feite uitsluitend volledige niksnutten. Fijne dag

 25. @Blur

  Je hebt gelijk, maar het echte probleem is dat RTL om strategische redenen een latenight talkshow wil en door hun dna als hoogste niveau een soort kwebbelshow kan maken waar per ongeluk ook een op zich interessante gast terecht kan komen. En dan heeft RTL niemand in huis die daarmee uit de voeten kan. Ik ben geen fan van Tan, maar die kon een aantal jaren als een evenwichtskunstenaar daar nog iets van maken. Die tijd is voorbij. Nu is het een soort Koffietijd voor de late avond, en daar zit niemand op te wachten.

 26. Fred van Leer hater

  Fred van Leer, is echt de meest vieze en ongelukkige nicht op deze aarde, laat iedereen vallen die maar niet bekend is, hij geeft niks om echte vriendschappen en familie. Heel narcists mannetje.

 27. Ron

  Wederom weer een grote flopshow.

 28. Crematorium Hilversum

  Meneer van der Vorst, Natuurlijk hebben wij midden december tijd voor een crematie. Wiens carrière is het?

 29. Ron

  @Crematorium Hilversum: I like black humor :-).

 30. Leiden

  Ahoy? Ik krijg hoogstens een pashokje bij de V&D gevuld.

 31. Beau ter Ham

  Fred van Leer – vreselijke man – Fred Hardleers

 32. PatatmetMayo

  Als ik RTL was gaf ik Eva Jinek carte blanche en 2 miljoen per jaar,dat gaat ze wel terugverdienen en dan kan deze wanvertoning heel snel van de buis af
  Beau de gevoelige ,begripvolle presentator mag ik even brokken??

 33. Yoho

  Fred wil het liefst zijn komaf vergeten. Hij dumpte daarom ook al zijn Rotterdamse vrienden. Ze lachen hem nu ook uit en doen zijn sleetse oneliners na. Het is gewoon een hele eenzame jongen met veel problemen. Dit speelt al vele jaren, maar hij weet dit in interviews handig te omzeilen.

 34. @Yoho

  Het is zó duidelijk dat je een blauwtje bij hem hebt gelopen.

 35. Bramderammer

  Fred van Leer.. Wtf!..wat een belediging voor het mannelijk geslacht !..is t een man?,is t n vrouw?..Neeee..t’is n Fred van Leeeeer..de wereld is krankzinnig geworden!

 36. Iemand

  Waarom krijgt een totaaldebiel als Fred van Leer überhaupt aandacht op tv. Minachting voor de kijkers.

 37. Tammy

  Enge hysterische relnicht… aub van tv af

 38. Het is maar dat je het weet.

  Ik vind Beau een aardige vent, maar zoiets moest hij mij toch niet flikken, als ik graag contact wil met [schoon]moeder dat zoek ik dat zelf wel.

 39. Mark

  Die vent is zo nep…

  Martien Meiland: hysterisch echt
  Fred van Leer: hysterisch nep

 40. Zeno

  Wat ziet rtl in Fredje van Leer? Hier ga je niet mee scooren hoor.

 41. Marjon Hanse

  Ik vind het wel wat hebben Fred van Leer, maar had toch liever Thijs van Leer gezien, Fred is onecht, hysterisch altijd aan het gillen en kan hij zingen, dansen of one man shows doen? Hmmm hij is te onecht om dat echt te kunnen als je begrijpt wat ik bedoel… en Beau doet gemaakt, alles slordig en mensen lopen er voor de camera geregeld of dan moet die gast weer zitten blijven op de bank na het gesprek, dan weer lopen ze in beeld! Opeens weg, echt een zooitje…en erna is het kinderentijd- gedrag van Beau aan het einde van het uur…, spelen buiten, balcons opklimmen of als Sinterklaas of bij juf komen voor de kijkcijfers…allemaal zo gezocht, doe normaal man!…, weet je wie echt goed was??!.. , Umberto Than…hadden we die nog maar!…..

 42. Vince

  * Pakt AED er bij*

  …te laat!

 43. Patty

  Zelden zo’n eng verwijfd mannetje gezien…lege huls… afvoeren naar Verweggistan svp.

 44. Angela

  Totale nitwit… mannetje zonder karakter die relnicht van Leer. Inmiddels beginnen zijn lippen op die van Katrien Duck te lijken… zielig mnarcistisch mannetje zonder enige empathie Het type dat zelfmoord pleegt als de spotlights uitgaan.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.