NPO 1 promoveert Renze Klamer: vrijdag prime time

Renze Klamer maakt een flinke promotie bij de publieke omroep. Om de programmering in coronatijd wat op te fluffen, heeft hij vandaag een bijzonder prominente plek gekregen in het uitzendschema van NPO 1: vrijdagavond prime time. Dat onthult de presentator op Twitter. Klamer is lyrisch. “Leuk nieuws! Laat op Vrijdag komt terug! Vanaf vrijdag 3 juli, alleen niet meer ‘laat’ maar om 21.30 uur. Dus vanaf 3 juli om 21.30 uur op NPO 1: Op Vrijdag“, aldus de presentator.

Eigenlijk had NPO 1 op dit tijdstip herhalingen van André Rieu in Wenen op het menu staan, maar de publieke omroep kiest nu toch voor een iets urgentere programmering.

Klamer kon afgelopen winter al warmdraaien, want toen was hij op de late vrijdagavond van NPO 1 te zien met Laat op Vrijdag. Het programma zette ’s nachts riante marktaandelen neer. Nu schuift hij door naar prime time.

Collega’s feliciteren Klamer. “Hee wat leuk!“, zegt Telegraaf TV-ster Pim Sedee. En Lammert de Bruin: “Leuk!!!

Een bekende fan van de talkshow van Klamer is niemand minder dan Youp van ’t Hek. Hij liet zich in maart lyrisch uit over het praatprogramma.

Youp vond de show ‘een verademing’. “Door de toon en het bijna studentikoze sfeertje waar ik zo van houd. Geen gewichtigdoenerij.

Foto: Natalia van der Zalm, BNNVARA

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen