Felle kritiek op teennagels Caroline Tensen

Door alle ophef over racisme en corona zou je bijna vergeten dat er ook nog belangrijk shównieuws te bespreken is. Eén van de grotere presentatrices van ons land, Caroline Tensen, wordt deze week in Story namelijk hard afgerekend op haar teennagels. Dat is te lezen in de kiosk. Het wordt als onkies gezien om dames met een respectabele carrière af te vallen over hun uiterlijk, maar couturier Paul Schulten heeft daar lak aan. Hij wijst de lezers van Story op Caroline’s teennagelblunder.

Schulten bespreekt een glamoureuze foto van Caroline, waarop ze poseert in een jurkje met bijpassende pumps. Haar teennagels komen door die pumps heen. Dat is in principe geen probleem, maar wel als die nagels behoorlijk afsteken bij de rest van het geheel.

Wat is precies het probleem? “Jammer dat Caroline op haar vingernagels een naturel, basic nagellak heeft en op haar teennagels een donkere lak. Dat is niet mooi. Je moet er altijd voor zorgen dat al je nagels, zowel op je handen als op je voeten, dezelfde tint hebben“, bitcht de couturier.

De pupil van Leco van Zadelhoff krijgt hier dus een flinke glamourreprimande. En daar blijft het niet bij. Schulten vindt namelijk dat Caroline geen korte jurkjes meer moet dragen. “Voor haar 56 jaar ziet Caroline er nog fantastisch uit, maar zulke korte lengtes moet ze niet meer doen.

Gelukkig zit het met de visagie, het terrein van Leco, wél goed. “Caroline weet hoe het moet: als je geen panty draagt, dan moet je je benen in de make-up zetten. En dat heeft ze keurig gedaan. Haar benen zien er zo écht goed verzorgd uit.

De teennagels van Caroline Tensen kunt u bekijken in de nieuwste editie van Story. Deze ligt alleen vandaag nog in de winkels. Op = op.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen