Miljuschka negeert fans: ‘Ik ben geen klantenservice’

Miljuschka Witzenhausen vindt het heel fijn dat ze dankzij haar aanhang in een iets te dure woning kan wonen, maar heeft geen zin om die mensen te woord te staan als ze een vraag hebben. Dat geeft ze aan op Instagram. Miljuschka heeft een imperium opgebouwd rondom ongezonde bakrecepten en propageert ongezond eten nu met de hashtag ‘eerlijkefoto’. Het gaat goed: ze heeft er een peperdure woonboerderij mee kunnen financieren. Maar de fans komen niet altíjd goed uit.

Een van haar volgers vraagt Miljuschka waarom ze nooit een keer antwoord op een vraag. “Waarom nooit antwoord als ik je een DM stuur?“, zegt ze.

Miljuschka daarop: “Ik denk dat ik per dag een paar duizend DM’s krijg. Sommige met hele mooie verhalen, andere met alleen een woord. Het is onmogelijk en voor mij onwenselijk om overal op te reageren.”

Dat komt er lekker bot uit. Dankzij al die, waarschijnlijk iets te mollige, fans heeft ze wel een heel imperium opgebouwd. “Ik ben een bedrijf maar vooral een persoon die geen klantenservice heeft inhouse“, bitcht ze.

Maar wil je echt antwoord hebben dan kan je altijd mailen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen