Patty Brard: ‘First Dates-romance Giel in scène gezet’

First Dates maakte rond Valentijnsdag mooie sier met de ‘match’ die Giel Beelen bij het programma vond. De 43-jarige Radio Veronica-ster zou er een relatie aan hebben overgehouden met de 30-jarige Malou. In de nasleep van de First Dates-special postte Giel nog allerlei verliefde foto’s met Malou, maar gisteren liet hij in een video op Instagram weten dat de liefde over is. Hebben we hier naar een échte romance zitten kijken? Patty Brard, showkenner van Shownieuws, denkt van niet.

Patty Brard denkt dat BNNVARA Giel heeft betaald om het programma een halfjaar lang mooie pr te verzorgen. “Ik ben niet zo’n complottheoriemens, maar ik weet wel dat als een programma een promo nodig heeft, dat je best wel een contractje van zes maanden kunt tekenen dat er wél iets is geweest tussen die twee.”

Het is gewoon in scène gezet, aldus Patty. “Zij hebben waarschijnlijk met Valentijnsdag geroepen dat ze nog een date gaan doen, toen hebben we ook nog gezien dat ze heel gelukkig met elkaar waren en nu ineens dit.”

Zo werkt het volgens Patty gewoon in de tv-wereld. “Dat is allemaal een social-media-actie dit. Het was voor zes maanden en na zes maanden zeggen ze dan: ‘We hebben helemaal niks met elkaar gehad, maar er komt zó veel moois voort uit First Dates!’

Toch heeft Giel afgelopen kerst ook nog de ouders van Malou ontmoet. Is hij daar dan echt puur en alleen voor de foto heen gegaan? “Natuurlijk, vink af, en weer 5.000 euro! Hoppa!

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen