Gordon (51) geniet van seks met jongens in de twintig

Gordon heeft ontdekt waarom zijn relaties zo vaak stuklopen. Seksueel gezien vindt hij het erg fijn met jongens van in de twintig, maar zij zitten geestelijk gezien nooit op hetzelfde niveau. Dat geeft hij aan in weekblad Story. Kennelijk is er een subcultuur onder twintigers die graag met mannen als Gordon de lakens delen, want hij trekt de ene na de andere jongeman in zijn mancave. “Een halfjaar geleden heb ik ook een relatie gehad en dat is niet leuk geëindigd“, zegt de SBS 6-presentator.

Inmiddels is Gordon erachter gekomen dat al die relatiebreuken aan hem liggen. “Ik ben degene die in herhaling valt en dan bedenkt: toch maar niet. Dan kwets je de ander. Dat gebeurde toen ook.”

Zijn laatste jonkie was een knul van 28. “Ik ontmoette een leuke jongen, 23 jaar jonger. In het begin was het fantastisch. De seks was top. Maar als je dan in een fase komt dat je met iemand ook geestelijk wilt levelen, merkte ik dat hij dat niet kon. Hij kon daar niet aan voldoen.”

Gordon zit intellectueel gezien ver boven het niveau van een twintiger. “Dat is ook niet raar wanneer iemand bijna de helft jonger is. En toch trap ik daar elke keer weer in. Hoeveel jongere vriendjes heb ik gehad? En elke keer gaat het om dezelfde reden mis.”

Inmiddels datet Gordon weer met iemand anders, ditmaal dus kennelijk iemand van zijn eigen leeftijd. “Het is nog heel pril, maar er is weer iemand in mijn leven.

Wie is het? “Dat vertel ik pas als we een paar maanden verder zijn en we nog steeds gelukkig zijn.

In 2018 kwam Gordon negatief in het nieuws vanwege zijn relatie met de toen 27-jarige Kevin B. Het leidde tot een rechtszaak, waarin de seksuele appcontacten van de heren werden openbaard.

Lees ook: Seksappjes Gordon op straat: ‘Jouw lul wil ik elke dag’ (april 2018)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen