Fred van Leer: ‘Ik was zó kwaad na optreden bij Beau’

Geplaatst op vr 26 jun 2020 om 11:00

Fred van Leer zorgde in september op zijn verjaardag voor een wel héél ongemakkelijk tv-moment in de talkshow Beau. De presentator verraste hem met een grote taart, waar plotseling zijn moeder en zus uit kropen. Vervolgens was de stylist stil, heel stil: er leek helemaal geen blijdschap te zijn. “Wat een kutwijven ook, hè?“, riep hij. Daarna bleek al snel dat Fred niet zo veel omkijkt naar zijn familie. Hoe kijkt hij terug op dat moment? “Ik was zó kwaad“, bekent hij vandaag in De Telegraaf.

Het was geen prettig talkshowoptreden, zegt Fred. “Ik was door Beau uitgenodigd om op mijn verjaardag over mijn show in Ahoy’ te komen praten. Daar is één minuut over gesproken. Eerst ging het vijf minuten over mijn ’donkere periode’, daarna stond mij nog een verrassing te wachten.”

Met die verrassing was hij niet zo blij. “Het leek de redactie leuk – en dit hadden ze niet met mij of mijn manager overlegd – om mijn moeder en zus uit te nodigen.”

Een vreselijk idee, aldus Fred. “Nu weet iedereen die mij kent dat ik mijn privé graag privé houd. Ik heb ervoor gekozen een publiekelijk leven te leiden, niet zij. Als ik dat had geweten was ik nooit gekomen.”

Fred is teleurgesteld in Beau van Erven Dorens. “Het heeft me echt een rotgevoel gegeven, als ik een gast ben dan wil ik ook als gast ontvangen worden zoals afgesproken.

Lees ook: Fred van Leer negeert moeder, verrast hem live bij Beau (september)

Foto: RTL
45 Reacties op “Fred van Leer: ‘Ik was zó kwaad na optreden bij Beau’”


 1. Groene Piet

  Komt wel vaker voor ja, dat Beau mensen een ‘rotgevoel’ geeft. Ik sla hem daarom de meeste dagen over.

 2. Casper

  je moeder en je zus kiezen daar dan op dat moment toch zelf voor, get a grip dude.

 3. Remi

  “Ik heb ervoor gekozen een publiekelijk leven te leiden, niet zij.”

  Iets klopt hier dus niet … zijn die twee tegen hun wil naar de studio gesleept ?
  Ik waag het te betwijfelen ;)

 4. S. Peurneus

  Die twee dames komen dus ook nooit meer hun bed voor je uit Fred…

  Ze deden dit voor jou…..

 5. Nick

  “Ik heb ervoor gekozen een publiekelijk leven te leiden, niet zij.”

  Precies, ze werden gedwongen om in de uitzending te komen. Ze wilden helemaal niet.

 6. Mark

  Zeurende relnicht, net zoals die Tim den besten bij Pauw, die werd destijds ook verrast met zijn oud lerares, die meldde dat hij als 10-jarige al zo hysterisch was (lees: meer van de mannen).

 7. Peter van der Plas

  Rotterdamse sjiek de familie van Leer en hij een boegbeeld voor de gay community niet echt met zijn gekrijs en hoge hakken.

 8. Siem

  Aansteller, ik haat klagende BN’ers.

 9. Elm

  Die Fred heeft nu dus gewoon een documentaire bij videoland. Echt gênant gewoon hoe slecht dit is gemaakt.

 10. Remi

  Is ‘hysterische nicht’ tautologie of contaminatie ?
  Ik heb die begrippen nooit goed uit elkaar kunnen houden.

 11. Peter Selie

  Ik zat laatst met hem op een boot door de Amsterdams grachten krijsnicht

 12. Peter Selie

  @Remi bij hem synoniem aan Fred.

 13. Anouk

  Het sneu aan deze verwijfde rel nicht is, dat hij om de haverklap foto’s van zijn ouwe pa of moeder op insta plaatst, dus hoezo privé.
  Plus elke scheet of B-ner moet deze nicht mee op de foto en is hij bevriend mee.
  Fred is het boegbeeld hoe een homo die zo wordt geboren als wijf, een kut jeugd krijgt en een slechte band met zijn familie.

 14. Siem

  Was zeer laag van Beau

 15. ZeerNetteDame

  Ik dacht het al… wat een narcist… en zijn arme moedertje en zusje uit wanhoop maar via een televisieprogramma wat contact hebben. Het enige waar dit geval van houdt zijn zichzelf en kleren.

 16. Pien

  Het sneue aan deze verwijfde rel nicht is, dat hij om de haverklap foto’s van zijn ouwe pa of moeder op insta plaatst, dus hoezo privé.
  Plus elke scheet of B-ner moet deze nicht mee op de foto en is hij bevriend mee.
  Fred is het boegbeeld hoe een homo die zo wordt geboren als wijf, een kut jeugd krijgt en een slechte band met zijn familie.

 17. EH

  Wat een gezemel om daar bijna een jaar na dato over te beginnen, anders was iedereen het allang vergeten

 18. Valerie

  Fredje vind zichzelf zo interessant, verschrikkelijk kereltje.
  Waarom krijgt hij een platform voor zoveel non-talent, kijk eens naar zijn lelijke tattoos, smakeloos

 19. Groene Piet

  @Remi: Je moet haast wel tautologie bedoelen, maar nicht als ‘mannelijke homo’ heeft de het ‘hysterische’ deel niet per se in zich, al denk jij wellicht van wel. Je grap, of niet-grap, is buiten jouw hoofd dus nog geen gegarandeerd succes…

 20. Gerda

  Wat een vreselijk mens die Fred..Hij timmert wel weer erg aan de media weg. Heeft niks met zijn geaardheid te maken, het ‘beroemd’ worden, duurt hem zeker te lang..

 21. Dominee Bonk

  Sorry, wie is Fred van Leer? Weer één van de vele zelfbenoemde nietszeggende BN’ers? Hij lijkt me niet al te snugger, dus dat zal wel. Amen. Ik ben Uw God. Kusjes van Bonkje.

 22. Frits

  Er is iets raars aan die man.

  Elke keer als ik hem zie klopt er iets niet.Van binnen een hele eenzame man.
  Hij kan nog zoveel lachen met zijn “vriendinnen” maar het is niet echt.

 23. Leo

  Misschien voorwaarde stellen als je uitgenodigd wordt, Fred? Zulke zaken kun je anders wel verwachten op je verjaardag. Je hebt weer wat geleerd iig.

 24. Omg

  Is wel een naaistreek, ik zou hem terugpakken Fredje.

 25. o.p. lichter

  Ik zou hem een mep verkopen met mijn handtasje

 26. Rikje

  Daar kan Beau niks aan doen, dat doet de redactie. En als ze het niet wilden, hadden ze wel nee gezegd

 27. Huismaker

  Beau is een vies mannetje. Totaal geen respect voor die man. Liegt en bedriegt.

 28. Beau ter Ham

  Je moet je nooit voor je familie of achtergrond schamen. Zegt alles over deze meneer. Fout !

 29. Wim

  Uuuuh Freddie, je moeder en zus zijn oud genoeg om zelf te kiezen of ze dit wel of niet wilden doen. Ze zijn niet gedwongen en nee, ze hebben het niet met jou overlegd.. dat heet een verrassing. Tssss. Roekoe roekoe duifje.

 30. Carrie

  Het erge is dat hij zich gewoon keihard schaamt voor zijn komaf. Dat is de reden waarom hij nu zo boos is. Hij is een zeer vermoeiend figuur.

 31. Teuntje

  Beau is ook ene kwal alles voor de kijkcijfers

 32. Rotterdammer

  Vervelende kwal die Fred…schaamt zich voor zijn oerburgerlijke familie in Alblasserdam…En in de gayscene vindt hij ook weinig aftrek met zijn kleine Fredje…

 33. Bart tv man

  Alsof Linda de Mol zo’n docu over zichzelf zou maken? Echt beschamend. Als je echt iets voorstelt in deze branche, hou je je hier verre van. Aandacht trekken door een persoon van wie niemand over 5 jaar nog wie hij was of wat hij deed. Dit is echt de D-klasse voor op een braderie. En dan die hakken altijd maar aantrekken… beschamend.

 34. KoalaNL

  En dat is nieuws. Dat gebeurde in september.
  Het is g.v.d. alweer bijna september.
  Flikker toch op met je geneuzel.

 35. Charlie

  Walgelijke kwal, oh dust t moest geheim blijven hoe liefdeloos je naar je eigen familie bent?! Noumisschien beter dat je daar eens over nadenkt! Er word hier gezegd dat je niet echt naar je familie omkijkt.wat voor lui ben je dan egoïst ,Ondankbaar kreng die zijn zin moet hebben, zo niet dan laat je iedreen barsten, bittere kwal ben je, op een dag zal je zware eenzaamheid beleven en is er niemand meer voor jou. Triest figuur.

 36. willembever

  Kon ze de tijd maar 43 jaar terug draaien, dan slikte ze je alsnog door.

 37. Irene van Ballegooijen tot Kermistent

  Fred is hardleers en uit op aandacht roem en verloochent zijn familie en wat een armoede.

 38. dennis

  Fred van Leer is nou de standaard homo, en nicht, totaal verwijfd, kapsones en vol met gif. Hij is te vergelijken met een lesbo in tuinbroek.

 39. Ikke

  Misschien is therapie iets voor Fred, kunnen ze hem misschien leren dat hij zich anders gaat gedragen en niet als een aanstellerig klein kind!

 40. J. Bloemheuvel

  Meid toch!

 41. Woeste Willem

  Fred wie ??

 42. Sjonnieboy

  Fredje is het archetype van het ventje dat vroeger als laatste werd gekozen tijdens de gymles en nu heel hard wil bewijzen dat hij iemand is.

  Helaas kiest hij ervoor om al zijn onzekerheden te overschreeuwen i.p.v. echt aan te pakken en dat toont: hij is vals en nep! en zijn docu is een grote egotrip, waarin hij zo graag wil aantonen dat hij succesvol is, terwijl hij qua BN’er zijn echt tot het D-segment behoort en dit ook nooit zal overstijgen, want mensen voelen aan dat hij een leeg gat als mens is.

 43. Peter Potsierlijk

  Fred is overbodig in het medialandschap zoals allle stylisten, overrated en ze vinden zichzelf allemaal zo belangrijk helaas.

 44. Jeroen Smit

  Treurwilg.

 45. Carrie

  Die ‘documentaire’ is niet te harden.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.