Fred van Leer: ‘Ik was zó kwaad na optreden bij Beau’

Fred van Leer zorgde in september op zijn verjaardag voor een wel héél ongemakkelijk tv-moment in de talkshow Beau. De presentator verraste hem met een grote taart, waar plotseling zijn moeder en zus uit kropen. Vervolgens was de stylist stil, heel stil: er leek helemaal geen blijdschap te zijn. “Wat een kutwijven ook, hè?“, riep hij. Daarna bleek al snel dat Fred niet zo veel omkijkt naar zijn familie. Hoe kijkt hij terug op dat moment? “Ik was zó kwaad“, bekent hij vandaag in De Telegraaf.

Het was geen prettig talkshowoptreden, zegt Fred. “Ik was door Beau uitgenodigd om op mijn verjaardag over mijn show in Ahoy’ te komen praten. Daar is één minuut over gesproken. Eerst ging het vijf minuten over mijn ’donkere periode’, daarna stond mij nog een verrassing te wachten.”

Met die verrassing was hij niet zo blij. “Het leek de redactie leuk – en dit hadden ze niet met mij of mijn manager overlegd – om mijn moeder en zus uit te nodigen.”

Een vreselijk idee, aldus Fred. “Nu weet iedereen die mij kent dat ik mijn privé graag privé houd. Ik heb ervoor gekozen een publiekelijk leven te leiden, niet zij. Als ik dat had geweten was ik nooit gekomen.”

Fred is teleurgesteld in Beau van Erven Dorens. “Het heeft me echt een rotgevoel gegeven, als ik een gast ben dan wil ik ook als gast ontvangen worden zoals afgesproken.

Lees ook: Fred van Leer negeert moeder, verrast hem live bij Beau (september)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen