Luuk Ikink vindt mannen van VI erg kinderachtig

Luuk Ikink (37) vindt dat de mannen van Veronica Inside zich momenteel heel erg kinderachtig gedragen. Zowel Johan Derksen (71), René van der Gijp (59) als Wilfred Genee (52) moeten zich iets volwassener gaan gedragen. Dat heeft hij donderdagavond gezegd in RTL Boulevard. De VI-mannen gaan rollebollend over straat. Waar Luuk vooral raar van opkeek was het gejammer van Johan Derksen dat hij in de racismespecial van VI niet op zijn eigen plekje mocht zitten.

Waar gaat het allemaal over, aldus Luuk. “Ik vind het ook wel een beetje kinderachtig worden eigenlijk allemaal zo bij elkaar. Het gaat over tafelschikking en wie op welk plekje mag zitten.”

Collega Peter R. de Vries: “Het is allemaal een beetje merkwaardig als je je realiseert dat deze drie mannen jarenlang iedereen met de grond gelijk hebben gemaakt. Sterker nog: de grond in hebben getrapt. Als iemand zich daarover beklaagde, dan was het: dit was satire, je moet niet klagen huilebalk! En dan kreeg iemand nogmaals de volle laag. Nu is er een conflictje over tafelschikking en wie er wel of niet te gast mag zijn. Het programma gaat meteen niet meer on air, is van de buis gehaald…”

Luuk: “Ze reageren enorm emotioneel ineens.”

Peter: “Het is helemaal in tegenspraak met wat ze al die jaren zelf over bestuurders van de KNVB, voetbalclubs en andere hotemetoten hebben geroepen.”

Luuk: “Ze zeggen altijd dat ze geestelijk onafhankelijk zijn en dan is er iemand in het programma onafhankelijk van de andere twee en die krijgt dan ineens alle tegenwind.”

Peter: “Ik zou willen dat ze het weer eens over voetbal gaan hebben. Daar zou het programma misschien heel erg van opknappen. Het is steeds minder over voetbal gegaan en steeds meer over andere kwesties. Daar zijn ze misschien toch niet het sterkst in.”

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen