Connie verdedigt oproep voor BN’er-parkeerplekken

Connie Witteman heeft behoorlijk wat drek over zich heen gekregen na haar oproep voor BN’er-parkeerplekken, maar daar trekt ze zich niets van aan. Dat heeft de societyster gezegd op Radio Veronica. Het zou Connie goed uitkomen als er parkeerplaatsen voor de elite zijn, omdat ze dan geen rondjes hoeft te rijden. Ze sprak haar wens uit in een filmpje op Instagram. Het was een grap met een serieuze ondertoon. “Ik reed twee keer door de straat heen en had geen parkeerplek.”

Daarop besloot Connie haar wens bekend te maken. “Toen dacht ik bij mezelf: hoe grappig is het om eens te zeggen dat ik graag een parkeerplaats zou willen voor bekende Nederlanders. Ik vond dat leuk.”

Presentator Wilfred Genee: “Er zullen ook mensen zijn die zeggen: ‘Die vrouw is helemaal de weg kwijt.’”

Connie: “Dat interesseert me helemaal niets. Sorry, dat ik het zeg. Ik leef voor mezelf en niet voor volgers die me wel of niet leuk vinden. We hebben 17 miljoen mensen en het zou heel vreemd zijn als alle 17 miljoen mensen mij leuk zouden vinden. Het interesseert me geen drol.”

Heb je het niet een beetje hoog in de bol als je alleen al dénkt aan parkeerplekken voor BN’ers? “Ik ga gewoon mijn eigen weg en iedereen moet zijn eigen levenspad volgen. Ik volg mijn pad en anderen moeten hun pad volgen.”

Wilfred: “Is het dan ook voor B- of C-sterren? Of mag je alleen als A-ster? Wat moet je met een Ferry Somogyi bijvoorbeeld?

Connie: “Nou, ik kijk alleen voor mezelf. Als er alleen Connie op staat, vind ik het al goed.”

Lees ook: Connie wil parkeerplaatsen voor bekende Nederlanders (7 juni)

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen