Gaat SBS 6 vanavond sky high met We Want More?

Een week na de finale van The Voice Kids gaat RTL 4 op slot op vrijdagavond: de zender gaat over op het herhalen van oude fragmentjes uit Holland’s Got Talent. Het biedt enorme kansen voor SBS 6, dat na wat corona-uitstel met de gloednieuwe studioshow We Want More begint. De enige concurrent van formaat is Bed & Breakfast. Gaat SBS 6 vanavond sky high of valt het morgenochtend toch tegen? Host Wendy van Dijk werd gisteren op tv naar een kijkcijfervoorspelling gevraagd voor vanavond.

Shownieuws-ster Albert Verlinde: “Zullen we toch weer die eeuwige verwachtingsvraag stellen: kijkcijfers, wat verwacht je?

Wendy: “Ja, maar luister nou!

Albert: “Ja, maar ik ga het toch vragen. Het is raar als ik het níet vraag!

Wendy: “Nee, ja, maar het wordt morgen 30 graden!

Albert: “Dat heb jij weer…”

Wendy tempert dus de verwachtingen voor de show, die veel Voice-trekjes heeft. Niet alleen zien we oud-Voice-ster Wendy, ook zit Voice-bekendheid Ali B in de jury.

Ali benadrukt in De Telegraaf dat hij dit heeft overlegd met RTL 4. “Ik vind het gewoon leuk om andere dingen te doen. Ik denk dat de dynamiek in dit programma heel interessant zal zijn, net als de keuzes van de kandidaten om mee te doen en hun spanning, omdat wij als jury onze keuze kunnen terugdraaien.

Of het iets toevoegt aan wat al op televisie is? Dat is hetzelfde als geen Jinek maken omdat er al andere talkshows zijn. Ik vind dus van wel, je ziet in deze zangwedstrijd echt de beste van de besten voorbij komen binnen hun eigen genre: van opera tot pop.

De andere juryleden zijn Davina Michelle, André Hazes jr, Trijntje Oosterhuis en Henk Poort. Zij beslissen welk zangtalent met 100.000 euro naar huis gaat.

Wat kunnen we verwachten qua coronagedoe? De eerste zes afleveringen lagen al voor de crisis op de plank en de halve finales zijn deze week gedraaid.

De première van We Want More is vanavond om 20.30 uur op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen