Connie wil parkeerplaatsen voor bekende Nederlanders

Connie Witteman zou het fijn vinden als er parkeerplaatsen zouden zijn voor de elite, zodat ze niet zo lang naar een vrije plek hoeft te zoeken. Dat geeft ze aan in een story op Instagram. Connie denkt sinds enige tijd dat haar leven – beetje lunchen hier, dineren daar en tussendoor de nagels lakken – interessant genoeg is om de hele dag door uit te venten op de socials. Die aandachttrekkerij verklapt niet alleen haar eenzaamheid, maar ook dat ze zich verheven voelt boven gewone Nederlanders.

Terwijl ze in haar explosief dure auto belangrijke verkeersregels aan haar laars lapt – ze rijdt al vloggend over de snelweg – vertelt ze haar volgers onderweg te zijn naar Den Haag. “Gezellig naar mijn vriendin. We hebben samengewerkt in mijn kliniek toen. Even gezellig babbelen, lunchen, vrouwenpower.”

Ze wordt een beetje emo tijdens de rit. “Heel raar hoor. Als ik zo langs Wassenaar rij, ik heb het altijd, dan denk ik: jeeeemie, waar is die tijd gebleven waarin Hans en ik onze vier kinderen hebben opgevoed en alle emoties hebben gedeeld en Free Record Shop verder hebben uitgebouwd.”

Eenmaal aangekomen in de Frederikstraat laat Connie zien dat er geen enkele plek vrij is. “Niet normaal. Nergens een plekje te krijgen. Vinden jullie het divagedrag als er gewoon parkeerplaatsen zouden zijn voor bekende Nederlanders?

Eenmaal aangekomen zadelt Connie haar vriendin ook op met haar Instagram-verslaving. Alles zal en moet op beeld worden vastgelegd om te pronken met de pracht en praal waarin ze leeft. Pijnlijk genoeg heeft deze vriendin, die geen Instagram heeft, overduidelijk geen zin in die aandachttrekkerij.

Na de lunch neemt Connie haar volgers weer mee terug naar Amsterdam, waar ze gaat dineren in haar favoriete restaurant Bellavista. Onderweg deelt ze nog een flinke sneer uit naar het kantorengebouw De Schoen naast de A10.  “Dat vind ik zo’n lelijk gebouw. Iedereen vindt het mooi, maar ik vind het echt lelijk.”

Foto: Instagram

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen