Frits Barend haalt keihard uit naar Jerry Afriyie

Geplaatst op zo 28 jun 2020 om 11:00

Frits Barend haalt dit weekend in een groot interview met De Telegraaf hard uit naar Jerry Afriyie, de bekende man achter de organisatie Kick-Out Zwarte Piet. Dat is te lezen in de kiosk. Afriyie geeft de vele mensen in het land die Zwarte Piet aanstootgevend vinden een gezicht en Barend heeft zich vaak betrokken gevoeld bij zwarte mensen. Als hij wordt gevraagd hoe het dan is om Afriyie ‘te horen spreken tijdens een pro-Palestinabetoging vol Jodenhaat’, reageert hij teleurgesteld.

Frits Barend: “Gaat helaas vaak samen: links activisme en antisemitisme. En dat komt hard aan. Ik denk niet links, ik denk niet rechts, ik denk in mensen.”

Veel linkse activisten zijn antisemieten, meent Frits. “In bijna alle Arabische landen wordt verschríkkelijk gediscrimineerd, bestaat nog een soort van slavenhandel. In die wereld kennen ze geen democratie en dan weten de zogenaamd sociaal voelende mensen altijd weer Israël tot zondebok te maken, de enige democratie in die regio. Daar zit een verborgen boodschap achter, ja. Een boodschap vol antisemitisme.

De meeste mensen zijn het erover eens dat racisme niet kan, maar is Jerry Afriyie de oplossing? “Nee, natuurlijk niet“, zegt Frits. “Die DENK- en BIJ1-mensen ook niet. Zien ze dan niet dat Joden door de eeuwen heen net als zwarten zijn vervolgd?

Wél is Frits het met Jerry eens dat Zwarte Piet niet meer kan. Daar denkt hij al zo over sinds de jaren tachtig, toen zijn vrouw een lezing gaf in de Bijlmer. “Ik zat in de zaal en voor me barstte een donkere man van zestig in tranen uit. ’Mevrouw, weet u hoeveel pijn ik heb gehad door Zwarte Piet’, zei hij tegen Marijke. Sindsdien denk ik anders over hoe we met ons allen Sinterklaas kunnen vieren.

Foto: NPO
69 Reacties op “Frits Barend haalt keihard uit naar Jerry Afriyie”


 1. Mosselman

  Toch knap hoe Barend hier Israel weer weet bij te halen.

 2. Wessel

  Heerlijk die infighting.

  Laat die linkse kliek elkaar maar lekker zuiveren.

  Ik kijk wel wie er achteraf overblijft.

 3. Curryworst

  Een pro-Pa lestina betoging is niets meer en minder dan een anti-Is raël betoging.
  En als je die lui even door laat praten dan gaat het als snel van antizionisme naar an tisem itisme.

 4. Captain Caveman

  Omdat Israel duizenden afrikaanse gelukszoekers terugstuurde naar huis toe met de mededeling dat er ‘bij jullie geen oorlog of armoe heerst alleen lamlendigheid! Dan is Europa en NL in het bijzonder toch wel een aanrader dankzij de naïeve bevolking die alles pikken van alles en iedereen en ondanks het eeuwige slechte weer!

 5. maatje te groot

  Interessant om eens te googelen op dit gevaarlijk persoon:
  Hier een van de vele citaten:

  Jerry Afriyie staat toch wel model voor alles wat er mis is met het Nederlandse toelatingsbeleid. Een neger zonder werkelijke vluchtelingen nood, gereisd door talloze veilige landen, kiest van de zovele veilige plekken (die hij dus niet nodig had) notabene voor Nederland om daarna te gaan uitvreten in het sociale circus zodat hij zijn tijd volledig kan benutten aan het bekritiseren van de hand …

  Echt eens de moeite nemen om zijn naam in te tikken in Google…

 6. William Raaf

  Jammer van de laatste paragraaf. Zwarte Piet is echt een A’dam dingetje.

  Maar tot die paragraaf; kop, spijker, raak.

  Wat ook niemand weet (aangezien we een Staatsmedia en een corrupte MSM0 hebben is dat BLM alle gevangenissen (en de politie en het kapitalisme) wil afschaffen. Lustmoordenaars en kinderverkrachters vrij spel.

  Boekentips inzake slavernij
  “Slave” van Mende Nazer
  “White Gold” van Giles Milton (waar blijven mijn herstelbetalingen slavendrijver Dries ?)
  “The Madness of Crowds” Douglas Murray
  “Empire of the Summer Moon. The Life of Qanah Parker (wordt ondermeer (zijdelings) slavernij beschreven door de indianen/Comanche)
  On Liberty, van John Stuart Mill
  Violated van Sarah Wilson, slachtoffer sex-slavernij in the UK (een van de honderduizenden maar mag niet over gesproken worden van de NPO (een van de allerbelangrijkste reden om subiet de NPO op te heffen; hun overvolle doofpotten)
  Rights of Man, Thomas Paine

  ad infinitum

  Ben geen fan van Barend, & zeker niet zijn identity politics thought crime-dochter maar fair is fair zijn talkshow was stukken beter dan de huidige incestueuze policor orgie die voor talkshows en journalistieke programma’s moeten doorgaan.
  Er was iig. debat en oprechte interesse (en niet al teveel censuur). Dat zijn we kwijt sinds de 21ste eeuw.
  Regressief links heeft helaas de C en kleine cultuur-strijd gewonnen. Hence: het virulente anti-semitisme (en het zal alleen nog maar erger worden vrees ik)

 7. Showsjaak

  Eindelijk iemand die de handschoen opneemt tegen KOZP , nu maar hopen dat het een vervolg heeft dat bruin Nederland weer op zijn plek zet !

 8. Japie

  O jee, niemand had het zo bekeken, maar daar is Frits en gelijk wordt Israël en antisemitisme in het Zwarte Pieten-debat gebracht. Het klinkt een pietsie veel ziekelijk, maar het zal de lezers behagen in de Foute Krant van Frits te horen dat anti-Zwarte Pieters antisemieten zijn; net zoals hij dat – tegen de mening van echte geschiedkundigen in – dat Ad van Liempt en anderen wilde aansmeren.

 9. M

  Whahaha, daar is Fritsie al.

  Ik meldde het vorige week al: als er grappen over zwarten worden gemaakt is het allemaal prima, maar o wee als Joden en/of Israël het onderwerp van spot of kritiek zijn, dan liggen de criteria en normen voor Fritsie ineens totaal anders.

  De hypocriet.

 10. q8

  frits heeft altijd grof geld verdient de linkse tv,
  maar nu is ff anders,
  Frits ,Barbara, Sonja, Hanneke ,zeg maar de halve linkse tv krijgen t nu moeilijk,
  nog ff , dan gaan de LHB ers ook aan,
  past niet bij de links omroep bnn/vara, als palestijnensteuner,
  en in t verleden hebben we gezien wat Lodewijk assher en Rob Oudkerk hun opa”s hebben gedaan,
  ze hebben de vernietiger geholpen met hun werk om er zelf beter van te worden,
  die mensen zijn niet te vertrouwen

 11. Jack Hiemstra

  Helaas voor deze club begint pijnlijk duidelijk te worden dat buiten de enclave Randstad het Probleem niet of nauwelijks de gelederen beroerd. Op de zelf opgezochte incidenten in bijv. Friesland na geen discussies. Dus geheel in de afrikaanse stijl moeten ze over gaan op de volgende fase. Geweld en intimidatie! Dat kan, want daartegen wordt niet opgetreden door de toekijkende overheid! Ja, als een vader dan zijn gezin wil verdedigen tegen agressieve demonstranten, dan weet justitie niet hoe snel ze ‘justice’ laten zien om de agressie meute te pleasen!!

 12. Huismaker

  Zwarte Piet is in Suriname en Nederlandse Antillen een HELD. Zij snappen niet waar wij hier mee bezig zijn. Blijkbaar zijn hier veel mensen die een diploma “Deugmens” willen halen. Aangemoedigd door het mediakartel. Terwijl de rest van Nederland zich afvraagt: “Moet ik dit allemaal serieus nemen ?”
  Kijk eens naar dat cda. Ze weten niet hoe ze moeten draaien om maar geen mening te hebben. Alsof we dat niet door hebben.

 13. Goedele

  Showsjaak laat zien met zijn “bruin Nederland weer op zijn plek zet” dat Frits goed bezig is. Frits Barend krijgt de racisten van Nederland alvast aan zijn kant!

  Gefeliciteerd Frits Barend!

 14. Bears’den

  Deze man verdient meer kijkers!!

  https://m.youtube.com/watch?v=paRoKzMZqnk

 15. Jaap

  Die Afriyie is zelf een racist en zit alles alleen maar op te stoken, dat veroorzaakt alleen maar enorme polarisatie. Ga toch iets nuttigs doen man.

 16. William Raaf

  Om ruggengraat, eelt en intellect te kweken kijk ik uiteraard zo weinig mogelijk naa de Staatsmedia en zoveel mogelijk naar Youtube.

  Wat valt op.
  Niet elke ‘gekleurde’ is links. Sterker nog er zijn héééééél veel niet-regressieve ‘kleurlingen’ (niet zo vreemd want hetzelfde bespeur ik bij mijn vrienden/familie).
  Veelal worden ze ge-deplatformed

  Desondanks krijgen we bij de NPO alleen het uiterst links victim culture zeur-segment van NL

  Walt valt nog meer op
  Niet elke ‘homosexueel’ is links. Sterker nog er zijn héééééél veel niet-regressieve homosexuelen
  Door de progressieve regressieven worden zij dan ook (vol mededogen) aangeduid als fascisten of nazi’s
  Veelal worden ze ge-deplatformed
  Desondanks krijgen we bij de NPO alleen het uiterst links victim culture zeur-segment van NL te zien en te horen

  Ad infinitum.
  Wie louter naar de NPO tuurt krijgt een totaal verknipt en ziekelijk beeld van de werkelijkheid. Niet alleen liegen ze alles bij elkaar, bewaken ze krijgshaftig Doofpotten dieper dan de Marianen-trog en vormen ze een incestueus baantjes carroussel voor de ons-kent-ons (zelfbenoemde) grachtengordelgoden/innen maar ze laten een werkelijkheid zijn die niet bestaat buiten hun veggie-borrelclubje.
  Het zijn de Orwellianen. De zwijnen van Animal Farm
  (all animals are equal but some (lees Regressief Grachtengordel) animals are more equal than others)
  De NPO is hun bastion, gestut met geld gejat van de mensen die ze zo minachten.

  De NPO is ook een van de redenen waarom anti-semitisme nog steeds wordt gebagatelliseerd. Zo zal niemand over Mireille Knol gehoord hebben, een 85-jarige Holocaust overlevende doodgestoken door een aanhanger van de verdraagzame religie maar wel iedereen van Saint George Floyd, een knaap die een geweer op de buik van een zwangere vrouw hield terwijl zijn bende het huis leegroofde.
  Dat is de NPO
  Zij laten zien wat je mag zien en de rest verdwijnt in de doofpot.
  Tijd om ermee te stoppen. Laat de grachtengordel hun eigen broek ophouden. We leven tenslotte (nog) niet in Noord-Korea.

 17. Sapperdeflap zeg!

  In de discussie over racisme en Zwarte Piet is Airfriye net zo ‘verbindend’ als Akwasi, Simons, DENK, FvD, GL, PVV en SGP. De oplossing ligt in het midden, niet bij de flanken. Ik ben in grote lijnen met Frits Barend eens, maar als kritiek op Israël (bijna) automatisch betekent betekent dat je antisemiet bent, dan haak ik af.

 18. Mag ik ook eens een keer wat zeggen.

  Kritiek op het beleid van Israël heeft toch niets te maken met antisemitisme. Hoe Israël de Palestijnen behandelen daar lusten de honden toch geen brood van.

 19. Max

  Huismaker
  zo 28 jun 2020 om 11:33
  Zwarte Piet is in Suriname en Nederlandse Antillen een HELD. Zij snappen niet waar wij hier mee bezig zijn.

  Dat is niet waar, op Curaçao stoppen ze er zelfs mee.

 20. Japie

  @William Raaf: Het is duidelijk te zien dat je ‘intellect gekweekt hebt op Youtube’ (!), zoals je zegt; al kan ik het toch ook wel waarderen dat je alweer de lui van de ‘grachtengordel’, waaronder dus Baudet en Hiddema als ‘beroemde’ grachtengordelbewoners, zo stijlvol – ahum – aanpakt.

 21. William Raaf

  Beste Japie

  Niet zo krekelig doen.

 22. Daantje

  Hij heeft gelijk. Joden worden overal en altijd uitgekotst. Zeker ook in Nederland. Maar je hoort ze niet. De zwarte medemens Jan daar wat van leren.

 23. Andere XXX

  Barends is een nitwit. Omdat een persoon het onterecht erg vindt voor Zwarte Piet te worden uitgemaakt, is hij tegen Zwarte Piet. Hij had juist moeten uitleggen dat het een eer is voor Zwarte Piet te worden uitgemaakt. Verder vindt hij de joden ook slaven. In Suriname was de meerderheid van de slaveneigenaren van joodse afkomst. Google onder meer: joods Davids Suriname.

 24. Wessel

  Japie, heb je een obsessie met William Raaf?

  Ga uit van je eigen kracht en je eigen inhoud. Nu ben je alleen met een persoon bezig en dat is niet constructief.

 25. Japie

  Ik neem een voorbeeld aan jou, Wessel! Niets over de inhoud (je had je kans!), alleen over de persoon.

 26. Kees Venster

  Frits Barend is vast blijven zitten aan Israel als eeuwig onderwerp. Wel zielig eigenlijk.

 27. Jack Hiemstra

  Dat alles wordt afgemeten en bepaald aan de hand van de stemming en norm van de grachtengordel is het inderdaad het resultaat van de publieken. Die alleen hoofdzakelijk uit Amsterdam het wereldnieuws halen en presenteren bij die tokkies van het platteland!

 28. Kees Venster

  Mag ik iets vragen, Jack Hiemstra? Het gaat hier steeds weer over de bewoners van de grachtengordel, en ik begrijp/lees dat de leiders van Forum voor Democatie daar wonen, maar dat heeft toch niets met Frits zijn opmerkingen over Israel en Zwarte Piet te maken? Sorry, maar ik mis even het verband.

 29. Roos

  Dus omdat een donkere man begon te snotteren, geen Zwarte Piet meer voor Frits Barend.

 30. Arie

  Frits wijst er terecht op dat onder vele linkse mensen antisemitisme gemeengoed is. In de Arabische wereld zijn vele misstanden aanwezig die niets met Israël te maken hebben, ook zonder Israël zouden dezelfde problemen niet minder aanwezig zijn.

 31. Jantje

  Heb je hem ook weer. Frits Barend weet van een devote rabbijn nog een antisemiet te maken.

 32. Jantje

  Ja, Arie, hij wijst er niet op dat er in heel rechtse kringen ook heel veel antisemieten te vinden zijn. Kijk naar de rapportages. En ook in het midden was dat zo, als je de verhalen over bijvoorbeeld Dries van Agt geloven moet. Maar de de link naar Israel en antisemitisme is bij het ZP-geklets natuurlijk wel een typische Frits Barend zijstraat.

 33. Corry Jankbal

  Dat is ook het probleem met anti-semitisme anno 2020: de media kijken de andere kant op als de Jodenhaat van gekleurde mensen komt.
  Journalisten durven er niks over te zeggen, uit angst om voor “racist” uitgemaakt te worden, of uit angst voor represailles van godsdienst fundamentalisten

 34. HBaz

  Als je niet van Israel houdt, word je al snel uitgemaakt voor antisemiet. Net zoiets als hier steeds voor racist uitgemaakt worden.

 35. Gondorf

  Wie is populairder in Nederland, Silvana Simons of Jerry Afriyie?

 36. Teuntje

  Ik moet die Frits niet maar hij heeft hier een punt

 37. Oei!

  12.04 uur en 12.39 uur: U slaat de spijker op de kop.

  Kritiek op Israël staat blijkbaar gelijk aan antisemitisme. Dat is ook een manier om criticasters monddood te maken.
  In het hele midden oosten worden mensenrechten geschonden, óók in Israël.

  Frits Barend zegt: ik denk niet links, ik denk niet rechts, ik denk in mensen.
  Palestijnen zijn ook mensen.

 38. g.soros@towerbrook.com

  Jerry Airfryer , mijn grote vriend van mijn protestclub Kick Out Zwarte Piet. Omdat Airfryer zo goed zijn best doet heb ik naast mijn hand in protestbewegingen, de stemwijzer en het onderwijs met Van Dijk educatie ook Mora, Kwekkeboom en Van Dobben overgekocht. Speciaal voor de Airfryer.

 39. Ernst

  @Max

  Huismaker heeft dat riedeltje al jaren onder zijn ctrl+v zitten. Wat Curaçao betreft: KOZP bestookt de Antillen en Suriname met Anti-Piet-propaganda, dus het is niet vreemd dat ze op een gegeven moment gaan geloven wat ze horen. Hetzelfde gebeurt met het woord ‘blank’. Iemand heeft beslist dat dit een racistisch woord is en dat blijven ze tegen iedereen zeggen die het horen wil. Het is triest wanneer zwarte mensen dit geloven, want het maakt dat ze zich vanaf dat moment telkens als minderwaardig weggezet voelen bij het horen van ‘blank’. Zo onnodig.

 40. Arie

  @Jantje. Het klopt dat antisemitisme ook zeer zeker onder rechts voorkomt maar dat wordt gelijk aangepakt door justitie en de media zullen er schande van spreken. Terwijl antisemitisme aan linkse zijde salonfähig is. Door de jaren heen zijn er voldoende linkse demonstraties misbruikt om te ageren tegen Israël met een niet mis te verstane antisemitische inhoud. Dan treedt justitie niet op en kijken vele media de andere kant op of bagatelliseren door recht te praten wat krom is.
  Dat is waar Frits op doelt.

 41. Daaristieweer

  Walgelijk. BLM krijgt weer teveel aandacht. Dit kan natuurlijk niet. Dus snel Frits van stal gehaald om net als de afgelopen 75 jaar weer antisemitisme als meest zielige te laten klinken.

  Maar niks zeggen over die zio nist ische ter ror isten is Palestina die zich al 75 jaar knap stand weten te houden in hun rol als na zi 2.0…… Nieuwe fenomeen van de 21ste eeuw na zio ter toe isten die de slachtoffer-kaart trekken….een gotspe gewoon

 42. snoezigkleinhertje

  Na mislukt deugdzaam te zijn geweest bij Jelle Brandt Corsticus (zelfde soort als Arie) kiest deze windhaan nu wel de goede richting.
  Zijn dochter zegt gelukkig niks meer .

 43. Ruud

  Klagen langs de zijlijn zo ken ik Frits Barend weer.

  Ik mis hem nog steeds op de dam samen met al de andere lang de zijlijn klagers.

 44. Momo

  ‘Mevrouw, weet u hoeveel pijn ik heb gehad door Zwarte Piet’

  Lol! Nou zeg het maar, wat voor pijn kan een geliefd sprookjesfiguur je geven???

 45. Annoniemus

  @Goedele , Nederland is het zat om de wet voorgeschreven te krijgen door een handjevol gekken die er op uit zijn de Nederlandse samenleving te ontwrichten #AKWASIDUITSEVOLKSMENNER

 46. anoniem

  Haha, en dat in de verboden maar toch gedoogde Telegraaf… :-)

 47. Fikkie

  En helemaal gelijk heeft Frits. Geef dat gedrocht van katoen.

 48. anoniem

  Kritiek op en verafschuwing van de dubieuze gevoerde Israëlische politiek, hoeft niet antisemitisch te zijn..

 49. icare

  die domme zionist met zijn kinderachtige religie moet zijn bek houden, Israel is een apartheidstaat, erger dan nazi duitsland…wat een enge vent met zijn rare haar.

 50. F.U

  wandelende pleeborstel weet het verschil niet tussen antizionisme en antisemitisme. Typisch zelf georiënteerde jood.

 51. Curva

  Frits Barend is een domme man die niet eens het verschil weet tussen antisemitisme en antizionisme.

 52. dagobert

  dit ia de grootste racist van nederland hij en zijn soort genoten zwart of de witte mee lopers die twee hier boven zijn van dat soort mee lopers .heulen met de wolf die in het bos zit ja jullie k.l.o.o.t.z.a.k.k.e.n. F.U en Curva

 53. Echt links

  En Barend weet ook niet dat Arabisch ook een semitische taal is.

 54. Richard de Bie

  Beste Frits Barend mooi gezegd

 55. Richard de Bie

  Bij Sinterklaas hoort zwarte Piet
  vind je van niet dan hoor je hier niet

 56. Lea

  @Richard de Bie: Jammer dat Johan Derksen groene Piet goed vindt.

 57. Xxxx

  Kunnen we in Nederland ook nog ergens anders over lullen dan over racisme, fascisme, Zwarte Piet en al het andere kwaad? Je kunt zien dat velen werkloos thuis zitten en met niks anders meer bezig kunnen zijn dan deze onderwerpen. Je kunt de tv niet aanzetten of het gaat over haat, oorlog, Corona en alle andere genoemde onderwerpen. Schijtziek wordt je er van. Als ik in de auto stap, thuis kom, wakker wordt en op die momenten de radio aanzet, hup het gaat er weer over. Ik zag op het journaal van 20.00 uur een wijf dat het politie-optreden met haar mobieltje
  Op het Malieveld in Den Haag stond te filmen. De journalist sprak haar aan wat zei ze: ja we leven in een politie-staat en ik film het allemaal als bewijs. Gek wijf! Gaan de burgers nu de dienst uitmaken ipv de overheid en de politie? Snap niet dat hier niet hardhandig tegen opgetreden wordt. Stelletje mafkezen! Het wordt in dit land hoe langer hoe gekker!

 58. Xxxx

  Vele culturen op 1 kussen daar schuilt de duivel tussen. Oftewel het geeft heel veel problemen in Nederland! Kan nooit goed blijven gaan!

 59. Xxxx

  Curva. Ik hoef de betekenis van antisemitisme en antizionisme ook niet te weten. Hou me er ook niet mee bezig. Ga eens iets leuks doen met je leven. Heb je er ook geen behoefte aan om je over dergelijke woorden je hoofd te breken. Wat ik wel weet is dat je door er elke dag over te ZEIKEN dat je de wereld er niet beter op maakt. Ik ben elke dag druk met mijn werk en andere dingen om er elke dag een geslaagde dag van te maken. Verveling doet rare dingen met mensen. De wereld bestaat nu eenmaal uit dingen die niet eerlijk zijn. Moet je in berusten anders loop je de grote kans hart en vaatziekten te krijgen. Het leven loopt zoals het loopt en daar verander je gewoon niks aan. Als er weer iemand vermoord is ook lopen mensen “stille tochten”. De grootste larie die er bestaat. De volgende dag gebeurt het weer net zo. En maar “hopen” op een betere wereld. In de bijna 60 jaar dat ik leef heb ik niks zien veranderen. Ja, dat mensen op social media zich helemaal gek laten maken. Hoe dom kan de mensheid zijn?

 60. Herman

  Barend heeft groot gelijk. Eindelijk iemand die zich durft uit te spreken tegen de zwaar gesubsidieerde schreeuwgroep met verdienmodel ´KOZP´

 61. Coby, Tel Aviv

  Veel antisemieten hier, Israël is ten minste machtig (militair, politiek en economisch) dat is Nederland niet gelukkig.

 62. Israëliet

  Frits Barend heeft gewoon 100% gelijk; blanke of zeer licht getinte arabieren zijn de grootste zwarte haters ter wereld.

 63. Cohen T.

  Ik haat arabieren en Europeanen. Frits hulde!

 64. Suckerpunch

  Die Linkse activisten (en niet-activisten ook trouwens) zijn eigenlijk altijd wel anti Israël dat klopt; ze vinden het allemaal niet eerlijk met hoe het “gegaan” is na de tweede wereld oorlog. Maar als je ze dan de geschiedenis van Israël verteld, die verder terug gaat dan de tweede wereld oorlog, staan ze met hun mon vol tanden, zoals gewoonlijk.

  Domme mensen in grote groepen die alleen maar kunnen schreeuwen dat het allemaal niet eerlijk is, dat zijn die activisten gewoon!

 65. Elco Kahn

  Wij zijn de machtigste volk op aarde gelukkig!
  f$ck alle Europeanen, arabieren christenen en moslims!

 66. Karel

  Niemand maar dan ook niemand neemt Frits serieus, Frits heeft nooit aan journalistiek gedaan maar aan kont kruiperij, en dat doet hij nu nog steeds met z’n flut PR blaadje voor sporters. Het verbaasd me dat naar al die jaren z’n kop nog niet geheel bruin is.

 67. Karel

  Je zou bijna denken dat in WW2 alleen joden stierven, een dodenherdenking in Nederland heeft meer weg van een joden herdenking.

 68. Daaristieweer

  Zie dat een paar CIDIOTEN deze site ook ontdekt hebben..

 69. Daaristieweer

  We zien direct waar de hatende antisemieten en racisten vandaan komen. Niet anders verwacht van de bezetter van Palestina. In de WO2 heulde ze al met de naz’is om ze vervolgens 75 jaarlang te imiteren. Walgelijke khazaartjes.

  Elco Kahn
  ma 29 jun 2020 om 7:10
  Wij zijn de machtigste volk op aarde gelukkig!
  f$ck alle Europeanen, arabieren christenen en moslims!

  Israëliet
  ma 29 jun 2020 om 6:19
  Frits Barend heeft gewoon 100% gelijk; blanke of zeer licht getinte arabieren zijn de grootste zwarte haters ter wereld.

  Cohen T.
  ma 29 jun 2020 om 6:22
  Ik haat arabieren en Europeanen. Frits hulde!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.