Boulevard na felle kritiek: Gordon nu ná ‘in memoriams’

RTL Boulevard heeft, ook vanuit de eigen gelederen, flink wat kritiek gekregen op het besluit om de uitzending van zondag níet te openen met het overlijden van Tineke Verburg. De AvroTros maakte het nieuws om 17.35 uur bekend, maar om 18.35 uur opende Boulevard vrolijk met hoe misselijk Gordon zich in het weekend voelde. Pas na meer dan tien minuten werd het overlijden van de presentatrice benoemd. Maandag heeft de showrubriek zijn blunder alsnog goedgemaakt.

De maandag-Boulevard opende met het nieuws over het overlijden van Aad van den Heuvel en daarna was er ook nog een ‘in memoriam’ voor Tineke Verburg. “Zij zal ook zeker gemist worden. Het kwam ook echt als een klap aan, ja. Zo jong!“, sprak Bridget Maasland.

Pas ná de twee in memoriams bracht RTL Boulevard het nieuws dat het inmiddels weer beter gaat met Gordon, die een maagballon heeft ingeslikt.

Boekhandelaar Martin denkt dat Boulevard naar de kritiek van Jan de Hoop heeft geluisterd. Hij twittert aan de nieuwslezer: “RTL Boulevard heeft naar je geluisterd: vandaag begon het met overlijden van Aad van den Heuvel en vervolgens Tineke Verburg. Dat het beter gaat met Gordon kwam daarna ;-).

Overigens reageerde Rob Goossens, die tot Boulevard is gebombardeerd tot de nieuwe Albert Verlinde, als een wesp gestoken op de kritiek van De Hoop.

Goossens merkte op dat het nieuws té kort voor de uitzending bekend werd en dat er daarom wel met Gordon geopend móest worden. Tv-maker Eddy Keur vindt dat ‘geen excuus’.

Keur: “Was zelf ook shocked en vond de keuze van RTL ook onbegrijpelijk. De volgorde andersom was mooier, respectvoller en zeer verdiend geweest. Jammer!

Lees ook: Jan de Hoop boos op Boulevard om schofferen Tineke (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen