Jan de Hoop boos op Boulevard om schofferen Tineke

Update dinsdag: Boulevard na felle kritiek: Gordon nu ná ‘in memoriams’

Jan de Hoop vindt het een schande dat RTL Boulevard zondagavond niet opende met het overlijden van Tineke Verburg, maar met de misselijke gevoelens van Gordon. Dat laat de RTL Nieuws-lezer weten op Twitter. Gordon heeft een maagballon ingeslikt en ligt nu al een paar dagen misselijk op bed: alle alarmbellen gingen af bij Boulevard. Het nieuws over het overlijden van Tineke Verburg werd bewaard voor het headlinesblokje, na een minuut of tien. Een schande, vindt Jan.

Dit kun je volgens Jan niet maken. “Wat een merkwaardige volgorde bij RTL Boulevard. Het begint met een misselijke Gordon terwijl Tineke Verburg overleden is.

Jan is lang niet de enige die er zo over denkt. “Tineke Verburg is overleden dus RTL Boulevard opent met Gordon die een griepje heeft“, twittert de kritische kijker Wiljan.

Gisteren was bij Boulevard een griepje van Gordon belangrijker dan het overlijden van Tineke Verburg. Benieuwd waar het programma vanavond mee opent. Vast niet met het overlijden van Aad van den Heuvel. Want misschien heeft een GTST-acteur wel een loopneus of zijn teen gestoten.

En tv-maker Eddy Keur: “Zo eens met Jan. Was zelf ook shocked en vond de keuze van RTL ook onbegrijpelijk. De volgorde andersom was mooier, respectvoller en zeer verdiend geweest. Jammer!

Rob Goossens, de tv-kenner van RTL Boulevard, haalt hard uit naar Jan de Hoop: “Wat een merkwaardige reactie van iemand die zelf ook live televisie maakt. Het overlijden van Tineke Verburg was net voor de uitzending bekend en hebben we tijdens de intro gemeld. Het item was alleen nog niet af en kwam zsm. Dat is jou in dertig jaar nog nooit overkomen?

Concurrent Shownieuws opende de uitzending wél met een uitgebreid item over Tineke Verburg.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen