Arie steunt Memphis’ clownsfoto van Johan Derksen

Arie Boomsma heeft er geen moeite mee dat Memphis Depay maandag na de racismespecial van Veronica Inside niet voor verbinding koos, maar een foto van Johan Derksen met een clowsneus online plaatste. Dat zegt de presentator op Instagram. Veel mensen waren lovend over de racisme-VI, maar er is ook een groep die altijd al een hekel had aan VI en dat ook zal blijven hebben. Memphis behoort tot die groep en heeft helemaal geen zin in vrede met Johan Derksen en zijn programma.

Aangezien Arie Boomsma tegenwoordig de hoeder is van de goede smaak, werpt zich de vraag op: was de clownsfoto die Memphis Depay plaatste niet een beetje polariserend?

Een volger van Boomsma: “Wat vindt jij ervan dat Memphis Depay vervolgens na de uitzending een plaatje deelt van Johan Derksen met een rode neus? Is dat respect? Is dat nog meer olie op het vuur gooien?

Daarop zegt de presentator: “Ik denk niet dat het bijdraagt aan verbetering om over en weer met modder te gooien, maar ik snap wel heel goed dat Memphis niet zo veel respect heeft voor Johan Derksen, nadat Memphis daar keer op keer wordt afgemaakt, en ze hem werkelijk nooit om zijn kwaliteit als voetballer bespreken.”

Als Johan dan in zo’n uitzending hakkelt, stottert en niet met een sterk betoog komt, mag Memphis hem toch best eens aanpakken? Dat is nu precies het zwakke van dat programma. Ze willen wel uitdelen, maar kunnen niet incasseren. Snap je?

Lees ook: Uitgekotst na VI-rel: ‘Arie Boomsma ziekte van deze tijd’ (gisteren)

De clownsfoto ziet u hier.

Foto: RTL, SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen