Aran Bade irriteert Hazes: ‘Ben niks verplicht, vriend’

De ongemonteerde beelden van het interview van Aran Bade met André Hazes jr. logen er gisterenavond niet om in RTL Boulevard: er hing flink wat spanning in de lucht toen de verslaggever naar zijn moeder Rachel Hazes vroeg. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. André heeft in een kleine filmzaal in Amsterdam zijn videoclip in première laten gaan: met zijn Monique zat hij front row, de journalistiek mocht filmen hoe verliefd ze weer op elkaar waren. Daarna volgde een interview.

Rachel heeft vorige week in Boulevard geroepen dat ze weinig heeft met haar schoondochter Monique, dus André was gisteren al voorbereid op eventuele vragen daarover. Klinkt de naam van Rachel, dan breekt het PR-vrouwtje in, zo leek de afspraak te zijn. “Heeft Rachel de clip gezien?“, probeerde Aran tegen beter weten in.

André vervolgens: “Ehh nee, want morgen is hij pas om 12.30 uur in première.”

Aran: “Je weet dus niet hoe zij erover denkt?

André: “Nee, nee, dat weet ik nog niet.”

De pr-dame begon achter de schermen al te steigeren. “Zij heeft wel in een interview wel aangegeven, André…“, ging Aran verder. “Ik wil het toch even vragen over Monique.”

Het pr-vrouwtje: “Ja, maar wij gaan nu door. Sorry, jongens, wij hebben nog heel veel te doen.”

André: “We hebben nog heel veel te doen, hoor ik.”

Aran: “Maar toch even een antwoord daarop. Het is je moeder.”

Die dwingendheid leidde bij André tot ergernis. “Nee, dat ben ik niet verplicht, vriend, dankjewel.”

En Mike?“, vroeg Aran, doelend op de nieuwste ex van Rachel.

André: “Dat ben ik ook helemaal niet verplicht.”

Aran: “Daar wil je niks over zeggen?

André: “Ik ehh moet aan de tijd denken.”

Aran: “Het is wel familie natuurlijk, dus vandaar dat we het vragen.”

André: “Dankjewel vriend.”

Aran: “Oké, dankjewel.”

Mongool

Even daarvoor hadden Aran en André nog een open gesprek. “Ik ben gewoon een nieuw soort persoon ofzo“, brabbelde de ordinaire volkszanger bijvoorbeeld.

André noemde zichzelf een mongool. “Ik ben gewoon echt een mongool geweest de afgelopen tijd. Ik mag dit weer niet zeggen, het spijt me, maar ik ben gewoon echt een lul geweest. Ik heb niet altijd gedacht en gehandeld zoals ik was, maar altijd wel met invloeden van nachtleven, dingen die ik gebruikte, drank. Ik ben best wel nieuw.”

Wat hij ook een ‘mongool’ tijdens zijn affaire met Bridget Maasland? “Ik ben toen ook een lul geweest, maar op een andere manier. Ik ben best wel heel egoïstisch geweest.”

‘Voor de bühne!’

Tijdens de uitzending was Aran nog steeds een beetje gepikeerd. Hij besloot André lichtelijk te bashen. “Het was net Circus Hazes, Marieke. Het was echt een voorstelling in een zaaltje. André en Monique kwamen als een koppeltje naar beneden en gingen vooraan zitten naar hun eigen verhaal kijken en wij mochten daar allemaal toeschouwer van zijn. Dan denk ik: als je zo veel hebt meegemaakt en wat er misschien nog gaat komen, dan voelt het toch een beetje voor de bühne en wat geforceerd.”

Ik vraag me ook af of het wel slim is om te doen. Na afloop wilden wij bijvoorbeeld Monique ook spreken, maar dat was dan weer niet mogelijk. Ik merk wel dat André heel veel heeft meegemaakt, maar ook hierin zie je weer dat ik denk: doe het dan zonder Monique.”

Lees ook:
Hazes-oorlog continues: Rachel kat Monique af in BLVD (6 juni)
Bridget Maasland praat Hazes-ruzie aan elkaar in BLVD (7 juni)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen