Bridget Maasland praat Hazes-ruzie aan elkaar in BLVD

Geplaatst op zo 07 jun 2020 om 8:10

Tot een paar maanden geleden zat Bridget Maasland er nog middenin: de ordinaire Hazes-familie. Een match made in heaven zou je denken, maar toch zette André Hazes jr. haar na drie maanden weer keihard aan de kant voor zijn grote liefde Monique Westenberg. Het enige wat Bridget wél aan het avontuurtje over heeft gehouden, is de vriendschap met ex-schoonmoeder Rachel Hazes. Zij haalde gisteren in RTL Boulevard, gepresenteerd door Bridget, stevig uit naar Monique.

Verslaggever Aran Bade vroeg aan Hazes: “Komt het ooit weer goed tussen jou, André én Monique?

Rachel daarop: “Ja, ik heb niet zo veel met Monique en ik kan geen komedie spelen. Sorry, kon ik het maar wel. Dan was het allemaal veel makkelijker geweest. Maar dat zeg ik: het is een goede vrouw. Alleen ja, het is ook niet aan mij, weet je. Ik gun hem zijn geluk. Of het nou Monique is of Klaartje of Josien, ik vind het allemaal goed. Als hij morgen thuiskomt met een vrouw van 80 met drie gebitten, dan vind ik het ook goed. Ik wil toch nog even een sneer geven, ha ha.

Aran: “Je bedoelt eigenlijk dat je iedereen in zijn waarde wil laten en je kan het niet sturen wie hij leuk vindt?

Rachel: “Ja, natuurlijk, nee, nee.

Moeder Rachel ligt ook al overhoop met dochter Roxeanne. Die spreekt ze niet meer. “Nee. Dat is ook een verhaal, maar ik laat Rox daarmee in haar waarde en daar wil ik niet over zeggen, want als het morgen weer goed is, dan hebben we daar weer uitspraken over gedaan en dat wil je niet als moeder.

Brazes

Rachel werd geïnterviewd omdat het uit is met haar vriend Mike. Het ging ook nog even over de romance tussen André en Bridget. “Nou ja, kijkt Dré heeft het ook wel een klein beetje over zichzelf afgeroepen natuurlijk, als ik heel eerlijk ben. Je hoeft niet alles te laten zien, vind ik“, zei ze.

Aran: “Het was te veel?

Rachel: “Ja. Wat interesseert mij het nou of hij een hotdog eet of een broodje beenham? Ja, serieus.”

Goede band

Na afloop liet Bridget weten het jammer te vinden dat Rachels relatie op de klippen is gelopen. “Ik had het haar zo ontzettend gegund. Mike was ook echt een heel leuke vent en samen waren ze ook heel erg leuk. Ik vind het heel erg jammer, maar ik weet zeker dat er nog iets op haar pad komt.”

De presentator van dienst: “Jij hebt nog veel contact met haar, hè? Hoe is jullie band?

Bridget: “Ja, heel goed. Ik heb haar net geholpen met het inrichten van haar huis. Ik zeg altijd gekscherend dat dat het leukste is wat ik er aan heb overgehouden. De vriendschap met Rachel.”

Foto: SBS
40 Reacties op “Bridget Maasland praat Hazes-ruzie aan elkaar in BLVD”


 1. FENNA

  Bridget is een slet en blijft een slet.

  Wat een mooi mens is Monique Westenberg.

 2. DeBaron

  Bridget gaf even een mooie Shout Out naar Rachel Hazes!
  En Rachel heeft er niet eens 50 euro voor hoeven te betalen. Lucky!

 3. WEST*

  Fenna

  Die Monique is een ordinaire golddigger die teert op het geld van Hazes, Bridget werkt tenminste voor haar geld.

 4. man pan

  Zelfs een stel pandaberen hebben meer niveau dan dit tokkie gezelschap.

 5. Tycho Graagnat

  Verwonderlijk dat die twee nog vriendin zijn toch? Not. Hetzelfde laken in een pak.

 6. Patty Poep

  Laat die lieve schatten nu maar samen kijven.
  Er zijn vele manieren om in het middelpunt van de belangstelling te blijven. De ene teert op de successen van haar overleden man, ikzelf schijt op tafel op elk moment dat ik kan.

 7. M.

  Zo gênant dit, wanvertoning triest dat Bridget echt iets met die smerige Dretje hazes heeft gehad, echt een diepte punt in haar leven, echt laag bij de grond. Rachel Hazes is veel veranderd ze heeft weer zin in het leven, veel geluk Rachel.

 8. Beau ter Ham

  Het was tenenkrommend dit fragment. Waar is het redactie Hoofd of directie om dit te corrigeren ? Alles loopt hier door elkaar. Maar goed dat is wel vaker bij dit programma bij Peter R. De Vries weet je ook niet meer welke kant het op gaat. Die geeft zelfs nog ongevraagd een mening over het koningshuis of het Songfestival. Nee dit programma is bagger geworden. TV bagger dus.

 9. mark2

  Het simpele feit dat die moeder de beste vriendin wordt van de ex van je zoon.. geeft al aan dat dit mens geen normen en waarden heeft. Ieder ander Emmens dat jaar onderen zo mist/ heeft gemist zou dus niets negatiefs meer zeggen over haar schoondochter. Wat een dom dom dom persoon is dit!

 10. Zalmneusje

  Hoe kun je in godsnaam vriendinnen zijn met zo’n ordinair, onbeschaafd en dom mens. Ik bedoel Rachel. Ach wat zeg ik, ik bedoel allebei.

 11. Günther Brallenbak

  Hollandse showbizz. De zoon/dochter van… Automatisch bekend en BN’r gebaseerd op niets! Staat als een gedresseerde aap zijn ouwe lul na te zingen op de verkeerde toonhoogte, en de fans, die het geen moer uitmaakt dat het allemaal nep is, gillen het uit en geven hun laatste centen uit aan een plagiaat ‘concert’!

 12. Peter Schreurs

  Heeft niemand bij RTL een moreel kompas dat dit echt niet kan een item aan en afkondigen door deze dame ? Hoever kun je nog zakken ? ver beneden Amsterdams peil…

 13. Sjors van Kempen

  Twee iconen van smaak en properheid.

 14. Bart

  Na het hele gedoe om haar relatie met Hazes en hoe daarmee is omgegaan toen uit het ging is Bridget totaal niet meer geloofwaardig als presentatrice van RTL Boulevard. Het programma deed er nog een schepje boven op door op de avond dat Bridget het programma doet het over Rachel Hazes te gaan hebben. Hier zitten echt een paar incompetente mensen een programma te maken. Het is de hoogste tijd dat RTL hier ingrijpt en flink de bezem haalt door het team van presentatoren, (zogenaamde) deskundigen en vooral ook de redactie.

 15. WEST

  wat dacht je wat onze oud artiesten van toen met elkaar deden , , maar daar werd niet over getwittert gefaceboekt, op sociale media . er werd erg veel vreemd gegaan ,maar dat stond niet in de krant ,en internet bestond nog niet !
  als er nu iemand een scheve schaats rijdt , wordt hij veroordeeld alsof het een crimi is !

 16. Keta Minek

  Wat een mooi mens is Bridget Maasland.

 17. Zomaar

  Goed interview, kleine Dreetje zal na zijn zus ook zijn gezicht niet meer laten zien.
  Maar gelukkig heeft ze nu Bridget!!!

 18. Timo

  En als het Jan of Klaas is? Dre Hazes is stiekem hard aan het seksen met tientallen jongens tegelijk. Ik kan het weten want ik heb zn 19cm staaf in mn mond gehad. Benieuwd wat Rachel daarvan vindt. De balle

 19. Jolanda

  André haar zoon zal nu toch ook wel gezien hebben hoe ze werkelijk is. Zijn zoontje dre bestaat niet voor zijn moeder.

 20. Abij

  Vreselijk weer elke dag weer weten die Hazes zich weer te profileren op het nieuws van die roddel rubrieken, wat een zielige vertoning! Met wie heeft die R Hazes nu geen ruzie gehad met haar ouders , haar kinderen schoonkinderen, relaties, met alles en iedereen behalve met B Maasland maarja zelfde laken en pak! Wanneer gaat de media eens begrijpen dat het er gelijk is om nog iets van deze familie te horen of lezen! Of is dit gewoon een geldkwestie van beide partijen!!!!!!

 21. Anja

  Ik denk dat het tijd wordt dat ze bij boulevard de desk gaan verlagen, nog heel even en Bridget haar borsten tikken de rand aan.

 22. critikast

  Rachel is de gevaarlijkste van die hele familie. Samen gaan ze over de rug van een dode man zoveel mogelijk geld slaan uit zijn nalatenschap. En Rachel heeft nooit genoeg ! Maakt ruzie met iedereen om haar heen. Ze is verderfelijk, hypocriet, vreselijk ordinair, op geld belust en gaat letterlijk en figuurlijk over lijken ! André sr. zou zich in zijn graf omdraaien bij het zien van zoveel lijkenpikkerij !

 23. Tim

  Vriendinnen geworden haha laat me niet lachen willen monique trap na geven twee ordinaire mediageil aandachttrekkers monique lacht jullie uit .

 24. Wen

  Fenna je hebt helemaal gelijk😊
  En west Monique werkt ook voor haar geld hoor pleit jij
  Maar lekker op met je commemtaar. Monique is de best.

 25. Wen

  Fenna je hebt helemaal gelijk😊
  En west Monique werkt ook voor haar geld hoor pleit jij
  Maar lekker op met je commemtaar. Monique is de best.en ze heeft 2 KLEINKONDEREN GGGRRR
  André doet er slim aan om mama weer te negeren

 26. Gerda Stam

  Dat maakt die slet toch niks uit, ze heeft een bord voor haar kop zo groot als het hele gebouw van rtl

 27. WEST

  wel vreemd dat er veel b n ers uit de kruideniers familie komen T Egbe
  rts, Zwagerman en zou Brigitte jaren geleden vrouw Antje zijn geweest

 28. Alfons

  Je slip is op je enkels.
  Ken je geen schaamte .

 29. Prive

  Andre Hazes jr = Andre Eijk

 30. Jaap Aap

  Fenna, wat ben jij een kansloze mongool. Grafhoer.

 31. Daan

  Bridslet gaat er wel steeds meer uitzien als een zigeunerin? Niet gek eigenlijk dat Dré haar zo snel mogelijk heeft gedumpt.

 32. teuntje

  2 sletten bij elkaar golddiggers daarom passen ze zo goed

 33. iemand

  Teuntje daarom sta ik ervan te kijken dat Monique daar niet bij past.

 34. Rupsje

  Ongelofelijk dat die slet en hoer van een Maasland überhaupt nog met haar lelijke snuit en vlassig haar nog mag presenteren!

  En die COPD leier van een Rachel Hazes dat is pas een golddigger. Zijn we vergeten dat ze wilde scheiden en heel snel terug kroop toen de gezondhrids toestand van haar man hard achter uit holde met de dood ten gevolg?

  En Monique een golddigger? Absoluut niet! En ze werkt hoor, aan een kleding lijn in samenspraak met een bekende firma en kleine Dre is een ADHD achtig mannetje, die zo weer de fout in gaat. Zou jammer zijn voor dat mooie kleine kereltje dat ze samen hebben

 35. Poes

  Lees net dat Mootje werkt laat mij niet lachen. Kleding uitzoeken haha een eigen kledinglijn alleen voor kampertjes zeker. Maasland heeft in ieder geval zelf gewerkt voor haar geld. Misstap gemaakt met kleutertje Hazes. Afschuwelijk hoe die niksnutten aan geld komen. En Mootje er worden nog poetsvrouwen gevraagd. Ik zou zeggen ga ervoor.

 36. Sono

  Bridslet is passé, een afgelikte boterham, een derdehands vrouw en vooral gestoord.

 37. Wendy Snuifdoos

  Welke vrouw ‘pikt’ het om een ventje terug te nemen
  na 3 maanden? 3 maanden kon ze meegenieten van het
  wel en wee met de vader van haar kind.
  Je bent niet meer dan een prostituee als je dit doet!
  Waar is je zelfrespect?

  Ik ken haar uit de tijd dat ze net met Andre ging
  (nadat ze zichzelf via pb op fb had aangeboden),
  en haar vader nog brasserie Het Zonnetje had.
  In de brasserie werd met een vork geschreven en toen
  Het Zonnetje onverkoopbaar bleek hebben ze de boel laten affikken! Het zijn enge, arrogante en nare mensen met twee gezichten!

  Monique is absoluut geen mooi mens!
  Een kamper, golddigger en vreselijk arrogant🤮 Haar moeder, haar vader, haar broer en haar schoonzus zijn stuk voor stuk net zo walgelijk als zij zelf. Deze mensen zijn zo vol van zichzelf, vinden zichzelf zo bijzonder en interessant🤮🤢Haar stiefmoeder was óók een heel naar en eng mens, die schreef met 2 vorken als ze de kans kreeg! Maar die is dood. Karma!

 38. Chelsey

  Dat deze dommert zich zo onbeschaafd en ordinair heeft gedragen is wel voor bijna iedereen duidelijk. Maar dat ze zich nóg steeds ten onrechte laat gijzelen door haar bloedeigen valse emoties om zich daardoor voor de zoveelste keer weer voor het karretje te laten spannen van zo’n stinkend rtL open riool programma is echt onbegrijpelijk laag te noemen. Ondanks alles wat er met haar gebeurt is blijft ze zichzelf voor haar eigen gerief gewoon verder vernederen? Aandachtsgeil tot en met de laatste cent, deze tv-stoephoer! TV-pooier Peter Luxembourg is er ook al niet veel beter op geworden sinds hij stuurman geworden is bij dat zinkende schip van Herr Bertelsmann!!!

 39. Rachel H.

  “Bridget, vanavond weer scharen?”

 40. Conny

  Ik begrijp echt niet hoe is het mogelijk dat die slettebak,nog met haar lelijke smoel . Nu alweer over Hazes staat te praten ,gooi haar van die buis .Zal een hoop kijkcijfers schelen,en waar haalt ze het lef vandaan,en die Rachel gelijk ook die maakt met iedereen ruzie ,kan wat mij betreft weer terug naar gesloten inrichting.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.