Bridget Maasland praat Hazes-ruzie aan elkaar in BLVD

Tot een paar maanden geleden zat Bridget Maasland er nog middenin: de ordinaire Hazes-familie. Een match made in heaven zou je denken, maar toch zette André Hazes jr. haar na drie maanden weer keihard aan de kant voor zijn grote liefde Monique Westenberg. Het enige wat Bridget wél aan het avontuurtje over heeft gehouden, is de vriendschap met ex-schoonmoeder Rachel Hazes. Zij haalde gisteren in RTL Boulevard, gepresenteerd door Bridget, stevig uit naar Monique.

Verslaggever Aran Bade vroeg aan Hazes: “Komt het ooit weer goed tussen jou, André én Monique?

Rachel daarop: “Ja, ik heb niet zo veel met Monique en ik kan geen komedie spelen. Sorry, kon ik het maar wel. Dan was het allemaal veel makkelijker geweest. Maar dat zeg ik: het is een goede vrouw. Alleen ja, het is ook niet aan mij, weet je. Ik gun hem zijn geluk. Of het nou Monique is of Klaartje of Josien, ik vind het allemaal goed. Als hij morgen thuiskomt met een vrouw van 80 met drie gebitten, dan vind ik het ook goed. Ik wil toch nog even een sneer geven, ha ha.

Aran: “Je bedoelt eigenlijk dat je iedereen in zijn waarde wil laten en je kan het niet sturen wie hij leuk vindt?

Rachel: “Ja, natuurlijk, nee, nee.

Moeder Rachel ligt ook al overhoop met dochter Roxeanne. Die spreekt ze niet meer. “Nee. Dat is ook een verhaal, maar ik laat Rox daarmee in haar waarde en daar wil ik niet over zeggen, want als het morgen weer goed is, dan hebben we daar weer uitspraken over gedaan en dat wil je niet als moeder.

Brazes

Rachel werd geïnterviewd omdat het uit is met haar vriend Mike. Het ging ook nog even over de romance tussen André en Bridget. “Nou ja, kijkt Dré heeft het ook wel een klein beetje over zichzelf afgeroepen natuurlijk, als ik heel eerlijk ben. Je hoeft niet alles te laten zien, vind ik“, zei ze.

Aran: “Het was te veel?

Rachel: “Ja. Wat interesseert mij het nou of hij een hotdog eet of een broodje beenham? Ja, serieus.”

Goede band

Na afloop liet Bridget weten het jammer te vinden dat Rachels relatie op de klippen is gelopen. “Ik had het haar zo ontzettend gegund. Mike was ook echt een heel leuke vent en samen waren ze ook heel erg leuk. Ik vind het heel erg jammer, maar ik weet zeker dat er nog iets op haar pad komt.”

De presentator van dienst: “Jij hebt nog veel contact met haar, hè? Hoe is jullie band?

Bridget: “Ja, heel goed. Ik heb haar net geholpen met het inrichten van haar huis. Ik zeg altijd gekscherend dat dat het leukste is wat ik er aan heb overgehouden. De vriendschap met Rachel.”

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen