Rob Goossens: ‘Ik nono? Olcay bakt er zélf niks van!’

Rob Goossens vindt het geestig dat Olcay Gulsen hem verwijt een nono te zijn die faalt aan de desk van Boulevard, aangezien zij zélf keihard faalt aan de desk van Shownieuws. Dat bitcht hij in de podcast PodGoosr. Goossens slaat hard terug. “Eervol dat Olcay Gulsen iets van me vindt. Vraag me alleen wel af: als ze zich zo weinig zorgen maakt over haar contract bij Talpa, waarom staat ze dan sinds kort weer achter de desk bij Shownieuws terwijl ze het én niet kan, én niet leuk vindt?

Waarom denkt Rob dat Olcay het op hem gemunt heeft? “Ik heb zo’n vermoeden dat het ermee te maken heeft dat ik heb gezegd dat Olcay Gulsen zich zorgen moet maken om haar baan.”

Olcay zou er zomaar uit kunnen vliegen tijdens de coronareorganisatie bij Talpa, suggereerde Rob. “Ik heb gezegd dat Olcay Gulsen is binnengehaald mede voor Shownieuws, maar dat ze aan de desk is gaan staan en dat ze dat niet echt kan. Vervolgens maakte ze het programma over huiselijk geweld, maar daar heeft geen hond naar gekeken. Ze werkt wel bij Talpa en niet bij de NPO, dus dat iets maatschappelijk belangrijk is doet er niet veel toe.”

Hij vervolgt: “Al met al kwam ik tot de conclusie dat zij er rekening mee moet houden dat zij niet tot in lengte der jaren bij Talpa onder contract staat. Blijkbaar heb ik haar daarmee zodanig op haar pik getrapt dat ze een uitgebreide mening over me heeft, maar toch niet weet wie ik ben.”

‘Olcay ontmenselijkt mij!’

Tijdens haar keiharde uithaal in de Weekend noemde Olcay Rob een nono en vroeg ze zich hardop af wie hij is. Wat vindt Rob daarvan? “Het is een beetje het Johan Derksen-trucje om te zeggen: ‘Ik heb geen idee wie dat is’, maar dan wel heel beledigd zijn door die persoon“, zegt hij.

Hij vindt het erg slap. “Je wil mensen een beetje ontmenselijken door te zeggen: ‘Ze doen er niet toe, want ik heb geen idee wie ze zijn.’ Mij maakt het sowieso niet uit of zij weet wie ik ben of niet, maar uit wat ze zegt wordt in elk geval duidelijk dat ze wel degelijk weet wie ik ben.”

Rob gunt haar het beste. “Ik vind dat zij een heel mooi programma heeft gemaakt en ik hoop dat ze de volgende keer iets meer kijkers heeft, anders is het zometeen gewoon einde verhaal voor haar bij Talpa.”

De podcast PodGoosr waarin Dumpert-ster René van Leeuwen met Goossens praat kunt u hier luisteren.

Lees ook: Olcay Gulsen: ‘Rob Goossens nono eerste klas’ (woensdag)

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen