Hazes-oorlog continues: Rachel kat Monique af in BLVD

RTL Boulevard eindigde vrijdagavond met een cliffhanger waar Goede Tijden Slechte Tijden jaloers op is. In de slotseconden gaf de showrubriek een preview van het interview dat vanavond te zien is met Rachel Hazes. Hierin geeft de schorre vrouw voor het eerst toe dat ze geen klik heeft met haar schoondochter Monique Westenberg. Daarmee gaat de ruzie in een van ’s lands meest ordinaire families vrolijk verder: presentatoren Eddy Zoëy en Luuk Ikink zaten er smullend naar te kijken.

Verslaggever Aran Bade vroeg in de preview aan Hazes: “Komt het ooit weer goed tussen jou, André én Monique?

Hazes daarop: “Ja, ik heb niet zo veel met Monique en ik kan geen komedie spelen. Sorry, kon ik het maar wel. Dan was het allemaal veel makkelijker geweest.

De sneer komt in de week dat Monique als een soort heks een gemene photoshop op haar Instagram plaatste. Ze liet zien hoe ze met haar gezin naar de Efteling ging en plakte het gezicht van Rachel op een passant op de achtergrond.

Uiteindelijk verwijderde Monique de post, maar het kwaad was al aangericht. De originele post kunt u nog wel bekijken op de website van Veronica’s Superguide.

RTL Boulevard is vanavond om 18.35 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen