Angela kijkt Op1: ‘Laffe Wilfred blaast VI voorgoed op’

Geplaatst op ma 29 jun 2020 om 10:45

Angela de Jong denkt dat Wilfred Genee zijn programma Veronica Inside zondagavond aan de talkshowtafel van Op1 voorgoed heeft opgeblazen. Het is duidelijk dat de presentator nu definitief is overgelopen naar het deugkamp van Arie Boomsma. Dat schrijft ze vandaag in het AD. Het Op1-optreden van Wilfred was bizar. Niet hij, maar gastvrouw Fidan Ekiz sprong in de bres voor Johan Derksen. Wilfred bleef bij zijn standpunt dat de zwartepietgrapje van Johan veel te ver ging.

Wilfred vindt dat in de toekomst niet alles meer gezegd mag worden in VI. Ongelooflijk, zegt Angela. “Een presentator die vindt dat je tegenwoordig niet alles moet of kunt zeggen, scoort wellicht deugpunten bij de Arie Boomsma’s van deze wereld maar zet de bijl aan de wortel van een show als VI.”

Het is een laffe hond, vindt Angela. “Het treurigste was wel dat Genee zelfs dát (zijn veranderde kijk op vrijheid van meningsuiting) niet ronduit durfde te erkennen. Hij stortte een laffe woordenbrij over Jeroen Pauw en Fidan Ekiz uit, in de hoop dat het niet opviel wat hij nou precies zei.

Angela dacht dat de drie VI-heren ‘de laatste in Hilversum waren met ballen’. “Maar nee. Er blijkt wel degelijk een zwakste schakel.”

En die zwakste schakel is Genee, die ineens politiek correct is geworden. “Genee was bang voor zijn eigen hachje én toekomst.”

De AD-diva zit in kamp-Fidan. “Fidan was voor het eerst haar onverschrokken zelf in Op1 en legde – nee: stak – haar vinger genadeloos in de zere plek.”

Ondertussen verschool Wilfred zich ‘als kleine jongen’ achter medegast Diederik Gommers, besluit Angela.

De column van Angela kunt u lezen op de website van het AD.

Lees ook: Fidan Ekiz gaat helemaal los in Op1: ‘Arie is NSB’er’ (vandaag)

Foto: RTL
77 Reacties op “Angela kijkt Op1: ‘Laffe Wilfred blaast VI voorgoed op’”


 1. Thomas

  Een opgefokte Genee had veel te veel woorden nodig om de vrijheid van meningsuiting aan banden te willen leggen met als gevolg het einde van satirische programma’s, politiek cabaret etc, heel Nederland op weg om met meel in de mond te praten.

 2. Tom

  Ik zou weleens willen zien hoe Angela tv kijkt.
  Zou ze een apart kamertje hebben waarin ze vloekend en scheldend alles kort en klein slaat. Of ligt ze vredelievend op de bank te zappen met een bak ijs?

 3. Tsja

  Is het ook nog mogelijk om beide partijen compleet kinderachtig te vinden? Arie is vreselijk en Derksen ook. The end.

 4. Mick

  Voetbal Insite, RTL Voetbal Insite, Voetbal International, Voetbal Inside en Veronica Inside. Allemaal successen.

  Littekens, Café Hendriks & Genee en Wat Gaat Er Nu Door Je Heen. Allemaal flops.

  Wilfred is niet het kijkcijferkanon. Dat zijn Derksen, Gijp en vriendelijke reus Boskamp.

 5. Mark van Dale

  Grote fan van VI maar nu ben ik klaar met die kletskoek er omheen. Lekker op vakantie gaan daarna weer met frisse tegenzin aan tafel gaan. Zwarte pietengrapjes achterwege laten en we leven nog lang en gelukkig ;-)

 6. Ben

  Zo links en rechts worden een paar carrière karretjes in de poep gereden.

 7. Ruud

  Alle 3 zijn verantwoordelijk vetklep Angela.

  Gijpje heeft VI vermoord door zijn karaktermoord achteraf.

 8. Ron

  Wat een slecht interview was dat zeg. En wat zag Wilfred er uit als een oude man ineens, uitgeput. Eens met Angela in deze. Dit komt niet meer goed. Wel mooi, dan kan VI volgend seizoen gewoon door met een andere presentator, Helene of Wytse of beide afwisselend.

 9. JobF

  Het probleem is dat Wilfred dat oprecht vind. Moet hij dan gaan liegen om het programma met hem te redden? Kan, maar dan is hij niet eerlijk. Het is gewoon zo dat Wilfred een andere mening heeft dan René, Johan en een groot deel van de VI kijkers. De vraag is nu : is dat een onoplosbaar probleem of niet?

 10. Paul

  Zoals altijd, perfecte analyse van wat er op TV gebeurd van Angela.

 11. Chelsey

  Mooi zo, dan kan die vieze rioolrat maar meteen overlopen naar die open (r)iool (t)élévision (L)uxembourg zender van die Duitse suikeroompje van je beste nep dpg/rtL-nederland/Qmusic recensente c.q. columniste! Jij blij en je eigen media cubje ook weer blij!

 12. 2C

  De politieke links-rechts, deugwel-deugniet polarisatie heeft nu ook definitief TV-land bereikt, nu zelfs een voetbalbabbel-programma erdoor wordt verscheurd.

 13. MolTalk

  Nou, als dit allemaal onderdeel is van het vooraf bedachte plan van VI om via zo’n rel in the picture te blijven, dan mag John wel heel erg veel betaald hebben aan Genee, want reputatieschade is enorm bij hem.

 14. Zalmneusje

  Genee is verstrikt geraakt in zijn eerlijke mening (stiekem staat hij nl wél achter Derksen) en zijn grenzeloze opportunisme om om zijn baan veilig te stellen. Wat een ongelofelijke slappe en hypocriete lafaard ben je dan.

 15. Ruud

  O ja

  Genee steekt heel veel voorbereidingstijd in VI en de andere 2 schuiven aan.

  Ze vangen samen 1,5 miljoen voor een paar uurtjes TV betaald door Unilever en die vertrekken door hun racistische opmerkingen.

  Genee is niet vervangbaar. Als hij stopt is het einde VI en dat weten Derksen en rat Gijpje.

 16. M.

  Hopelijk schrijft Van Egmond er nog een boekje over. Lettertype 20 leest wel prettig.

 17. Huismaker

  Iedereen is zo druk bezig met “deugen”. Het is : “ik deug meer, dan jij deugt”. Allemaal om vooraan in de calvinistische kerk te zitten en als dank een mooi plekje in de hemel krijgt. En vooral niet vergeten “populisme” te roepen, want daarmee krijg je een extra bonus.

 18. Jack

  Iemand die overstapt naar het deugkamp en vervolgens helemaal kapot wordt gemaakt. Die zag niemand aankomen. Er is nog hoop.

 19. William Raaf

  Buitengemeen kordaa geanalyseerd.
  Kop, spijker, raak.
  De ‘feelings’ clown die met de uiterst ‘gekwetste’ straatarme Ruudje G. had gesproken (u weet wel die jongen van Grozny en de >100.000 kinderlijkjes drie centimeter van zijn lamborghini af en die tegen Wilfred sprak: ‘je weet niet hoe het voelt’ (Nee waarschijnlijk nier maar die kinderlijkjes buuitgemaakt door jou werkgever vermoed ik ook niet ) stak weer de zoveelste verongelijkte ponjaard in de rug van Johan. Ziekelijk figuur.

  Go woke (lees: doofpotten, liegen, struisvogelen, klinkklare nonsens te berde brengen, wegmoffelen en bovenal deugen)
  Go broke.

  Johan, ga lekker muziek luisteren. Blues. Americana.
  Renée, ga lekker op de bank liggen, fimpje pakken en relaxen
  Don’t let the bastards grind you down
  Onze tijd is voorbij
  Wij zijn archaïsch. Obsoleet. Gefossileerd
  De mensen willen 1984 en aan een ketting liggen met duizend kilo meel in de wok. Braaf mee marcheren (en klikspanen) met de kudde.
  Tisnieanders
  De Cultuur-strijd is verloren. Zij hebben gewonnen, wij verloren maar dat zal ons niet beletten veel plezier in ons resterend leven te hebben.
  En wie weet
  Deze generatie verwacht ik niks van. Eunichs.
  Maar wellicht gaat de volgende (of die daarop) weer rebelleren tegen de (deug-)fascisten.

 20. 💭 (wordt straks verwijderd)

  Angela heeft weer gelijk!

 21. Jan Dudoc

  Één gezette vrouw met een mening, dus? Ze moet spraakmakend zijn anders valt ze in het niet, dus zie hier. Hoe deed ze het zelf ook alweer in die corona show op sbs?

 22. Remi

  Angela; Gewéldig verwoord !!!

 23. Grace

  Held Fidan

 24. Vonzipper

  Fidan en Angela zijn moedige vrouwen in een heel laf en eng wereldje…..

 25. kees

  Hoe in twee weken Genee tot paria wordt gemaakt. Zijn voetbalshow stond in de afgelopen tien jaar een paar keer op de rand van de afgrond vanwege gebrek aan sponsors, Genee zelf boorde gelden aan bij bedrijven. Daarna goede contracten uit het vuur gesleept bij eerst RTL en sinds twee jaar bij Veronica/Talpa.

  Derksen maakt een fout met een verkeerde grap als reactie op overdreven statement Akwasi. Genee maakt een week later een fout met verkeerde insteek bij thema-uitzending. Derksen en Van der Gijp die al jaren uitdelen met stekelige opmerkingen tonen opeens lange tenen. Nou nou.

  Maandje alles laten bekoelen, directeurtje gaat vrede stichten. Alledrie steken ze hand beetje in eigen boezoem. Vanaf augustus weer beginnen, eerst een beetje stroef…na paar uitzedndingen weer als vanouds.

 26. Jantien Visser

  Ik voel meestal feilloos aan of iemand deugt of niet. Bij Wilfred had ik dat gevoel ook altijd, maar omdat ik die man amper volgde en zoveel joecheé verhalen hoorde over dat VI, liet het ik voor wat het was.
  En ziehier! Deze Wilfred vond het grapje van zwarte Piet ook niet passen! Hoe hypocriet kan je zijn? Nou Wilfred is het! Daar was dan toch dat karakter van schijnheiligheid en oneerlijk zijn.

 27. Herman

  Het ironische is dat Gijp en Derksen helemaal niet stonden te trappelen om van RTL naar Talpa over te stappen, maar dat ze dat gedaan hebben voor Genee, die bij De Mol de kans kreeg ook andere programma’s te maken, waaronder een dagelijke radioshow. Bij RTL kreeg Genee die mogelijkheid niet. In dat opzicht is het extra wrang dat Genee zijn matties, aan wie hij zóveel te danken heeft, voor de bus gooide.

 28. Yvonne

  Team Fidan!

 29. man pan

  Fidan zei wat Angela dacht, en dat maakt haar in Angela’s ogen een goede interviewer. Onzin natuurlijk, beetje zoals de AD’ oliebollen en haringen test: partijdig en niet neutraal en objectief.

 30. Nozem

  Perfect gezegd alweer Angela !!!!

 31. John

  Man pan,

  Fidan deed ’t goed in jou ogen niet komt natuurlijk omdat
  ’t een vrouw is.

 32. pieter baan

  zelfs bij het comedy central voorbeeld van Ali B durfde hij zelfs niet de grap juist te citeren. Noemde het surinamers ipv negers zoals Ali b zei in het fragment

 33. pieter baan

  zelfs bij het comedy central voorbeeld van Ali B durfde hij zelfs niet de grap juist te citeren.

 34. Keta Minek [de echte]

  Genee is voorgoed af. Die heeft zijn glansrijke carriere de nek omgedraaid door te buigen voor de deuggestapo. Dat huilen over “maar in de appjes met jullie waren jullie nog zie lief en begripvol en nu stellen jullie zulke moeilijke vragen” jezus wat een kneus ben je dan. Helemaal als je zelf altijd prat gaat op dat je zo’n kritische interviewer bent. Gommers, lieve man, maar moet niet zich gaan bemoeien en bepalen wat wel en niet kan of mag. En de simpele vraag “Wilfred, vind je nou wel of niet dat een (slechte) grap nog moet kunnen?” die bleef hij maar ontwijken. Wees dan gvd een vent. OF je zegt, ja dat vind ik nog steeds ok, maar ik wilde het sponsorgeld redden OF nee, ik ben inmiddels woke en vind dat niet meer kunnen en dus zou ik dit programma ook niet meer moeten presenteren.
  LUL

 35. William Raaf

  Kees zegt : “overdreven statement Akwasi

  “wanneer ik een zwarte Piet tegenkom trap ik hem hoogstpersoonlijk om zijn gezicht”

  De beste man is een virulente racist Kees die geweld predikt.
  “overdreven statement”
  (overigens geen piep gehoord vanuit het NLs deugelftal (ik ga lekker miljoenen verdienen op de knekelbergen van Qatar want ik deug)

  Maar die gemene Johan die iets ‘stouts’ durft te zeggen tegen de racist Akwasi. Boycotten ! krijsen de anti-Nederlandse (ik ga voetballen op de knekelvelden van Qatar) deug-elftalspelertjes in koor. Zo belezen, zo erudiet, zo nog nooit geconfronteerd met een andere mening omdat iedereen in hun omgeving een ruggengraat van vloeibaar boter hebben.
  Maar gelukkig is Wilfred het wel met ze eens.
  Want stel je toch eens voor dat je een kleuter die nog nooit een boek heeft gelezen tegen het zere been zou schoppen. No can do. Ik ben namelijk journalist !
  De na-oorlogsche verzetsheld.

 36. Leo

  Vrijheid van meningsuiting is iets anders dan groepsbeledigring Angela!

  Groepsbelediging, ook wel belediging van een groep mensen of belediging van een bevolkingsgroep is een misdrijf in het Nederlandse strafrecht.

  Nederlanders staan in het buitenland ook bekend vanwege hun directe, botte brutaalheid. Van mij mag dit ingeperkt worden ja. Eens dus met Genee.

 37. Wijze van Zion

  Wat gebeurt er met al die aangiftes?
  Worden die weggestreept tegen die van Akwasie ?

 38. William Raaf

  “Groepsbelediging, ook wel belediging van een groep mensen of belediging van een bevolkingsgroep is een misdrijf in het Nederlandse strafrecht.

  Nederlanders staan in het buitenland ook bekend vanwege hun directe, botte brutaalheid. Van mij mag dit ingeperkt worden ja. Eens dus met Genee.”

  Heel erg eng.
  het frappante is dat Leo leeuw betekent in het latijns. Over ongelukkige namen gesproken. Misschien zou kruipkat een betere benaming zijn. Of rugligger. Of Ich habe ess nicht gewusst-uiltje. Of nie-gezien-stuurman, of Is dat Nero’s zijn luitje ? Of het Ikzegiigniks-knaapje ? Of ad infinitum

  “wat mij betreft mag de vrijheid van meningsiting ingeperkt worden”

  Wat jammer dat Churchill de oorlog heeft gewonnen, nietwaar beste Leo en waarom niet verhuizen naar landen waar je meer tot je recht en viriele wasdom zou kunnen komen zoals Noord-Korea of Qatar ?”

 39. man pan

  @John
  Kijk gesprek maar terug, ze zegt haar mening en stelt dan pas een vraag, Genee reageert erop.. maar zij gaat niet doorvragen. Het is dat Jeroen Pauw naast haar zit die het gesprek aan de gang hield, want haar interview-skills zijn erg matig.

 40. Ruud

  Angela de Jong valt collega Fidan Ekiz natuurlijk niet af.

  Wat een doorzichtige oliebol of haring is deze vetklep.

 41. Eva J

  De 3 geldwolven komen na de zomer gewoon weer terug met VI.
  De laatste uitzending leek veel op de laatste aflevering van Goede Tijden (en in dit geval) Slechte Tijden, oftewel afsluiten met een cliffhanger!

  Zelf zou ik nooit voor het geld kiezen maar altijd voor nieuwe uitdaging. Gewoon iets totaal anders doen bij een andere omroep… ☺

 42. chris?

  VI inside mag sowieso van de buis, in principe een stel afzeikers.
  Waarom mag Genee niet van mening verschillen t.a.v. de andere 2 ?

  Nu wordt Fidan verheerlijkt, overigens een uitstekende journaliste, terwijl zij bij de heren werd beschouwd als het vrouwtje die naast Jeroen mocht zitten. Hopelijk vergelijkt Angela zich NIET met Fidan wat kwaliteiten betreft.
  Angela is een stukjesschrjjfster, Fidan is een journaliste . De aanval van Fidan op Genee vond ik te ver gaan.

 43. anoniem

  olie op het vuur gooien

  angela de jong van ad

  een vraag

  als je zelf naar de wc gaat

  betaal je je zelf ook als toiletjuffouw

  of ga je gratis

  zoals ik ad gratis krijgggggggggggggggggggggggggg

 44. Pim

  Dat je een ander inzicht ontwikkeld is niet slecht… hij gaf aan dat in de huidige ontwikkeling het niet slecht is te veranderen… zou voor jou, Angela ook niet verkeerd zijn om je persoonlijke mening betreft Talpa eens bij te stellen … en eens objectief te kijken… want niet iedereen houd van boer zoekt vrouw…

 45. Media Master

  JOHN DE MOL WAAR ZIT JE…? RED WILFRED GENEE voor het te laat is!
  Wederom complimenten voor AD’s pitbull , Angela de Jong, maar ook voor Fidan gisterenavond in Op1. Ze kan het dus wel degelijk Fidan. Ondanks de innige vriendschap tussen Jeroen en Genee liet de eerste geen spaan heel van de immer zelfbewuste, zelfverzekerde, humorvolle, lichtvoetige en super-scherpe-snelle selfmade presentator. Hij trapte meteen in de val van Pauw en beet zichzelf bloeddorstig in de staart en bleef toen alsmaar rondjes tollen om op zijn rug te eindigen spartelend met z’n pootjes in de lucht. Het is wel opmerkelijk dat we in p dat we in de hele “Akwasi-VI-gate” een man, of eigenlijk twee, nog helemaal niet gehoord hebben. Waar zijn die twee gezworen mediamaatjes? Samen op vakantie misschien? Naar een finca op Ibiza (Galjaard) of een bescheiden beachhouse in Vale de Lobo (De Mol). Doe iets heren, grijp in, red Wilfred, red VI en red de hele Talpa-zendergroep! Laat deze 3 over het paard getilde VI-pubers eens echt werken voor die 7 ton per persoon per jaar. Voor straf de hele zomer, dagelijks een uurtje VI-DE ZWOELE ZOMERAVOND om 21.30u op op SBS. Het ging toch zo lekker tijdens die snabbel (nog een tonnetje pp) afgelopen woensdag bij FC Twente of in Groningen, alsof er niets aan de hand was? Het ging weer zo lekker, alsof er niets aan de hand was tussen ons, aldus profeet Genee. Nou, wat houd je nog tegen John en Erland? De kreeft, kaviaar en de champagne uit de koelkast. De privé-jet even op en neer naar Portugal en een hartig woordje van de grote roerganger en klaar is Kees of John.

 46. bas

  Diederik Gommers redt mensenlevens
  VI maakt het leven van mensen soms kapot.
  Ja mag alles zeggen in dit land.
  Maar hoeft dat niet.

 47. Jeroen

  Ik vond wilfred juist heel sterk bij op1. Ik dacht gelijk mocht hij weg moeten bij vi. (Wat ik niet verwacht omdat derksen weet dat hij niet zonder wilfred kan) dan zou wilfred de nieuwe presentator kunnen worden van de wereld draait door. En angela moet niet zo stoer praten. Je kunt tegenwoordig niet meer alles zeggen, de heer gommers vond dat ook. Kijk hoe streng ze in de vs zijn, daar is ron jans ontslagen. Omdat hij een liedje meezong met donkere spelers. Zij mochten wel het n woord zingen, maar jans niet. Met als gevolg. Dat ron jans zijn koffers kon pakken. In nederland is het nog niet zo extreem, maar ook hier zal dat binnenkort niet meer mogen. Je zag het ook aan de reactie van gullit bij rondo vorige week.

 48. Piet

  Genee zal bij NPOop1 wel aan de slag gaan of een ander programma op NPO

 49. fidan

  Genee is een rat die terug moet in het riool

 50. William Raaf

  Gommers: “je mag niet denken en je mag niet praten”

  (verontrustend) fors deel van Nederlands volk “Briljante man”
  De Stasi is het met dat deel eens. En met de briljante Gommers.

  Vraagje: hoeveel andersdenkenden zouden er in de utopie van de briljante Gommers leven.
  Altijd voorzichtig lopen, altijd op je gedachten letten, stil, stiekem
  Schrijf er een referaat over en ik zal de prijzen weggeven.
  Václav Havel en Solzenitsjyn zou zeven kleuren stront over de kop van briljante man Gommers schijten.

  “Je mag niet denken, je mag niks zeggen. Je moet stil zijn. Andersdenkenden horen in gulags”
  – briljante Gommers-

 51. Peter Plasgoot

  Raaf zoek een hobby en fladder weg hier.

 52. Kim Wieft

  Prima reactie van Raaf. Deugmensen zijn eng. Heel erg eng. Hoedt U voor de deugmens!

 53. azijnzeiker

  Leo zwemt hier een beetje tussen, Leo zal wel denken moet ik mijn B diploma wel of niet gaan halen. ook jouw help ik verder, door je ogen wijder open te doen kan je C en verder halen.

 54. Henkie

  Varken met een mening.

 55. Teuntje

  Wilfred is een opportunist denkt alleen aan zn eigen hachie

 56. Ajoly

  Angela ja ik denk ook dat je alles mag zeggen maar je bepaalt zelf als mens hoe ver je mag gaan. Ik wilde ook altijd al zeggen dat je op een varken lijkt dat je een varkenskop hebt. Maar ik hield het voor mezelf want ik denk misschien denk alleen ik zo snap je het? Maar ben netjes opgevoed en heb geen zieke geest. Want ik denk iedereen kan een racist zijn dat kan ik ook. Maar de meeste racisten maar ik wil ze ook geen racisten noemen nee zijn meestal mensen die hebben een probleem met hunzelf en ze willen het op een ander projecteren dat is de echte racist en ik zeg niet dat jij eronder valt. Zou ik niet durven. En wat Johan betreft hij kon toch altijd zijn eigen boontjes doppen? Grote mond kan toch goed voor zich zelf opkomen en had altijd zijn woordje klaar? Waarom nu huilie huilie doen ja dat heb je wel gelijk in Angela ben nu wel met je eens kinderachtig dat zijn ze allemaal.

 57. gallus

  BLM ging zijn doel voorbij. De paus verwoordde het goed; contraproductief!
  Derksen is de zwarten het gunstigst gezind van allemaal!
  HIJ gunt hen ook een duw NET ZOALS IEDEREEN!
  Voor hem zijn ze gelijk. Loopt er niet omheen. De deugers, de huichelaars beter gezegd dienen zichzelf op laffe tutterige wijze ten koste van hen die zij SCHIJNEN te willen helpen én met wat extra beproevinkjes voor Johan Derksen. Die Gommers had beter zijn mond kunnen houden!
  En de vloeibare, sluwe en laffe Genee vormt idd de tegenhanger van dappere Derksen!
  Misschien was dat de onderliggende kern van hun programma!
  Pluimpje voor Fidan; zij voelt donders goed voor wie Derksen goed nieuws is en voor wie die Genee slecht nieuws is!

 58. A.Kamps

  Hoezo laffe hond, het wordt tijd dat deze absurde en niet meer passende, respectloze uitspraken van de zogenaamde Johan Derksen fans, etc etc…dus alle racisten, een keer tot inkering komen en zich respectvoller gaan gedragen. Ook J.D. heeft voorbeeldfunctie.
  Zakkenvullers ten koste van…..alles en iedereen
  Angela de Jong heeft een zeer twijfelachtige rol. Hoort zichzelf graag onzin uitkramen. Als ik dat hoofd en die stem hoor wordt ik al onpasselijk. Van de buis ermee

 59. 010

  De spraakmakende uitzending van vorige week ging fout door Genee en de redactie. Veronica Inside bestaat uit een tafel met 4 mannen, die al jaren een vast team vormen. Er worden soms harde dingen gezegd over personen gezegd waarvan Derksen zegt satire. Je kan het leuk vinden of niet, strafbaar zijn de uitlatingen niet. Wekelijks zit Genee de mannen op te stoken met plaatjes en opmerkingen van hem. Nou laat dat maar over aan de welbespraakte Derksen. Een plaatje van Genee met zwarte Piet en de hel breekt los, terwijl Derksen alleen maar wilde sneren naar de hoofdenafhakkende Akwasie. Oh oh, wat erg. Wat Genee in de uitzending vorige week als teamgenoot had moeten doen is de goede intenties van Derksen verdedigen en niet in plaats daarvan Derksen persoonlijk bekritiseren. Dat noemen we laf en hypocriet. Genee gaat het moeilijk krijgen zonder de mannen want de programma’s alleen met hem zijn geen succes.

 60. Guttegut

  Beroepslul en droeftoeter William Raaf heeft alweer 5 comments uit zijn zure bek weten te braken. Heb jij nou echt geen ene reet te doen iedere dag???

 61. Momo

  Ik wacht nog steeds op iemand die uitlegt wat er racistisch was aan Derksen’s grapje.

 62. azijnzeiker

  Momo daar kan jij je hele leven op blijven wachten, en ik doe daar aan mee.

 63. Yolanda's puppy

  “Wilfred bleef bij zijn standpunt dat de zwartepietgrapje van Johan veel te ver ging.”

  Aan mc: HÉT zwartepietgrapje of DE zwartepietgrapjes

  IK hoop dat Veronica of SBS 6 dit najaar van Veronica Inside een talkshow over Sinterklaas en Zwarte Piet maakt. Een magazine voor volwassenen waarin alles besproken wordt dit populaire traditionele feest, zoals de televisieseries en lokale intochten.

 64. Jan van Gelderen

  Het is heel simpel. De vrijheid van meningsuiting is absoluut, alleen de rechter kan – conform de bestaande wetgeving – die aan banden leggen. Het gaat niet om fatsoenlijk of niet, gepast of niet. Want wie gaat dan bepalen wat iemand mag zeggen? Ik vind dan dat Gomners zijn mond moet houden over de ic. Een anders vindt juist van wel. Wie heeft dan gelijk. Daarom is Boomsma een flapdrol die geen idee heeft wat vrijheid van meningsuiting inhoud. Hij wil dus verbieden dat iemand zijn mening uit dan wel een grap maakt. En wie is Boomsma dan wel dat hij mag bepalen of iets wel of niet gezegd kan worden. Heb er is alleen laf. En Fidan een held, eindelijk een presentator die voor haar mening uitkomt.

 65. Wyatt

  Ik snap die kritiek op Arie Boomsma niet. Hij is niet degene die zo’n walgelijke grap maakte.

  En deugkamp? Je kan beter deugen dan aso zijn.

 66. Pegode

  “Laffe hond”?
  Wilt u de dieren hier buiten houden!
  Er zijn alleen laffe mensen!

 67. Pegode

  Hoe lang suddert deze ongein nu al? Twee weken?
  En nog steeds blijft die zwartepiet hater, kopschopper, politiefucker, moeders voor hoeren uitscheldende damschreeuwer die aanzet tot geweld, Akwasi uit de wind!
  Niemand noemt zijn naam meer!
  De aanstichter van deze ellende blijft buiten schot!

 68. Pegode

  @ Wyatt
  ma 29 jun 2020 om 16:42 Hallo Wyatt Earp
  Grapjas.
  Derksen zei, na het vertonen van een zwarte piet, in eerste instantie “wat een held” daarna had hij moeten zeggen: “pas maar op straks komt Akwasi je gezicht in elkaar trappen en je naar je hoerenmoeder sturen” Dan had de juiste persoon nu onder vuur gelegen en niet Derksen!

 69. anoniem

  Het blijft toch wel een raar vakgebied, die recensenten.. Over het algemeen heb ik geen moeite mijn eigen mening te vormen over wat ik zie of hoor. Een recensent kan wel iets bij mij onder de aandacht brengen, dat ik nog niet ken. En als deze goed schrijft, ben ik misschien geneigd me verder te gaan verdiepen.. :-)

 70. Hahahahahaha

  Genee is een laf vrouwtje deze kakker is geen man

 71. Dirk Kuyt

  Ik ben het zat geen club die mij nog belt wel die hufter van een Robben , en ben ook nog niet gevraagd voor VI te presenteren ik ben de beste ik ben Dirk altijd nummer 1

 72. ano@niem.nl

  Het probleem lijkt eerder dat Akwasi de grootste onzin mag uitkramen en een onzinnig grapje van Derksen dat echt prima kon wordt uitvergroot.
  Als dit het racismedebat 2.0 is dan is dat opnieuw het bewijs dat de Airfryers en Akwasi’s alleen maar uit zijn om de samenleving tegen elkaar op te zetten.
  Als je in alles racisme wil zien en zelfs grondleggers van Nederland wil neerhalen dan zegt dat voldoende. Ze willen hier de dienst gaan uitmaken. Dat NPO1 en RTL meegaat in deze linkse stellingen zegt ook genoeg. Die komen ook niet verder dan Amsterdam. De rest van Nederland zal dit bij de komende verkiezingen keihard afstraffen. Er komen heeel veeeel rechtse kiezers bij.

 73. Otto

  Johan Derksen heeft gelijk. Ook ik doe niet aan racisme en haat profiteurs.
  Angela de Jong weet in een paar zinnen de essentie weer te geven
  Hulde aan deze twee BN ers

 74. Ric

  Zielig mannetje Geenee samen met de zogenaamde Arie. Angela heeft goed verwoord. Eindelijk een persoon en nog wel een vrouw die ballen heeft om Johan gelijk te geven. Toppie Angela

 75. Lariekoek

  Fidan had haar mening over Arie Boomsma voor zichzelf moeten houden. Die meneer aan tafel zei nog: toen was je nog niet eens geboren Fidan. Wat weet zij nou van de NSB’ers, behalve dat René van der Gijp dat woord gebruikte. Nederlanders zijn heel erg goed in om dingen die krom zijn recht te praten. Ja, wij Nederlanders hebben dorpen in Indonesië platgebrand/uitgemoord, maar wat de Amerikanen in Vietnam deden was vele malen erger. Volgens mij kan je hierin geen gradaties aanbrengen!

 76. Harry

  Het aquasi fatsoenlijke

  gedrag van Genee is niet nieuw. Hij heeft
  zichzelf altijd zo geprofileerd. Maar nu het
  hele huiliehuiliedeel van schaamstaat Hol-
  land zich ermee gaat bemoeien, komt zijn
  ware aard naar boven. Genee schaart zich
  ineens als ware Judas onder de ‘fatsoens-
  rakkers’. En die zijn daar heel blij mee.
  Need I say more?…

 77. Dirk

  Iedereen moet even zijn of haar zegje doen, terwijl ze er helemaal niet over gaan 😂

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.