Angela de Jong rakelt slipje Bridget Maasland op

Nu Bridget Maasland weer terug is op tv, krijgt ze direct weer te maken met de boze stiefmoeder van Hilversum: Angela de Jong. De opiniediva van het AD kon zaterdag niet naar Bridgets presentatie van RTL Boulevard kijken zonder aan haar slipje te denken. Dat geeft ze aan in het AD. Bridget kreeg deze winter flink wat gedoe over zich heen door haar affaire met André Hazes jr. Privé besloot eindelijk uit de school te klappen over hun gefrunnik op het huwelijksfeest van Patty Brard in 2014.

Op dat feest zou Bridget met haar slipje op de enkels hebben gestaan, terwijl André aan haar zat te frunniken. Het leidde in december tot een rechtszaak, die de Privé met vlag en wimpel won. Het was het begin van één negatieve PR-storm rondom Bridget.

Nu ze weer terug is in Boulevard, moet Bridget ook nieuwtjes voorlezen over de Hazesjes. Zaterdag bracht de showrubriek een interview met Rachel Hazes, waarin het ook over Bridget zelf ging.

Onhandig, vindt Angela. “Je zou toch denken dat zij van Maasland juist blij is dat het sinds de corona-afleiding eindelijk over andere dingen gaat dan het slipje op haar enkels. Zoals ik ook zou denken dat ze bij Boulevard geen behoefte hebben aan wrijven in een oude vlek en daarom een andere presentator zouden hebben ingeroosterd.

Bridget onthulde ook nog eens dat zij het huis van Rachel had ingericht. “Ah, toen snapten wij thuis de keuze voor steriel witte muren en klatergouden accessoires. Het enige dat nog ontbrak in deze scene uit de TV Kantine was een zonnebank in de ene hoek en een vrieskist in de andere. En een rondslingerend slipje“, bitcht La Jong.

De AD-column van Angela de Jong kunt u hier lezen.

Lees ook: Bridget Maasland praat Hazes-ruzie aan elkaar in BLVD (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen