Peter Faber onthult salaris Beter Laat Dan Nooit-opa’s

De vier bejaarde BN’ers die meedoen aan de RTL 4-hit Beter Laat Dan Nooit vangen per persoon zo’n 2.000 euro per aflevering. Dat verklapt castlid Peter Faber in gesprek met tijdschrift Weekend. Deed Faber mee voor het geld? “Niemand van ons heeft het voor geld gedaan, ábsoluut niet. Ik weet niet eens wat ik ervoor gekregen heb. Ik schat dat iedereen zo rond de 2.000 euro per aflevering krijgt. Maximaal. En het zijn zes à zeven afleveringen per seizoen. Maar nogmaals, dat dénk ik.

Op de vraag of de heren na het eerste seizoen meer geld hebben gevraagd, zegt Faber: “Nee hoor, ik zou voor niks al meegaan! Als ik iets leuk vind om te doen, vraag ik me nooit af wat het oplevert. Voor sommige films kreeg ik veel geld, voor andere leuke films hadden ze geen budget en deed ik ook mee.

Wie regelt de contractbesprekingen voor hem? “Mijn zoon Jesse regelt dat. Kijk, er is één geheim: zolang je energie geeft, krijg je energie terug in de vorm van geld, werk, relaties.

De Weekend had verwacht dat Faber zich wel wat drukker zou maken om geld, aangezien hij vaak gescheiden is. Toch heeft hij zich nooit scheel betaald aan alimentatie.

Alle vrouwen met wie ik getrouwd ben geweest, waren zelfstandige mensen met wie ik gezamenlijk de kosten voor de kinderen deelde. Er waren nooit alimentaties, er was altijd co-ouderschap.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen