Albert Verlinde: ‘Angela de Jong is zielige mevrouw’

Iedereen is al wekenlang lekker op elkaar aan het katten in Nederland en de showbizz doet daar vrolijk aan mee. Albert Verlinde is donderdagavond in Shownieuws helemaal losgegaan op Angela de Jong. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Albert heeft een bloedhekel aan Angela sinds ze 6 Inside de grond in heeft geschreven en haalt daarom af en toe stevig naar haar uit. Nu noemt hij haar columns racistisch en verwijt hij de AD-diva een aandachtstrekker te zijn.

Het ging er behoorlijk heftig aan toe in de studio van Shownieuws. Albert: “Ik wil ook nog even een lans breken voor een beetje een zielige mevrouw, die heet Angela de Jong. Zij heeft ook al een keer column geschreven die lichtelijk racistisch was en zij heeft het vandaag nog een keer herhaald. En daar gaat maar geen aandacht naartoe. En ik wil oprecht mensen vragen, dat vindt zij zelf ook: zij wil ook graag die aandacht. Ga nou van Johan Derksen af en een beetje op Angela de Jong.”

Presentatrice Dyantha Brooks: “Is dit een persoonlijke vete met Angela?

Albert: “Nee, helemaal niet. Maar ik vind het zo zielig dat je het doet…”

Story-baas Guido den Aantrekker: “Ik kan niet meer bijhouden wie er nu een vete met wie heeft, hè?

Albert: “Ik wil het oprecht zeggen: ik vind het een beetje zielig van Angela. Het lijkt alsof ze wil zeggen: ‘Ik ben óók omstreden!’ En het wil maar niet omstreden worden.

Hij hoopt dat het cancelteam van Twitter na Veronica Inside ook langsgaat bij Angela de Jong. “Norbert ter Hall en Arie Boomsma, doe je best, ga ook even naar haar toe, al is het maar uit medemenselijkheid.”

Lees ook: Laten Arie en Glennis ook Angela de Jong cancellen? (gisteren)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen