Wilfred boos: Talpa draait Bob Offenberg op zijn zender

De muzieksmaak van Wilfred Genee is niet bepaald verfijnd, maar dat de muziekjongens van Talpa nu ook Bob Offenberg op de playlist van zijn online zender Café Genee hebben gezet, gaat zelfs hem te ver. Dat geeft hij aan in gesprek met PowNed. Bij Talpa krijgt zo’n beetje elke presentator zijn eigen platform of radiozender en ook Genee heeft er nu eentje. De VI-ster heeft urenlang gewerkt aan het creëren van een playlist, maar hij merkt dat het nog niet helemaal goed gaat.

Wilfred: “We hebben onlangs Café Genee geopend, daar zit heel veel Nederlandstalige muziek op.”

Verslaggever Dennis Schouten: “Dat wil ik wel even zeggen: ik heb die zender van jou even beluisterd en dat zijn potverdrie alleen maar rovertjes, dat zijn niet eens de echte liedjes. Is dat dan te duur?

Wilfred: “Nou, er zitten genoeg Hazes-nummers tussen hoor.”

Dennis: “Ja, die worden dan gezongen door een ander. Ik heb het erop gehad.”

Wilfred: “Nou, ik moet je eerlijk zeggen: ik verbaasde me er ook een paar keer over. Ik dacht: hè, dit is toch het nummer dat ik aangevraagd had, maar nu hoor ik geen Hazes?

Dennis: “Er zit ook gewoon echt prutmuziek op, Wilfred, met alle respect.”

Wilfred: “Ja, dat weet ik. Er zijn een paar doorheen geglipt. René Karst is er doorheen geslopen bijvoorbeeld en ik had laatst Bob Offenberg. Ik denk: waar zit ik nou naar te luisteren? Dus ik zal ze even toespreken.”

Bob Offenberg is een 24-jarige zanger uit Schiedam. Hij begon op zijn vijfde met zingen en is bij sommigen ook bekend als Zanger Bob. In 2007 deed hij mee aan de dieetwedstrijd De Afvallers op SBS 6, maar dat is niet echt gelukt.

Eén van zijn videoclips:

Foto: YouTube

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen