John de Mol blijft Oprah spelen: platform voor Wilfred

John de Mol blijft nog even Oprah Winfrey spelen. Hij strooit in zijn sterrenstal met platformen en ook Wilfred Genee heeft er nu één: op JUKE, de Spotify van Talpa, heeft hij zijn eigen platform Café Genee gekregen. Dat heeft hij woensdag onthuld in Shownieuws. Het SBS 6-programma vindt het leuk dat Genee nu ook een eigen platform heeft. “Als groot liefhebber van hits van Nederlandse bodem, vindt Wilfred Genee dat onze eigen artiesten een eigen podium verdienen.”

Het is dus Café Genee geworden. Genee: “Ja, een memorabele dag. Historisch. Een eigen café. Het is dan wel online of via een app, maar dan nog. Als je nu thuis zit in coronatijd en je wil een beetje in een lekkere sfeer raken, dan kun je je uitstekend vermaken.”

Café Genee klinkt een beetje als Café Hendriks & Genee, de mislukte talkshow die hij op Veronica maakte. “Ik heb al eerder een café geopend en dat was niet zo’n succes op tv met Hélène, maar ik doe er echt alles aan om die Nederlandse artiesten, het Nederlandse lied, een beetje steun te geven.”

Door het Nederlandse lied gebeurt er altijd iets met me. Daar raak ik enigszins door geëmotioneerd. Dat vind ik zo verschrikkelijk mooi.”

De JUKE-pagina van Café Genee kunt u hier vinden.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen