Patty Brard: ‘Nikkie de Jager beter dan Chantal Janzen’

Patty Brard vindt dat Chantal Janzen het alternatieve Eurovisie Songfestival zaterdagavond prima heeft gepresenteerd, maar was meer onder de indruk van de socials-presentator Nikkie de Jager. “Ik vind dat ze het goed doen, maar ik vind wel dat Chantal het een beetje netjes doet, weet je wel. Als ik dan zo’n NikkiTutorials zie, denk ik van: yes, she’s got it. Chantal probeert het echt supernetjes te doen, wat ook lukt, dus dat is prima“, vertelde de televisiediva na de show in Shownieuws.

Wel zagen ze er allemaal even goed uit, vindt Brard. Chantal en Edsilia Rombley waren gekleed door David Laport. “Hij heeft de Amsterdam Fashion Week gedaan, daarna een kleine dip gehad, maar daarna is er een pr-machine gaan draaien.”

Aanvankelijk geloofde Brard er niet in. “We kennen hem van twee uitbundige outfits van Solange en Rihanna. Die heeft hij gemaakt toen er carnaval op Barbados was. Ik hield mijn hart dus vast. Ik vreesde ervoor dat een ontplofte Keukenhof zou gaan presenteren, maar hij heeft het heel netjes en klassiek gehouden. Ik vond het pak van Edsilia echt waanzinnig en de kleur van Chantal ook heel erg mooi.”

De outfits stelden haar dus niet teleur. “Ik had eigenlijk gehoopt op mijn favoriet Claes Iversen, maar ik moet eerlijk zeggen dat David Laport het echt heel erg goed gedaan heeft. Hij is een upcoming international gekkie, die durft, weet je wel, maar hij heeft het keurig en klassiek gehouden.”

Nikkie de Jager stond in een outfit van MAISON the FAUX. Ook dat zag er top uit, aldus Brard. “Ik vind dat zij heel veel flair heeft.”

Foto: SBS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen