Patty Brard: ‘Nikkie de Jager beter dan Chantal Janzen’

Geplaatst op zo 17 mei 2020 om 11:00

Patty Brard vindt dat Chantal Janzen het alternatieve Eurovisie Songfestival zaterdagavond prima heeft gepresenteerd, maar was meer onder de indruk van de socials-presentator Nikkie de Jager. “Ik vind dat ze het goed doen, maar ik vind wel dat Chantal het een beetje netjes doet, weet je wel. Als ik dan zo’n NikkiTutorials zie, denk ik van: yes, she’s got it. Chantal probeert het echt supernetjes te doen, wat ook lukt, dus dat is prima“, vertelde de televisiediva na de show in Shownieuws.

Wel zagen ze er allemaal even goed uit, vindt Brard. Chantal en Edsilia Rombley waren gekleed door David Laport. “Hij heeft de Amsterdam Fashion Week gedaan, daarna een kleine dip gehad, maar daarna is er een pr-machine gaan draaien.”

Aanvankelijk geloofde Brard er niet in. “We kennen hem van twee uitbundige outfits van Solange en Rihanna. Die heeft hij gemaakt toen er carnaval op Barbados was. Ik hield mijn hart dus vast. Ik vreesde ervoor dat een ontplofte Keukenhof zou gaan presenteren, maar hij heeft het heel netjes en klassiek gehouden. Ik vond het pak van Edsilia echt waanzinnig en de kleur van Chantal ook heel erg mooi.”

De outfits stelden haar dus niet teleur. “Ik had eigenlijk gehoopt op mijn favoriet Claes Iversen, maar ik moet eerlijk zeggen dat David Laport het echt heel erg goed gedaan heeft. Hij is een upcoming international gekkie, die durft, weet je wel, maar hij heeft het keurig en klassiek gehouden.”

Nikkie de Jager stond in een outfit van MAISON the FAUX. Ook dat zag er top uit, aldus Brard. “Ik vind dat zij heel veel flair heeft.”

Foto: SBS
67 Reacties op “Patty Brard: ‘Nikkie de Jager beter dan Chantal Janzen’”


 1. Victor

  Klopt, Nikkie was een natural vergeleken bij de gescripte grapjes van Chantal en de stroeve tekstjes van Jan. Nikkie for president!

 2. Angeltje

  Nikkie is de beste,…Chantal is al veel te vaak op de tv.

 3. Emiel

  Ze had het natuurlijk zelf willen doen.

 4. Dries Roel Vink

  Nikkie de Jager; is dat niet dat gedrocht die er uit wil zien als een vrouw, maar door die enorme dikke kop er uitziet als een bokser die teveel klappen heeft gekregen?
  Onbegrijpelijk dat zulke randdebielen ook nog een platform krijgen om hun onnozelheid te etaleren. Ik krijg er braakneigingen van …

 5. Bert Nooitgedacht (de echte BN-er)

  Er zit zoveel botox in de bek van Brard, dat ze haar mond niet meer dicht krijgt. En haar ogen niet meer open!

 6. Jahhj

  Nikkei natural? Hebben we dezelfde show bekeken? Ze las het letterlijk gewoon op, niets echts aan. En dan beter dan Chantal? Chantal droeg de show, zij had de moeilijkste rol. Hoe kun je die twee vergelijken? Nikkie deed een online dingetjes, 0 improvisatie nodig.

 7. Eva Quirinius

  Kunnen we het ook over Patty Brard zelf hebben? Haar lichaam ziet er enorm opgeknapt uit, maar haar gezicht vond ik eng (met een raar wangetje). Komt dat door Botox & Opspuitingen?

 8. Tycho Graagnat

  Wanneer komt het grof vuil???

 9. KlimaatOptimist

  Gadverdamme!! Bordeline Brard..
  Wat zag ze er gister weer uit!
  De ene omgebouwde praat over de andere omgebouwde dat ze het goed doet, hilarisch gewoon!

 10. Ingrid 🌼

  Nou,ik vond Nikkie vreselijk. Komt zo nep en gekunsteld over :( Echt een afknapper.
  Chantal was top. Chantal droeg de avond en deed dat met klasse !

 11. Cobweb

  Nikkie was goed, maar ze paste er niet echt bij, ze was zo ernorm groot. En Jan zag er echt niet uit.

 12. Cobweb

  Het programma zelf was waardeloos en stelde niets voor.

 13. Marijke

  Nikkie natural? Ze doet nep, ze praat nep, ze gedraagt zich nep, brrrrrrrr

 14. Hanselientje

  De kleur van Chantal Janzen’s robe was perfect maar het zag er raar, niet flatteus uit rondom de buste. Edsilia en Nikkie prachtig. Jan moet leren “nee” te zeggen tegen Mari van de Ven. Hysterische kuif is zó boyband circa 2003.

 15. Beau ter Ham

  Nikkei is echt over de top en best een ego uiteindelijk. Chantal droeg inderdaad de show. Zij doet dat echt fantastisch.

 16. rob

  Graham Norton sabelde alle presentatoren neer. De meester heeft gesproken dus kunnen ze allen weer terug naar de schoolbanken

 17. Sip

  Moeten wij naar Patty kijken, vreselijk. Het songfestival programma was rommelig en ik heb gesnapt

 18. Freek

  @Eva Quirinius: Zonder gekheid, ze heeft net een behandeling gekregen afgelopen week. Dan moet het allemaal nog zakken.
  Daarnaast, dat is me aan haar opgevallen maar ook andere presentatrices doen ze tegenwoordig de visagie vaak zelf vanwege Corona.
  Technieken als shading en zo zijn de meeste dames (en heren) niet zo handig mee.
  Dat zag je gisteren ook aan die andere vrouw (van wie me de naam even ontschoten is).

 19. Kneefel

  Tja…super netjes, Patty, dat is voor jou niet weg gelegd, jij bent meer van het ordinaire….toch.

 20. Mag ik ook eens een keer wat zeggen.

  Ik heb het allemaal niet gezien dat hele songfestival gedoe maar ik vond Chantal echt de beste. Fantastisch zoals zij dat deed. Ook Edsilia vond ik steengoed. En wat zagen ze er prachtig uit. Nikki vond ik een stuk minder. Zij had wat mij betreft wel thuis kunnen blijven. Ook dat Engels van haar was niet om aan te horen.

 21. Abij

  Ka niemand eens positief reageren op Chantal prachtige vrouw! Is dit niet een hoop jalousie! Sorry Patty je kan er niet eens naast staan!

 22. Spermakanon

  Patty is bang voor de gay maffia en dat haar carriere net zo eindigd als die van Ellen!

 23. Irene van Ballegooijen

  Waarom is de mening van Brad belangrijk ? Haar presentatie kwaliteiten bij Dancing on ICE waren echt belabberd. Dan gaat zij achter de desk haar mening geven over de ESF show. Haha…

 24. Sender

  Nee dan Zweden in 2013( geloof ik en ooit nog eens met Graham Norton) . Presentatrice was de mooie, stijlvolle, humoristiche en zeer talentvolle Petra Mede, ook bekend uit de Netflix serie: ‘Bonusfamilie’ ( Does it ring a bell?)
  Natuurlijk was er ook wel een ABBA zweeds accent in haar Engels te bespeuren. Maar totaal onbelangrijk bij haar.
  Er stond een dame met flair, intelligentie en vrouwelijke uitstraling.Ik zag gisteravond drie etalgepoppen, waaronder een typische barbiepop een die er meer uit springt en een of andere Ken, die beter in de doos/verpakking had kunnen blijven.

 25. Jan

  @Irene ban Ballegooijen: Hahaha, haar mening is schijnbaar toch belangrijk, anders zou je hier niet eens op reageren. Hahahaha, boeboe.
  Vond Nikki de Jager ook leuk, helaas zal ze denk ik nooit zo succesvol worden als Chantal. Het doorsnee publiek heeft al een mening over haar en daar gaat helaas geen verandering in komen, en optisch gezien is ze gewoon te groot.

 26. Ron

  Dat Chantal en Edsilia (Jan Smit vergeten we maar even want ander geval), zo netjes Engels spraken was bewust. Het mocht niet te Amerikaans klinken. Wat doet deze Nikkie, totaal het tegenovergestelde. Ik vond het niet geweldig en te overdreven.

 27. TVjunkie

  Jammer dat de fillers van Patty helemaal zijn verhard in haar wangen. Nu ze zo is afgevallen valt dit helemaal op. Ziet er slecht uit helaas. Wellicht beter om te verwijderen en het op te laten knappen door een wel professionele arts.

 28. Mick

  Brard is niet zo van netjes. Die doet Dancing on Ice in een tienerpoedeloutfit en heeft het steeds over het uiterlijk van de mannelijke kandidaten, braaksel en wippen.

 29. teuntje

  Patty Poep is strontjaloers op Chantal…. alles eraan doen om nog een beetje redelijk te lijken maar al die plastic truken eh operaties heeft niet geholpen het blijft een ordinaire lelijke Papoea

 30. MAASTRICHT 2021

  Het ligt niet aan de presentatoren, die zijn goed. Het is Rotterdam die het zooitje verpestte. Snel naar Maastricht, de enige ware stad van Nederland met grandeur.

 31. Boerenverstand

  Zijn jullie in Maastricht zo dom dat jullie niet weten dat Hilversum niet in Rotterdam ligt?

 32. Trudy

  Ik vond Nikkie juist waardeloos, zo nep spontaan, en dan die vreselijke oma jurk van haar, Afschuwelijk wat een vertoning.

 33. Ordi

  Patty krijgt alle kutklusjes.
  Werken op zaterdag.
  Werken met een freakshow.
  En met dat hoofd móet ze op tv want ze heeft dat contract.
  Dus we zien de aftakeling ‘live’ gebeuren en dat heeft ook wel wat. Hoe dat mens zichzelf voor schut zet vind ik ongelofelijk.

 34. Jaap Aap

  Wat heeft deze zeug toch een kutkop… En dan nog lyrisch doen over die omgebouwde. Trieste figuren.

 35. Pakkme van Agteren

  Nikkie deed het best prima, maar dat Amerikaanse accent komt heel nep en onsympathiek over.

 36. JAN

  Nikkie had haar taille heel mooi geaccentueerd hoor,
  en haar makeup… zoveel laagjes over elkaar had ik nog nooit gezien.

 37. Dikkiedik

  Nikki? Verlos ons van die vlees geworden verfpot! Wat een gedrocht.

 38. Wendy's dealertje

  Zodra mensen patty serieus gaan nemen, moeten we ons pas echt zorgen gaan maken.

 39. Patty 💩

  Ik heb weer heerlijk op tafel gepoept

 40. Valereo

  Hoe kan Patty een mening geven als ze zelf slecht scoort

 41. Piet Pannelap

  Ipv Nikkie kan je ook Miss Piggy 🐷 uitnodigen. Die is knapper.

 42. Annoniemus

  Het was geen gezicht Nikki de Jager brr .

 43. Drs. G.A.E.S. Bierhalen

  @Boerenverstand: tja die Limbo’s zijn gewoon reservebelgen en dus minstens zo dom.. beter geven we dat Limboland gewoon gratis aan de Belgen.. ;-)

 44. john de nikkser

  wat weet die stink h/o/e/r daar van af

 45. Wyatt

  Kunnen ze Nikki niet lekker op YouTube laten? Elke keer aandacht voor die vent.

 46. Viola

  Chantal is beter dan Patty, netter ook.

 47. MarcoB

  Nikkie beter dan Chantal. Echt niet. Chantal is lekker en heb ik meerdere keren gehad. Nikkie (met een
  Pikkie) moet ik niet aan denken. Er zijn grenzen.

 48. H.G. Brand

  Wanneer krijgt SBS6 alles weer op een rijtje, want om Patty Brard Shownieuws te laten presenteren is J. de Mol zijn grootste fout, Het is mijn inziens geen gezicht zoals ze met die pen zit te spelen maar ze schrijft niks op. En als ze vol in beeld is zie je de botox in haar wangen zitten, ze kan haar ogen niet open houden van díe troep .
  Doe Nederland een plezier en laat haar niet meer in beeld komen ,dat is beter voor de Nederlandse economie.

 49. William

  Grotere rol voor Nikki graag, Jan eruit en Nikki erin

 50. Anouk

  Ik kijk niet altijd SBS, en dat shownieuws al helemaal niet, maar gister zag ik Patty toevallig wel.
  Ik schrok me kapot, denk dat als ze een keer niest haar hele gezicht uit elkaar valt.
  Ze had haar ogen helemaal dicht zitten, en van die mallotige jukbeenderen…. nee, heel eng.

 51. Mien uit Assen

  Patty had al haar Botox vouchers verzilverd zo te zien. Dit was to much.

 52. Liefkleinhertje

  Patty is lekker.

 53. Keessie

  Patty ziet er idd vreemd uit’Nikki is te erg’ Chantal aanstelster’songfestival ook niks

 54. Banaan

  Nikki natural? Ze is een verbouwde vent!

 55. Joke

  Nikki en Chantal en Edsilia zagen er prachtig uit
  Er was nu geen greenroom ed waar Edsilia en Nikki kunnen schitteren . Azijnzeikers
  Zijn jullie ,dat gezeik dat Nikki een omgebouwde man is geweest .
  Laat haar in haar waarde .
  De beste stuurlui staan aan de wal .
  Kijk dan niet ,er is een uit-knop op de tv

 56. Er ist wieder da

  Voor ik de tv kon uitzetten zag ik die dikke vette prop al…

 57. Dennis Weening

  Patty van sbs6 kreeg de opdracht van Linda de Mol om Chantal te vernederen. hahaha

 58. Dirk van Muuden

  Wat.
  Een.
  Eng.
  Wijf.

 59. R. Brandsteder

  Patty, had je me niet even kunnen bellen.

 60. Flits Bom

  Nikki schijnt na de uitzending op de vuist te zijn gegaan met 3 dokwerkers.

 61. Toni

  Wat heeft ze zichzelf aangedaan? Mag dit wel op tv?
  Nadat ze beroemd werd door een klysma is Patty meer en meer op een circus clown gaan lijken zonder de leuk.
  Tegenwoordig zien we plat en ordi, op je 65ste hoeft de kijker toch geen kennis te krijgen van je poep-fetisj?
  Ik haak af als ik haar zie. En dat andere gedrocht past er prima bij. Dit is aapjes kijken, totaal verval.

 62. Mike

  Ach ze doen het nog altijd beter dan die rare patty brard.
  En Chantal ziet er beter uit om naar te kijken dan die ouwe taart can een patty

 63. Leontien Pastoors

  Iedereen weet dat het een triest amateurisme was, slecht Engels nietszeggende. Dit is een maatje te groot voor ons minilandje, beetje zielig boers ook.

 64. Wilfred degens

  Zie de bijgaande foto van P. B. Voor de grap trok mijn vriendin eens een nylonkous over haar engelensmoeltje. Ik schrok me rot; exact als op die botox misvormde lachende Patty Brard. Ziet er toch niet meer uit voor een man die van de natuur houdt?!

 65. Claire

  En dat zegt het fossiel Patty? Chantal was overduidelijk de the belle of the ball. Haar kleding, haar perfecte visagie, haar wijze van presenteren, haar welbespraaktheid, haar zang, daar kan dat afgeleefde fossiel Patty slechts van dromen. Nikkie de Jager deed het aardig maar stond aan de zijlijn, zeg maar de plek waar zij in deze show hoorde. Nikkie vind ik leuk maar kan niet wat Chantal kan, totaal onvergelijkbaar.

 66. No more

  Van Eurovisiesongfestival naar Rainbow Eurovisiesongfestival.

 67. tito

  Patty = 2 kg botox op een schaaltje en een opgeblazen ego zonder zelfinzicht.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.