Wendy blijft bij haar leest: tweede seizoen candidshow

Geplaatst op ma 18 mei 2020 om 9:45

Het was het jaar 2000 toen het grote succes van Wendy van Dijk bij SBS 6 begon: ze maakte furore met Hart in Aktie en met Ushi. Na jarenlang mee te hebben gelift op het succes van X Factor en The Voice op RTL 4, is de presentatrice twintig jaar later weer terug waar ze begon. Sinds haar terugkeer bij SBS 6 heeft ze vier titels gedaan: de twee dansshows Flirty Dancing en Dance Dance Dance zijn niet echt gelukt, maar met Hart in Aktie en Ushi-opvolger Wie Het Laatst Lacht gaat het een stuk beter.

Hart in Aktie is momenteel op de buis met speciale coronaspecials en van Wie Het Laatst Lacht is nu bekend dat er een tweede seizoen komt. En daar hoopte de presentatrice al vurig op.

Wie Het Laatst Lacht lukte het om de vrijdagavond van SBS 6 uit het slop te trekken. Gemiddeld trokken de eerste zes afleveringen in maart en april 707.000 kijkers, terwijl er op een reguliere vrijdag zo’n 300.000 mensen naar de zender kijken.

Genoeg reden voor een tweede seizoen dus. “Wie het laatst lacht komt terug! Wendy van Dijk zal opnieuw mensen in de maling nemen met een verborgen camera. Het programma zit weer boordevol candids“, laat de zender weten.

Van Dijk uitte eerder al de ambitie om SBS 6 te helpen aan een solide bouwsteen: “Zo probeer je natuurlijk te bouwen met elkaar bij SBS aan nieuwe titels, nieuwe programma’s die het goed gaan doen en die je kunt voorzetten. Het kost tijd. De ene keer zal het beter aanslaan dan de andere keer.

Lees ook: Wendy hoopt dat Wie Het Laatst Lacht verder mag (31 maart)

Foto: SBS
17 Reacties op “Wendy blijft bij haar leest: tweede seizoen candidshow”


 1. Whitedog

  aWendy doet die candid camera show prima. Hart vind ik zelf een te soft programma.

  Ik denk dat ze nu op de goede weg is, geen grote shows, of nep-gedoe meer.

 2. Niels777

  Volgens mij was alles in scene gezet, ze was zo makkelijk te herkennen. Ze gaan lijkt me niet het risico lopen dat t 5x over moet omdat ze steeds herkend wordt

 3. Wendeline

  Deze shows moet ze blijven doen, is ze goed in en het past bij haar.

 4. M.

  Echt ene leuk Vrijdagavond amusement, Wendy kan dit soort TV als geen andere maken. Wendy van Dijk is misschien het hardwerkende leading lady op TV. Tijdens het hele Corona periode staat ze met nieuwe opnames op TV, Heel Nederland weet dit te waarderen. Puntje van kritiek: Het programma moet echt wel beter gemaakt worden. Wendy jij bent een topper!!!

 5. idioot

  meer Wendy!!!

 6. Chiel

  Zat gewoon goed in elkaar dit programma. Weinig saaie lange gesprekken in de studio, lange candids en (grappigere) korte. Mocht van mij nog wel wat extremer soms, al is het al 10 keer beter dan de laatste serie Bananasplit. Wat was dat suf zeg!

 7. MolTalk

  Wel duurbetaald voor wat normaalgesproken een startersbaantje is.

 8. Albert Verslindje

  Humor scoort altijd.

 9. Hans

  Zijn toch wel eens klaar met die veel geld kostende Wendy.Zal wel door haar RIJKE man komen.Al die oude slecht gemaakte programmas.Hart ib actie is helemaal 1 gemaakt rotzooitje.

 10. Paul

  @Idioot..
  “meer Wendy..?” Je doet je naam eer aan….

 11. Sip

  Ik heb het wel gehad met dit soort programma’s en zeker van Wendy.

 12. Jan de Mal

  Willen we meer of minder Wendy van Dijk? Meer, meer, meer!

 13. Mick

  Wendy moet stoppen met dat overdreven lief doen soms en dan dat hoge ‘jeej’ erbij en dat blije gezichtje. Ze is een goede presentatrice, maar als ze daar mee stopt zou ze ook naturel zijn.

 14. Dennis

  Is deze snuifslet van de omroepbazen nog niet vertrokken uit de media?

 15. Lau

  Dit soort programma’s horen meer bij SBS dan de grote studioshows als Dance Dance Dance. Of het succes aab Wendy te danken is, dat betwijfel ik….

 16. Britt Scholte Lover

  Hart in Aktie en wie het laatst lacht zijn de enige shows waar ik graag naar kijk

 17. Sip

  Je wordt een beetje ziek van dat “lieve” lachje van Wendy van Dijk, hopeloos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor het reageren op artikelen van Mediacourant gelden huisregels. Lees de policy.

Let op: Reacties aan Mediacourant of vragen over redactionele keuzes kunt u slechts toesturen via het mailformulier.

Ziet u een ongepaste reactie? Laat het graag weten via het mailformulier of door een reactie te plaatsen met daarin het woord "moderatie". Reacties met daarin het woord "moderatie" worden automatisch vastgehouden en zijn daardoor niet zichtbaar voor overige bezoekers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.