Wendy blijft bij haar leest: tweede seizoen candidshow

Het was het jaar 2000 toen het grote succes van Wendy van Dijk bij SBS 6 begon: ze maakte furore met Hart in Aktie en met Ushi. Na jarenlang mee te hebben gelift op het succes van X Factor en The Voice op RTL 4, is de presentatrice twintig jaar later weer terug waar ze begon. Sinds haar terugkeer bij SBS 6 heeft ze vier titels gedaan: de twee dansshows Flirty Dancing en Dance Dance Dance zijn niet echt gelukt, maar met Hart in Aktie en Ushi-opvolger Wie Het Laatst Lacht gaat het een stuk beter.

Hart in Aktie is momenteel op de buis met speciale coronaspecials en van Wie Het Laatst Lacht is nu bekend dat er een tweede seizoen komt. En daar hoopte de presentatrice al vurig op.

Wie Het Laatst Lacht lukte het om de vrijdagavond van SBS 6 uit het slop te trekken. Gemiddeld trokken de eerste zes afleveringen in maart en april 707.000 kijkers, terwijl er op een reguliere vrijdag zo’n 300.000 mensen naar de zender kijken.

Genoeg reden voor een tweede seizoen dus. “Wie het laatst lacht komt terug! Wendy van Dijk zal opnieuw mensen in de maling nemen met een verborgen camera. Het programma zit weer boordevol candids“, laat de zender weten.

Van Dijk uitte eerder al de ambitie om SBS 6 te helpen aan een solide bouwsteen: “Zo probeer je natuurlijk te bouwen met elkaar bij SBS aan nieuwe titels, nieuwe programma’s die het goed gaan doen en die je kunt voorzetten. Het kost tijd. De ene keer zal het beter aanslaan dan de andere keer.

Lees ook: Wendy hoopt dat Wie Het Laatst Lacht verder mag (31 maart)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen