Dave Roelvink niet op podium en tv: ‘Financieel drama’

Dave Roelvink hoort bij de groep mensen die het hardst getroffen zijn door het coronavirus. Niet alleen kan hij momenteel niet optreden als dj, maar hij heeft momenteel ook geen realitysoap. Het betekent dat ‘de zoon van’ niet werkt en dus ook geen inkomsten heeft. En dat hakt er stevig in. “Ja, natuurlijk. Dit is financieel een drama. Alle boekingen zijn afgezegd en als ik eerlijk ben, heb ik ook geen idee hoe het in de toekomst verder moet met mijn werk als dj“, zegt hij in de Story.

Het scheelt dat Dave – net als veel andere BN’ers – een heel riante buffer heeft. “Gelukkig heb ik altijd veel gespaard en hoef ik wat dat betreft niet te wanhopen.”

Dave is niet zo’n enorme big spender als veel mensen denken. “Ik heb nooit echt gekke dingen gedaan. Ik ben al zo’n vijf jaar niet op vakantie geweest. Als ik al in hert buitenland was, dan had dat met mijn werk te maken.

Hij probeert het positief in te zien. “Voor mij is het enige voordeel van deze crisis dat ik nu gedwongen vakantie heb en voor het eerst in vijf jaar weer een zomer in Amsterdam kan meemaken. Dat is wel leuk.

Voor zijn vader Dries Roelvink hakt de coronacrisis er ook flink in. Hij loopt naar eigen zeggen zo’n 50.000 euro per maand mis.

Foto: SBS, William Rutten

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen