Roy Donders vindt liefdesleven privé, gaat daten op SBS

Geplaatst op ma 18 mei 2020 om 9:10

Roy Donders wil zijn liefdesleven graag privé houden, ‘zeker op televisie’. Wel is hij aankomende woensdag te zien in de datingshow Lang Leve De Liefde op SBS 6. Dat maakt hij vandaag bekend in De Telegraaf. Donders geeft zich helemaal bloot in de datingshow. “Ik was er verbaasd over wat ik allemaal los heb gelaten over mijn privéleven. Normaal ben ik nooit heel open over relaties, gevoelens of hoe ik daarin sta. Niet dat ik het wegstop, maar ik vind dat wel privé. Zeker op televisie.

Waarom laat hij nu dan alles filmen door SBS? “Als je iemand wilt leren kennen, dan moet je daar heel open over zijn. En dat was ik. Ik heb een hele andere kant van mezelf laten zien.”

Donders brengt in het programma minstens 24 uur door met zijn date. “Mijn datepartner had helemaal niet verwacht dat er een BN’er binnen kwam lopen. Hij was erg verrast, maar zei wel gelijk: ’O wat leuk, dat jij het bent’. En ik was weer verrast door zijn verschijning.”

Waar heeft de redactie hem aan gekoppeld? “Ik wil niet te veel verklappen, want de mensen moeten woensdag maar kijken naar SBS 6. Maar het is een hele leuke spontane jongen, die er goed uitziet.

De kijkers zullen verbaasd zijn over Donders’ verschijning. “Ik begrijp de gedachte. Als je bekend bent, kun je iedereen krijgen. Maar ik heb het juist wel nodig. Ik vraag me altijd af of mensen op me vallen om wie ik ben of omdat ik bekend ben. Daarom was dit eens een heel andere relatietest.”

Het interview met Roy Donders kunt u lezen op de Telegraaf-site.

Foto: RTL
30 Reacties op “Roy Donders vindt liefdesleven privé, gaat daten op SBS”


 1. Betsy

  Bekend willen zijn is een ziekte.

 2. mark2

  maakt me niet nieuwsgierig, maar lang leve de liefde is erg leuk programma! kijk het geregeld.

 3. Volger

  Heb hem aan de bar gehad, vroeg hij of bekende nederlanders korting kregen!!! Sukkel!!!

 4. Henk

  Geen aandacht aan schenken, anders komen we nooit van hem af.

 5. Annoniemus

  Die Donders is donders lelijk die krijgt nooit een vent meer !

 6. Zalmneusje

  Geweldig programma. Geeft een interessant kijkje in de psyche van heel verschillende mensen. Daarbij is het bij vlagen ook gewoon hilarisch.

 7. Frisse lucht

  Wtf, wie ter wereld is geïnteresseerd in zijn liefdesleven? Vooral nu nog steeds niet voldoende beschermend tegengif voor onze jeugd bestaat tegen dat soort belevingswereld. Hoe ziek moet die omroep zijn om zulk bagger te willen uitzenden. Dat geldt ook voor een volk die blijkbaar alles slikt wat hen wordt toegeslingerd. Houd je details maar lekker in je eigen kring!

 8. Guttegut

  Jezus wat is dit toch een kansloze lul de behanger

 9. Rotterdammer

  Ik vind het een grote griezel… eng verwijfd Manneke..al zou het de laatste man op aarde zijn dan zou ik m nog niet moeten.

 10. Asjemenou

  Stop toch een worstenbroodje in je achterste..🌭

 11. Asjemenou

  Stop toch een worstenbroodje in je achterste..🌭..🌭

 12. Lies

  Ik wil van hem wel een kind, ben zijn grootste fan!

 13. Willen de Tweede

  Dat is wel raar, dat de nationale zender laat zien hoe twee jongens toenadering zoeken, de andere dag had je een kerel als transgender om je aan te vergapen, en dan nog de poepende Patty Brard die laat zien hoe het moet.
  Mooie voorbeelden om een maatschappij te verwoesten.

 14. Barry

  Had Roy Donders al zijn schuldeisers al betaald?
  Of gaat hij hiermee binnenkort beginnen?

 15. Suomynona

  Vallen de kijkcijfers zo tegen dat ze nu al het blik C-garnituur BN’ers moeten opentrekken?

 16. Ron

  Gaat Lang Leven de Liefde nu ook al BN’ers helpen? Dat vind ik een wat mindere twist moet ik zeggen. Het zit leuk in elkaar dit programma met een diversiteit aan deelnemers, soms erg goed gecast waardoor je leuke TV krijgt, maar met BN’ers gaat de glans er wel vanaf denk ik….

 17. Irene van Ballegoijen

  Een BN-er ? Deze gozer is aan de aandacht verslaafd- waarom krijgt z’ on type uit een achterwijk zoveel aandacht ?

 18. bert

  Wij kijken geen tv maar Youtube waar Big Brother Servie te zien is Parovi 2,4 MLN kijken er naar via 2 gratis streams.Heerlijk als ze daar zwembadfeestjes hebben met zwaar alcohol en de produktie ze weer 20,000 euro afhandig maakt voor vernielen.Dat was gisteren weer tijdens de nominatie toen Barbie haar woede niet kon beheersen op Isabella die haar beschuldigde en zij op haar insloeg recht in dr gezicht en ook aan dr haren werd ze getrokken ze gilde het uit van de pijn en op de grond trapte ze haar in dr buik.Barbie werd direct weggestuurd.Maar Mili zag opeens zijn dochter de Villa betreden Kristini.Parovi heeft terugkijkstream tot 12 uur maar de jackpot was 100,000 Euro nu nog maar 30,000 Euro.Niks Nederlandse tv gewoon weer met heel de wereld Big Brother kijken en chatten met elkaar op Parovi de taal is voor ons geen probleem we verstaan het.De Mol die wilde dat Big Brothers uit het buitenland niet te zien was in Nederland nou het is hem niet gelukt.

 19. Moeder Rian

  M’n jongen toch.

 20. Mark

  Je moet toch wat als de gaybar gesloten is… Zal ondertussen wel op knappen staan.

 21. Fikkie

  @Mark …Hetero bars zijn ook dicht, dus doe niet zo achterlijk.

 22. Fikkie

  @bert…en wat heeft dit met Roy Donders te maken? Helemaal niks dus!

 23. teuntje

  Hersenloos engerdje

 24. Elbert

  Royke mag altijd in mijn ‘bar’.

 25. Gordon

  Ik was zijn mystery date.

  Toen ik binnenstapte, moest hij nog lachen.

  Maar toen ik bij hem binnen kwam, moest hij huilen! ☺

 26. Medusa

  Hij had toch een relatie met de big boss van coppelmans tuincentrum???

 27. Donald Dumb

  Brr. Roy Donders die zich helemaal bloot geeft?
  Ik ga niet kijken. Deed ik al niet gelukkig…

 28. dennis

  Roy Donders, wat een enge nicht is dat, schande voor de homo maatschappij. Al zou je er geld bij krijgen, zou nooit die engerd doen. Zo verwijfd en dik en lelijk en ook nog kapsones hebben.

 29. Gordon

  Humeu…

 30. Britt Scholte Lover

  Lelijke vent, hoor je ook niets meer van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor het reageren op artikelen van Mediacourant gelden huisregels. Lees de policy.

Let op: Reacties aan Mediacourant of vragen over redactionele keuzes kunt u slechts toesturen via het mailformulier.

Ziet u een ongepaste reactie? Laat het graag weten via het mailformulier of door een reactie te plaatsen met daarin het woord "moderatie". Reacties met daarin het woord "moderatie" worden automatisch vastgehouden en zijn daardoor niet zichtbaar voor overige bezoekers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.