Poepseksgerucht blijft kleven aan Ron Brandsteder

Nog altijd wordt Ron Brandsteder achtervolgd door het gerucht dat hij zou genieten van poepseks. Zijn vermeende bruine fetisj kwam ter sprake in de laatste aflevering van Ranking the Stars. Tijdens een seksonderwerp legde Marc-Marie Huijbregts een van de geruchten voor aan Brandsteders ex Patty Brard. “Ik vroeg me altijd af of dat verhaal over die glazen tafel klopt. Bij Ron Brandsteder“, vroeg de cabaretier. De tv-diva: “Ja, dat moet je aan hem vragen. Daar begin ik niet aan.”

Brard weet al gelijk waar het over gaat: “Ik heb nog nooit een glazen tafel in mijn leven gehad. En als ik hem had gehad, dan heeft hij hem gehouden. Ha ha ha ha ha ha.”

Marc-Marie Huijbregts: “Het verhaal gaat dat Ron Brandsteder van de poepseks is en dat hij het leuk vond om dan onder die glazen tafel te liggen en dat jij op die glazen tafel moest zitten en dat jij daarop moest poepen. En daar maakte je hem heel gelukkig mee.”

Ik zal je zelfs vertellen dat het verhaal gaat dat toen jij failliet was, er heel erg veel geboden werd op die glazen tafel, omdat iedereen ervan wist.”

Patty Brard: “Ik word gewoon kotsmisselijk van dit verhaal. Ik ken het verhaal wel, maar ik wist niet dat ik de poepende persoon was. Ha ha ha ha. Maar ik was het niet in elk geval. Ik ben helemaal van slag.”

Op internetfora wordt al jaren gespeculeerd over de fetisj van Brandsteder. Zo wordt op het FOK-forum geschreven dat hij altijd poepseksbanden huurde in de videotheek van Maarssen en ooit een Vinkeveense hotelkamer besmeurd achterliet.

Overigens kan zoon Rick Brandsteder er ook wat van: ‘Rick Brandsteder poept thuis in pedaalemmer‘ (30 juli).

Foto: MAX, Mike Roelofs

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen