SBS-date Roy Donders heeft mazzel: 1,5 meter afstand

Het gebrek aan spotlights begint de BN’ers behoorlijk op te breken. Roy Donders breekt zelfs met zijn principes: hoewel hij zijn liefdesleven eigenlijk privé vindt, gaat hij woensdag toch op zoek naar een man in de datingshow Lang Leve De Liefde van SBS 6. De opnames vonden recentelijk plaats, dus in het coronatijdperk, en dat betekent dat de tongen gewoon binnen blijven. “Bij Lang Leve De Liefde moet je ook zeker 1,5 meter afstand houden“, bevestigt hij in Shownieuws.

Donders en zijn tv-date moesten continu anderhalve meter bij elkaar vandaan blijven. “Ik moet zeggen dat het niet op ieder plekje even makkelijk is, want er staat bijvoorbeeld een hoekbank en dan moet je allebei op de hoek van de bank gaan zitten. Ja, dat voelt zo raar.”

Heeft hij een leuke tijd gehad? “Ja, het was gewoon echt oprecht en we hebben echt heel veel goede gesprekken gehad. Ik ben echt wel heel open geweest. Ik heb heel veel wel verteld. Normaal ben ik nooit zo’n gevoelsmens en ik praat niet zo vaak over mijn gevoel. Je gaat een heel andere Roy Donders zien.”

Zijn goede vriendin Patty Brard denkt dat het uiteindelijk niets is geworden. “Ik zag meer een vriendschappelijke klik.”

Lang Leve De Liefde is elke avond om 19.00 uur te zien op SBS 6. Er keken gisteren 334.000 mensen (9,0 procent) naar.

Lees ook: Roy Donders vindt liefdesleven privé, gaat daten op SBS (gisteren)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen