Bridget Maasland na Hazes-rel weer héél even in BLVD

Het jaar is niet zo goed begonnen tussen Bridget Maasland en haar programma RTL Boulevard. Maandenlang zocht ze met haar Brazes-affaire de showmedia op, maar toen het over en uit was, hield ze de lippen stijf op elkaar. Ze praatte met Radio 538, met NH Radio, maar weigerde commentaar bij haar eigen Boulevard. Reden voor ontslag op staande voet, vond Angela de Jong. Dát is niet gebeurd, maar wel was ze maandenlang niet te zien in de showrubriek. Gisteren dook ze weer een op.

Boulevard had een item over het twintigjarig jubileum van het Britney Spears-album Oops I Did It Again en een verslaggever zocht Maasland thuis op om te vertellen over een interview dat ze in Britney’s begintijd met haar had.

Maasland: “Voor het debuutalbum van Britney mocht ik naar New Orleans. Ik weet dus nog heel goed van het interview dat we op zo’n trailer camp zaten, dat vond ik gewoon heel verrassend, en dat er een heel lief, timide meisje tegenover me zat, maar die wel al heel goed wist wat ze wel en niet mocht zeggen.”

Ze ontkende toen een vriendje te hebben. “Dat mocht natuurlijk allemaal niet, want ze moest wel likeable lijken, zodat alle jongens nog wel verliefd op d’r werden.”

De presentatrice vond het hartstikke leuk dat ze weer even in Boulevard zat. Ze heeft er een Instagram-post aan gewijd.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen