Ronald Koeman drie weken na hartkatheterisatie in Beau

Ronald Koeman is vanavond, drie weken nadat hij in het AMC werd opgenomen met hartproblemen, te gast in de talkshow van Beau van Erven Dorens. Hij zal reageren op deze ingrijpende gebeurtenis. Dat heeft RTL 4 laten weten. Begin deze maand werd de 57-jarige bondscoach opgeschrikt door plotselinge hartproblemen. Na een spoedopname en hartkatheterisatie, krabbelde hij gelukkig snel weer op. “Vanavond reageert hij voor het eerst op deze ingrijpende gebeurtenis.

Natuurlijk komt in het interview ook het Nederlands elftal aan bod, dat vandaag onder leiding van de bondscoach zou beginnen aan de oefencampagne richting Euro 2020. Het EK is inmiddels uitgesteld naar 2021.

Koeman was eind november ook al te gast bij Beau en haalde toen uit naar Johan Derksen. “Juist dat soort mensen die choqueren krijgen ook nog een podium in Nederland. Blijkbaar is daar behoefte aan in Nederland en blijkbaar trekt dat kijkcijfers“, zei hij.

Verder is vanavond cabaretier Najib Amhali te gast bij Beau. Vandaag verschijnt de onthullende biografie ‘Najib’, waarin de cabaretier onder meer vrijuit praat over zijn jarenlange drugs-, drank- en gokverslaving.

Beau is iedere werkdag om 21.25 uur te zien bij RTL 4.

Foto: NOS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen