Anna Nooshin is onderdanig in bed: ‘Dat vind ik fijn’

Anna Nooshin is onderdanig in bed. Ze vindt het opwindend als een man haar in bed keihard alle hoeken van de kamer laat zien. Dat zegt de influencer in gesprek met een andere influencer op YouTube. Nooshin steekt haar antwoord op de vraag waar ze opgewonden van raakt niet onder stoelen of banken. “Ik vind het altijd heel fijn als iemand super zelfverzekerd is en als hij heel lekker in z’n vel zit, maar ook heel dominant is. Ik hou wel echt van mannelijke energie daarin.”

Een romantische knul die Nooshin tedere kusjes geeft voordat hij zijn staafmixer aan het werk zet, is bij haar aan het verkeerde adres. “Het masculine van iemand die in control is, dat vind ik altijd veel opwindender dan dat hele lieve en zachte.”

Wat vindt ze precies fijn? “Als iemand super confident is, weet wat hij aan het doen is en in charge is. Dat je wel een soort oermentaliteit hebt op dat vlak. Ja, in bed. Maar ook wel in het echte leven.”

Het mag er in de slaapkamer van Nooshin dus stevig aan toe gaan. “Ik hoef niet helemaal kaarsjes aan. Ik ben niet zo’n romanticus wat dat betreft. In bed hoeft dat niet ofzo. Ik vind het fijn als iemand heel erg grenzen opzoekt en weet wat hij doet. Dat vind ik fijn.”

Hoe komt het dat ze zo gedomineerd wil worden? “Ik denk dat het ook komt dat als je in je normale leven heel erg de controle hebt over alles dat je dat in bed totaal niet wil. Dan wil je juist dat iemand anders daar de regie overneemt.”

De interviewer: “Dus jij bent in bed uiteindelijk wel echt een heel erg onderdanig persoon?

Nooshin: “Ja, veel liever dan dat ik echt die dominante positie moet innemen ofzo. Als ik ook kijk naar van die zakenmannen die helemaal ondergescheten willen worden enzo, dat zijn toch vaak hele succesvolle mensen die echt niet dom zijn ofzo. Dan wil je gewoon vernederd worden, ja.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen