Anna Nooshin is onderdanig in bed: ‘Dat vind ik fijn’

Geplaatst op zo 24 mei 2020 om 18:20

Anna Nooshin is onderdanig in bed. Ze vindt het opwindend als een man haar in bed keihard alle hoeken van de kamer laat zien. Dat zegt de influencer in gesprek met een andere influencer op YouTube. Nooshin steekt haar antwoord op de vraag waar ze opgewonden van raakt niet onder stoelen of banken. “Ik vind het altijd heel fijn als iemand super zelfverzekerd is en als hij heel lekker in z’n vel zit, maar ook heel dominant is. Ik hou wel echt van mannelijke energie daarin.”

Een romantische knul die Nooshin tedere kusjes geeft voordat hij zijn staafmixer aan het werk zet, is bij haar aan het verkeerde adres. “Het masculine van iemand die in control is, dat vind ik altijd veel opwindender dan dat hele lieve en zachte.”

Wat vindt ze precies fijn? “Als iemand super confident is, weet wat hij aan het doen is en in charge is. Dat je wel een soort oermentaliteit hebt op dat vlak. Ja, in bed. Maar ook wel in het echte leven.”

Het mag er in de slaapkamer van Nooshin dus stevig aan toe gaan. “Ik hoef niet helemaal kaarsjes aan. Ik ben niet zo’n romanticus wat dat betreft. In bed hoeft dat niet ofzo. Ik vind het fijn als iemand heel erg grenzen opzoekt en weet wat hij doet. Dat vind ik fijn.”

Hoe komt het dat ze zo gedomineerd wil worden? “Ik denk dat het ook komt dat als je in je normale leven heel erg de controle hebt over alles dat je dat in bed totaal niet wil. Dan wil je juist dat iemand anders daar de regie overneemt.”

De interviewer: “Dus jij bent in bed uiteindelijk wel echt een heel erg onderdanig persoon?

Nooshin: “Ja, veel liever dan dat ik echt die dominante positie moet innemen ofzo. Als ik ook kijk naar van die zakenmannen die helemaal ondergescheten willen worden enzo, dat zijn toch vaak hele succesvolle mensen die echt niet dom zijn ofzo. Dan wil je gewoon vernederd worden, ja.

Foto: RTL
58 Reacties op “Anna Nooshin is onderdanig in bed: ‘Dat vind ik fijn’”


 1. Jersusalem

  Influencer, letterlijke vertaling: beïnvloeder. Synoniem voor manipulator.
  Hersendode mensen die reclame maken voor producten zodat hersenloze mensen die kopen.

  Kan iemand mij vertellen waarom ‘influencers’ zo op handen worden gedragen en zoveel aandacht krijgen van de media? Als je zulk volk nodig hebt om te bepalen hoe je je kleed en wat je koopt, dan ben je wel echt heel leeg van binnen, bijna een soort drone zonder eigen wil.

 2. Mark

  Lijkt me heerlijk om haar te mishandelen in de slaapkamer en daarna fijn knuffelen.

 3. Rick

  Zou ze ook van poepseks houden?

 4. hond-de-hond

  @Rick
  Ik denk het wel. Ze heeft iig een kop om op te schijten.

 5. Fox Mulder

  Nou dan gewoon geen koffie.

 6. Sjaak echt

  Zij zegt dat succesvolle mannen onderdanig zijn in bed, zij wil een dominante man in bed dus moet zij een looser meeslepen naar haar slaapkamer.

 7. ZeerNetteHeer

  Influencer Anna Nooshie
  Had zo’n last van haar dooshie
  Nou, dan krijgt ze haar zin
  Ik stop mijn bezemsteel er wel in.

 8. Genderneutraal

  Boeiuhhhh!!

 9. Clevus Jackson

  Ze zuigt alle energie uit je. Het gezeur wordt ondragelijk. Vraagt 20xper kwartier of ze wel
  Knap is en niet te dik!

 10. hond-de-hond

  Goor wyf. Daar zou ik nog niet op willen al kreeg ik er geld voor.

 11. Dries Roel Vink

  Lekker belangrijk … Weer zo’n mediageile wannabe bn-er …

 12. Germaans

  Voor mij de ideale chick, ik hou van vluggertjes in alle hoeken van de huis. Doggy style.

 13. Fred

  nou mij beïnvloed ze niet of welke ‘influencer’ dan ook, dat doet ze alleen bij al die kudde dieren. waarom noemen we de NOS, Rutte en opiniemakers eigenlijk geen influencers, denk dat zij er meer recht op hebben en hebben veel meer invloed op ons doen en laten. Figuren als Nooshin laten een schijnwereld zien en dienen als reclamezuil, eigenlijk zijn ze de reclameblokken tussen de reclames en meer niet. Totale leegte en onzin dit soort figuren. Neem nou die Enzo Knol, miljonair geworden met dit medium, maar wat doet die oelewapper nou eigenlijk. Het is soms echt te gek voor woorden en scheef, cruciale beropen verdienen niks en deze niksnutten ‘influencers’ verdienen tonnen zo niet miljoenen. En dan gaan we het nog niet hebben over de randdebielen als rapper boef en co, dit soort figuren en de influencers zijn de atten van deze wereld.

 14. Max

  Lekker voor dr… en door

 15. Lies

  Ik hou er ook van om keihard de slaapkamer rond getikt te worden maar heb ook geen moeite met rollenspellen,speel dan graag voor Paay of Brard.

 16. Latevogel

  Lijkt me echt zo’n bouten-uitdraaister, net zo eentje als die misselijke Patty Brard. Ze heeft vast ook wel een glazen tafeltje….

 17. JobF

  Influencer is ook een naam bedacht door de BOEMERS die niks begrijpen van de online wereld. Hoor het pas afgelopen 2 jaar echt opkomen in de benaming toen de boomers erachter kwamen dat jonge mensen niet meer tv kijken maar YouTube en social media hun dagelijkse entertainment geeft. De naam influencer is bedacht om te oude rotten op de tv hun invloed niet meer op jongen mensen krijgen en daarom de youtubers, instagrammers enz influencers gaan noemen. Alsof dat iets slechts is. Terwijl zij eigenlijk hetzelfde doen.

 18. Dom dom dom

  Vrouwen zijn echt allemaal zo oppervlakkig als de pest
  Als zij iets post dan willen ze allemaal weten waar het kledingstuk vadaan komt om het dan vervolgens ook te kopen vrouwen zijn zo oppervlakkig en dom

 19. Derhal Flynn

  In de showbizz geldt dezelfde wetmatigheid als in het dagelijkse leven. Als het ergens regent dan miezert het verderop.

 20. Her

  Jerusalem
  Dat komt omdat de volgers bestaan uit kinderen. Die zijn makkelijk te beïnvloeden. Daarnaast zijn de hersenen nog niet uitgegroeid. Mensen met weinig verstand. Mensen die het soms leuk vinden om op gebied van mode ‘inspiratie’ op te doen. Ze zijn populair maar weinig mensen hebben echt respect. Om de meest simpele redenen worden ze verbaal afgemaakt. Omdat mensen diep van binnen ook wel snappen dat being cute op sm niet belangrijk is. Het is als kijken in een folder. Je bent het zo vergeten. Ze veranderen niets, staan nergens voor. Soort paspop in de etalage

 21. Dr. Bibber

  On a need to know basis… ik kan gerust sterven na deze info

 22. Gerard J....g

  Mag ik meedoen?!

 23. Kim Wieft

  Is dit zo’n influencer die door Rutte betaald is met ons belastinggeld om zijn mening op te dringen aan zielige figuren die beinvloed worden door dit soort sletjes? Wat zijn we toch ver weggezakt als land en samenleving. De EU (Frankrijk en Duitsland) hebben een makkie aan ons om nog een extra poot uit te draaien. Stuur nog wat geld naar de influencers om die te laten proclameren hoe geweldig Europa kan zijn onder de nazaten van Adolf en Nappie.

 24. One and only

  Ik heb veel vrouwen een soort zelfde verhaal horen vertellen; face to face, vaak ook met vastbinden erbij en bdsm achtige shit.

  Dus die Nooshin verschilt niet echt van de meeste vrouwen…

  En wat reageren de meeste hier geschokt zeg in de reacties, sex is gewoon normaal hoor. Tenzij je het nog nooit hebt gedaan, dan is het ddnk ik nog wel speciaal enzo…

 25. MC: 24 jul 2017 om 11:25

  “Als uithangbord van de leegheid van het bestaan prijst Nooshin op haar social-media-account allerlei ditjes en datjes aan.”

 26. Lilly Labiamus

  Deze troel is echt zonde van onze zuurstof. Nog erger dan Pikkie Flessen en Papoea Patty Poept.

 27. Fred de Fret

  Zo’n leeg persoon toont het eind van onze beschaving aan. Elke beschaving gaat ten onder aan de economische verheffing van de onderlaag. Normaal zouden nobody’s zoals zij moeten werken om te overleven. In deze tijd kan ze foto’s van haar veel bereden lijf posten samen met nietszeggende lølpraatjes. Deze hersenloze mensachtige heeft niet veel meerwaarde dan dat ze kinderen kan werpen. Alhoewel, kinderen van haar zouden laagwaardige mormels zijn. Ze telt geen enkele zegening, ze kan werkelijk he-le-maal niets. Ze zal geruisloos verdwijnen in anonimiteit. Niemand zal haar missen.

 28. Captain Caveman

  Als je haar in het echt ziet is het net of je naar een schaalmodel kijkt. Iel, klein wijffie

 29. Paul Grijpstra

  Is deze bevallige deerne op zoek naar een liefdespartner?
  Dat haal ik er niet helemaal uit als ik dit artikeltje lees.
  Die tedere kusjes kan ik wel geven en die kleine kaarsjes (en die rozenblaadjes overal, die romantische muziek en die fokking honderd kussentjrs op zo’n bed) kunnen me ook gestolen worden, maar als daar nog een partner in het spel is dan verandert de situatie toch een klein beetje. Dan wordt het een hotelletje of achterin de auto op een afgelegen parkeerterrein of misschien een overslagstation van een transportbedrijf dat stil ligt vanwege de corona.
  Het zijn wat praktische vragen voordat het echt romantisch kan worden begrijp je?
  Anna Nooshin zou ik alles geven wat ik heb. Zolang het niet duurder wordt dan vijftig euro en zolang we het niet in een parkeergarage hoeven te doen. Want daarvan wordt ik dan weer een beetje treurig.

 30. Paul Grijpstra

  En verder: een vrouw met klasse.
  Dat kun je van het pulp dat hier reageert niet zeggen.

 31. Er ist wieder da

  Nooshin is ook pulp…

 32. Keta Minek [de echte]

  Anna vindt het wel prima om tussen het gaggen door je te rimmen en je hoeft niet eens je tarrels uit de kontklitten gehaald te hebben vantevoren. Lekker smerig wijf. Top!

 33. Rambo

  Maar wacht even.. was ’t geen man??

 34. Gaby

  Mag zij verdwijnen?

 35. Paul Grijpstra

  Koekkoek!

 36. Misutoria

  Ze heeft helemaal gelijk in deze. Ik wordt ook erg graag gedomineerd door een heerlijke knul die weet wat die aan het doen is. Echt even alles loslaten en het hoofd leeg op zo’n moment, graag zo’n lekkere gozer die mij dan doet beseffen dat ik de touwtjes niet meer in handen heb als die bezig is.

 37. Rodney

  Ik ben meer van de kaasjes en leverworstjes met een kop chocolade melk dan het penetreren van iemand

 38. Paul Grijpstra

  Kukeleku!

 39. Jan

  Het zijn geen leuke tijden voor RTL ,en nu de reclamemarkt is ingestort is het helemaal hopeloos!

 40. Martien Wijnland

  Waaaatt Goeoeoeoeoeoeoeoeoeddtt…!!

 41. Frank

  Ik denk dat haar vent iig een hele goed gevulde portomonee moet hebben in plaats van een goed gevulde broek. Het lijkt mij een golddigger eerste klas, a la Sylvie Meis een totaal nietszeggend type.

 42. MolTalk

  Conclusie van dat gesprek is dat ze zelf ook ondergescheten wil worden, maar deze keer letterlijk en niet figuurlijk, wat online overal al gebeurt.

 43. Koos PlaatvoordeKop

  Het hele business model van deze ambitieuze dame is in elkaar gezakt dus we moeten in de schijnwerpers blijven dus dan geven we maar interviews met wat pittige quotes. Wij noemen haar thuis Anna Onzin omdat er geen verstandig woord uitkomt achter de desk bij Boulevard of haar presentatie klussen. Ze zit in een suite van het Pulitzer hotel de hele dag op haar social media te rammen. Ambitieus is prima maar dan moet je wel sympathiek zijn en dat mist deze dame.

 44. Sjaak

  Ik zorg goed voor haar.

 45. pieter baan

  Waarom lees ik dit eigenlijk

 46. Trudy

  Totaal leeg deze Anna… zit niets in.. komt niets uit..

 47. Paul Lamote

  Wat Anna in bed doet moet ze zelf weten maar ze moet daar anderen niet mee lastig vallen.

 48. amsterdammer

  Vroeger riepen we in de Jordaan, voor een lelijk onuitstaanbaar wijf:
  Ze moet door twee mannen aangepakt worden: 1 om d’r vast te houden en de ander om op d’r kop te schijten.. Zij dus!

 49. Jaap Aap

  @trudy er zit alleen een grote apenlul in haar!

 50. teuntje

  Weer een gestoorde meid op TV

 51. Enzo ofzo enzo pfzo enzo ofzo

  Ze heeft gelijk.
  Enzo.
  Ofzo.

 52. Daan

  Anna Nooshi is lui, ze gaat liggen gooit die beneden scheur open en doet verder niets. Zo een vrouw is niet lekker in bed, verder heeft ze waarschijnlijk ook nog make-up op. Nee een fatale afknapper deze luie muts.

 53. Latevogel

  Zo’n typetje laat zich nog wel in haar beide gaten nemen door een blaffende en hijgende viervoeter.

 54. Banaal

  Too much information voor een visueel ingesteld mens…

 55. @

  Haar safeword zal wel ‘ofzo’ zijn.

 56. Wat taalgebruik onthult...

  Paul Grijpstra • Ehhh, welke ’klasse’ bedoel je? Die der laaggeschoolden wellicht? Iemand die in één zin zowel ‘enzo’ als ‘ofzo’ gebruikt, verraadt immers onbewust zijn povere opleidingsniveau en daarmee zijn sociale niveau oftewel ‘klasse’….

 57. anoniem

  Ik hoef niet zo nodig te weten wat BN-ers in bed uitspoken.. :-)

 58. Dikke portemonnee enzo...

  Frank, haar ‘vent’ is tegenwoordig ene Nassim… No need to say more.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.