Precies vijf jaar geleden einde aan Carlo & Irene-tijdperk

Carlo Boszhard en Irene Moors waren jarenlang het populairste duo op de Nederlandse televisie. Ze hadden met hun zondagmiddagformule een tv-formule in handen waar menig collega jaloers op was. Hoewel ook het tweetal leed onder de afname van het lineaire tv-kijken, bleven hun kijkcijfers in het hoogseizoen dik in orde. Toch besloot Moors dat het tijd was voor iets anders: het betekende precies vijf jaar geleden, op 31 mei 2015, het einde van het Carlo & Irene-tijdperk op televisie.

Moors staat vandaag op haar Instagram-pagina stil bij dit moment. “Een oude zondagmiddag foto! Vandaag precies vijf jaar geleden was de laatste Life 4 You na vijftien jaar hysterische zondagmiddag vreugde!

De luxebeslissing om uit verveling de stekker eruit te trekken, is Moors duur komen te staan. Er is weinig overgebleven van haar carrière. Haar overstap naar SBS 6 was een enorme mislukking en nu is ze niet veel meer dan een B-ster.

De carrière van Boszhard heeft het afgelopen seizoen een behoorlijke boost gekregen, vooral omdat Peter van der Vorst hem de presentatie van Married At First Sight gunde. Ook had hij een prominente rol in de hitshow The Masked Singer.

Moors vertelde vorige week in een tv-programma dat ze geen spijt heeft van haar toenmalige beslissing om te stoppen met Life 4 You.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen