Precies vijf jaar geleden einde aan Carlo & Irene-tijdperk

Geplaatst op zo 31 mei 2020 om 11:30

Carlo Boszhard en Irene Moors waren jarenlang het populairste duo op de Nederlandse televisie. Ze hadden met hun zondagmiddagformule een tv-formule in handen waar menig collega jaloers op was. Hoewel ook het tweetal leed onder de afname van het lineaire tv-kijken, bleven hun kijkcijfers in het hoogseizoen dik in orde. Toch besloot Moors dat het tijd was voor iets anders: het betekende precies vijf jaar geleden, op 31 mei 2015, het einde van het Carlo & Irene-tijdperk op televisie.

Moors staat vandaag op haar Instagram-pagina stil bij dit moment. “Een oude zondagmiddag foto! Vandaag precies vijf jaar geleden was de laatste Life 4 You na vijftien jaar hysterische zondagmiddag vreugde!

De luxebeslissing om uit verveling de stekker eruit te trekken, is Moors duur komen te staan. Er is weinig overgebleven van haar carrière. Haar overstap naar SBS 6 was een enorme mislukking en nu is ze niet veel meer dan een B-ster.

De carrière van Boszhard heeft het afgelopen seizoen een behoorlijke boost gekregen, vooral omdat Peter van der Vorst hem de presentatie van Married At First Sight gunde. Ook had hij een prominente rol in de hitshow The Masked Singer.

Moors vertelde vorige week in een tv-programma dat ze geen spijt heeft van haar toenmalige beslissing om te stoppen met Life 4 You.

Foto: RTL
27 Reacties op “Precies vijf jaar geleden einde aan Carlo & Irene-tijdperk”


 1. peter

  Was een erg leuk programma. Het zou per direct weer op de buis kunnen.

 2. Shoukeviah

  SBS heeft het ook geprobreerd, en het flopte aan alle kanten.

 3. Ellie

  Programma kan inderdaad zo terug. Gewoon een gezellig programma op de zondagmiddag. Succes verzekerd. Peter v.d. Vorst, regel het!

 4. Bart

  Los van wel of niet leuk (of een van de twee wel of niet leuk) chemie hebben ze zeker. RTL zou ze per september weer gewoon op de zondagmiddag van 16.00 tot 18.00u moeten zetten. Puur uit kosten is Carlo’s tv café gestopt en daar de weekend editie van Boulevard voor in de plaats gekomen. Zo moeilijk hoeft en kan het toch niet om hier een paar sponsors voor te vinden?

 5. Daily Mail

  peter
  zo 31 mei 2020 om 11:39
  Was een erg leuk programma. Het zou per direct weer op de buis kunnen.

  Nee dit is niet meer van deze tijd.

 6. JAN

  iedere sul kan tegenwoordig een tv programma maken .zet een huiskamer decor neeren 3 camera`s , twee bN`ers aan een tafel en babbelen maar !, zet het op 4
  en je hebt altijd wel kijkers

 7. JAN

  verschonig moet zijn , neer en

 8. jan

  Houden zo….

 9. L.

  Ik zou dit graag weer terug zien. Ik snap echt wel dat je na een lange tijd even iets anders wil, maar ik denk dat ze nu prima terug kunnen komen met frisse ideeën.

 10. Wendy's dealertje

  Maar goed dat er een einde aan kwam, zwaar overschatte Irene Moors.

 11. bastian

  Ja breng maar terug in het najaar. Fijn kneuterig vermaak.

 12. Captain Caveman

  Irene Moors is een bevlogen vakvrouw die met haar spontane karakter overal een goede sfeer brengt. Ik heb haar nooit ontmoet maar je ziet het gewoon. Is altijd haarzelf gebleven. Fijne vrouw!

 13. Dennis

  Ik mis het nog elke zondag.

 14. HUGO

  Irene Moors was top met Telekids.

  Carlo is en blijft een jankerd.

 15. Jaap Aap

  Nee @Captain mongool, ze is geen vakvrouw. Ze is niets zonder Carlo en gelukkig flopt alles van haar nu.

  Het meest ergerlijke is nog wel de TV kantine, ze bakt er gewoon niets van. Ze kan niet iemand persifleren. Het ziet er debiel uit.

  Snap je het nu eindelijk cavenicht?

 16. Captain Caveman

  Heee Jaap APELUL;
  Wat geeft jou het recht om zon grote laffe muil op te zetten naar mij? Hopeloosheid spat van je inzending af. Zielig mannetje, je wijf zal d’r wel doodschamen als je weer naar het GGZ inloop uurtje moet !hahaha!!

 17. Captain Caveman

  Ben je in elkaar gebeukt door een 95 jarige oma vandaag apie??

 18. Rodney

  Ze kan beter Irene Lesss heten!

 19. Donald Dumb

  Gelukkig.

  Als er twee waren die absoluut niet leuk waren, was het dit duo wel…

 20. Sandertje

  Ik vond er geen zak aan. Hysterische show.

 21. DeBaron

  Om daar nou 5 jaar later bij stil te staan, getuigt ook wel van leven in het verleden, en ze moet wel…. Zal in de jaren 90 best een vlotte, invoelende presentatrice zijn geweest en goed met kinderen, maar daarna is ze toch langzaam maar zeker afgegleden tot een poor man’s Linda de Mol. Als solo presentatrice brengt ze nu niks unieks meer mee en wordt ze aan alle kanten ingehaald. Op naar haar volgende insta post over hoeveel decennia geleden de laatste uitzending van Telekids was.

 22. kan prima

  Kan zo terug, maar doe aub dan een korter seizoen. 01 oktober beginnen en eind maart/ begin April stoppen. Het is een winter programma. En noem het dan meteen weer ‘Life & Cooking’ ipv Life 4 you…

 23. Latevogel

  Die Boszhard en Irene, heb altijd al een hekel aan die twee gehad. Waarom weet ik niet, maar waarschijnlijk heeft dat te maken met teveel credits voor die twee talentloze schooiers

 24. I am strong

  In de periode voor haar ongeluk leek Moors zich niet meer helemaal liefdevol over Zwarte Piet uit te laten. Zou ze eerder gevallen zijn tijdens het voorbereiden op het gadgets-onderdeel van haar talkshow? Het verschil tussen haar reactie en die van Carlo waren overduidelijk, Boszhard was juist lovend over Zwarte Piet.

 25. Jaap Aap

  @kapitein cavenicht: ik heb alle recht zo’n bek tegen je open te trekken : iemand moet je tegen jezelf in bescherming nemen, nietwaar?

  Je bent een labiel hoopje ellende, een TBS-kuurtje van een jaar of twintig zou je goed doen. Kneusje.

 26. Daan

  @ Jaap Aap. Moet dat nou zo, dat gescheld?

 27. Simon Dekker

  @’Jaap Aap’: nou nou nou. Doe eens even wat vriendelijker van achter je anonieme gebruikersnaam.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.