Irene Moors voelde zich ingeruild voor Carlo’s vriend

Irene Moors voelde zich een beetje gepasseerd toen Carlo Boszhard een relatie kreeg met Herald Adolfs en zij met elkaar tv gingen maken. Dat bekende ze gisteren in Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo’s. Carlo leerde Herald kennen toen de laatste nog redacteur van Shownieuws was: waar hij zich aanvankelijk nog aan hem ergerde, ontstond er later een romance. Inmiddels zijn Carlo en Herald dé drijvende kracht achter de persiflagecomedy De TV Kantine.

Achter de schermen zorgde Herald ervoor dat het iets minder Carlo en Irene werd. “Carlo maakt De TV Kantine met zijn vriend Herald en sinds Herald er is is het ook meer dat hij dingen met hem aan het doen is. In het begin vond ik dat wel lastig, ja, dat hij met Herald ging overleggen hoe dingen waren terwijl hij voorheen met mij dat deed.”

Trok Irene direct bij Carlo aan de bel? “Ja, anders werkt het niet. Als je iets hebt wat elke keer weer irriteert, dan wordt het alleen maar groter en één grote etterbuil en dan barst het open. Je moet voorkomen dat het gaat ontsteken.”

Life 4 You

Het duoschap van Carlo en Irene Carlo stopte met het einde van Life 4 You in 2014. Carlo: “Ik vond het eigenlijk zonde om Life 4 You weg te doen.”

Irene: “Ik heb iets met getallen, dus 10 jaar, 15 jaar. Ik dacht: na 15 jaar is het mooi, gaan we stoppen en door naar een volgende stap, we moeten ons huwelijk fris houden, we moeten nieuwe dingen bedenken en gaan naar de late avond. Ik dacht: we gaan naar de late avond. Op vrijdagavond een soortgelijke show met typetjes erin, maar dan op een hoger niveau.”

We zagen het helemaal zitten, legden het neer bij Erland Galjaard en hij zei toen: ‘Dat kan helemaal niet, want we gaan Late Night doen met Humberto Tan.’ Toen had Carlo zoiets: dan kunnen we toch beter op de zondag blijven om te kijken wat er gebeurt? Maar ik had al afscheid genomen en ik zei: nee, nu moeten we het ook vasthouden en stoppen.”

Honderd procent

Carlo: “Sowieso weet ik zeker dat wij dat weer gaan doen, honderd procent.”

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen