Irene Moors voelde zich ingeruild voor Carlo’s vriend

Geplaatst op di 26 mei 2020 om 8:40

Irene Moors voelde zich een beetje gepasseerd toen Carlo Boszhard een relatie kreeg met Herald Adolfs en zij met elkaar tv gingen maken. Dat bekende ze gisteren in Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo’s. Carlo leerde Herald kennen toen de laatste nog redacteur van Shownieuws was: waar hij zich aanvankelijk nog aan hem ergerde, ontstond er later een romance. Inmiddels zijn Carlo en Herald dé drijvende kracht achter de persiflagecomedy De TV Kantine.

Achter de schermen zorgde Herald ervoor dat het iets minder Carlo en Irene werd. “Carlo maakt De TV Kantine met zijn vriend Herald en sinds Herald er is is het ook meer dat hij dingen met hem aan het doen is. In het begin vond ik dat wel lastig, ja, dat hij met Herald ging overleggen hoe dingen waren terwijl hij voorheen met mij dat deed.”

Trok Irene direct bij Carlo aan de bel? “Ja, anders werkt het niet. Als je iets hebt wat elke keer weer irriteert, dan wordt het alleen maar groter en één grote etterbuil en dan barst het open. Je moet voorkomen dat het gaat ontsteken.”

Life 4 You

Het duoschap van Carlo en Irene Carlo stopte met het einde van Life 4 You in 2014. Carlo: “Ik vond het eigenlijk zonde om Life 4 You weg te doen.”

Irene: “Ik heb iets met getallen, dus 10 jaar, 15 jaar. Ik dacht: na 15 jaar is het mooi, gaan we stoppen en door naar een volgende stap, we moeten ons huwelijk fris houden, we moeten nieuwe dingen bedenken en gaan naar de late avond. Ik dacht: we gaan naar de late avond. Op vrijdagavond een soortgelijke show met typetjes erin, maar dan op een hoger niveau.”

We zagen het helemaal zitten, legden het neer bij Erland Galjaard en hij zei toen: ‘Dat kan helemaal niet, want we gaan Late Night doen met Humberto Tan.’ Toen had Carlo zoiets: dan kunnen we toch beter op de zondag blijven om te kijken wat er gebeurt? Maar ik had al afscheid genomen en ik zei: nee, nu moeten we het ook vasthouden en stoppen.”

Honderd procent

Carlo: “Sowieso weet ik zeker dat wij dat weer gaan doen, honderd procent.”

Foto: BNNVARA
27 Reacties op “Irene Moors voelde zich ingeruild voor Carlo’s vriend”


 1. Pot gerukt

  Zielig en vervelend stel.
  Moors bij NPO (HHB) nooit meer doen.

 2. Thea Rosenbaum zum Zauberflöte

  Tis wat

 3. Max

  Nou, als je de uitzending bekijkt wordt er toch wel een procent of honderd nuance aangebracht gezien dit artikel 😂

 4. Lizzy

  Schitterend hoe MC een heel klein puntje in een best wel groot interview op kan blazen. Dat is best wel treurig ook. De rest van het interview ook gezien?

  En het was niet 2014, maar 2015..

 5. L

  Het lijkt me zeker leuk om Carlo en Irene weer een show te geven. Zoiets mis je nu toch een beetje op tv.

 6. Viola

  Ik heb nooit wat met die twee gehad.
  Dus ik mis er niets aan.
  Irene bij HHB was inderdaad niet leuk.
  Dat zie je ook gelijk aan de kijkcijfers.Of het nou door haar kwam of de opzet van het programma,het was in ieder niet leuk.

 7. Bart

  Zij moeten terug. Misschien leuk om zondagavond?

 8. Linde

  Dat zou wel weer leuk zijn, een programma met Carlo en Irene, zonder alle toeters en bellen van TV Kantine. Op zondag mis ik dat best wel, een leuk programma bij de borrel. Dat Boulevard in het weekend is niet te pruimen en ook niet echt een succes.

 9. By the way

  @Linde: een soort van ‘Café Hendriks en Genee’? Maar dan met Carlo en Irene. Niemand die het verschil merkt, denk ik.

 10. Jan Klaasssen

  Ach ja, nu wordt ze bij de tv-kantine terecht ingeruild voor Elise Schaap. Bij Irene blijf je altijd Irene zien en horen. Zeer storend en hinderlijk.

 11. HUGO

  Irene Moors heeft meer hersens dan Carlo Boszhard

  Homo’s hebben bij PvdV voorrang.

 12. Thea Rosenbaum zum Zauberflöte

  Vervelend stel. Zouden het wel goed doen in een beschermde woonvorm.

 13. Linde

  @by the way

  Nee, dat was een flutformat met een flutduo joh

 14. DikkeDeur

  Moors is een lompe bijdehante boerentrien. Ik mis haar voor geen meter. Blijkbaar zijn er meer die er zo over denken anders had ze allang een eigen programma. Ze werd in leven gehouden door Carlo. Op eigen kracht stelt het bar weinig voor.

 15. Lies

  Carlo en Irene hebben allang hun beste tijd gehad,tijd voor ze om richting bejaardentehuis te wandelen.

 16. Freddy Heineken

  Op de late zondagmiddag live televisie is nog steeds wel ruimte voor denk ik. Niet zo verschrikkelijk gesponsord en inhoudsloos als Koffietijd of 5 Uur Live (of zoiets?), maar een iets moderne versie van Life and Cooking.

  Iets waarbij je niet hoeft op te letten, maar toch lekker doorkabbelt…

 17. De enige echte Jaap Aap

  Jaloerse trut moet haar bek houden!

 18. Bea

  Blijft een niet te evenaren duo. Of je er van houdt of niet deze 2 hebben chemie. Dat Carlo met zijn vriend De TV Kantine is gaan doen heeft haar geen windeieren gelegd. Zij verzonnen voor haar dingen die ze anders nooit had gedurfd.

 19. Bart

  Dit artikel is wel echt behoorlijk uit zijn verband gerukt.
  Zaterdagavond live van 22.00 tot 24.00u met gasten, een spel, De TV Kantine, nostalgie, locatie items, muziek en een verborgen camera filmpje.

  Er werd onlangs gesproken over de terugkeer van Doet ie het of Doet ie het niet. Dat zie ik ze ook wel doen. Beide die het presenteren en een team aanvoeren. Voice over Eddy Keur. Met locatie filmpjes die stopgezet worden met die ene vraag en grote en kleine spellen in de studio zowel nieuws als van vroeger. Tussendoor vragenrondes in categorieën muziek, televisie, sport, topografie en geschiedenis op de 5 tegen 5 manier.

 20. J.J. de Koningh

  Wie is die vrouw op de foto, de oma van Carlo?

 21. MarcoB

  Ik zou Irene niet ruilen voor de vriend van Carlo. Irene is een lekkere milf en heb ik vaak van genoten.

 22. Uuuh

  Amateurtoneel.

 23. MolTalk

  Blijkbaar hanteerde Irene de strapon niet goed genoeg.

 24. Jan

  De terugkeer van Doet ‘ie het of Doet ‘ie het niet is Talpa toch mee bezig?

 25. bastian

  Opgegroeid met dit duo, dus voor mij geen Carlo zonder Irene en andersom. Gouden duo. Graag zsm weer samen terug op tv en lekker gezellig ouwehoeren.

 26. Bart

  @Jan Endemol dus kan nog alle kanten op gaan.

 27. De enige echte De enige echte Jaap Aap

  @Jaap Aap, 10:59:

  Eindelijk ben ik het een keer met je eens. Hulde! Ik had het zelf niet beter kunnen zeggen.

  En nu terug in je kooi, irritante dildo!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.