RTL 4 helpt zwaar getroffen Froger, tv-show gaat door

René Froger, die zichzelf middenin de coronacrisis zo ongeveer uitriep tot de zwaarst getroffen Nederlander, wordt uit de brand geholpen door RTL 4. De opnames van zijn tv-programma Lieve Frogers worden hervat. Dat maakt hij vandaag bekend op Instagram. Froger gaat samen met zijn vrouw Natasja en met hun kinderen andere Nederlanders helpen. Even leek het erop dat het programma geannuleerd zou worden vanwege de coronacrisis, maar nu is er toch weer groen licht.

Natasja vertelt dat het programma alsnog op de buis komt. “Het programma Lieve Frogers zou eigenlijk afgelopen april op zender gaan maar door de coronacrisis konden we het niet afmaken. Heerlijk dus om te kunnen vertellen dat we weer van start mogen.

Lieve Frogers wordt RIVM-proof. “Natuurlijk alle regels in acht nemend en mét de nodige voorzorgsmaatregelen om het veilig voor iedereen te kunnen doen. Helaas kunnen er daardoor veel wensen niet door gaan dus vandaar deze nieuwe oproep.”

Ken jij iemand die bijvoorbeeld iets niet heeft kunnen vieren door de afgelopen periode en gun je haar/hem een onvergetelijke dag of iemand die nog iets op zijn of haar bucketlist heeft staan? Mail ons dan en wie weet staan wij binnenkort voor de deur!

De oproep kunt u hier bekijken:

 

View this post on Instagram

 

Het programma “Lieve Frogers” zou eigenlijk afgelopen april op zender gaan maar door de Corona crisis konden we het niet afmaken. Heerlijk dus om te kunnen vertellen dat we weer van start mogen. Natuurlijk alle regels in acht nemend en mét de nodige voorzorgsmaatregelen om het veilig voor iedereen te kunnen doen. Helaas kunnen er daardoor veel wensen niet door gaan dus vandaar deze nieuwe oproep. Ken jij iemand die bv iets niet heeft kunnen vieren door de afgelopen periode en gun je haar/hem een onvergetelijke dag of iemand die nog iets op zijn of haar Bucket list heeft staan? Mail ons dan en wie weet staan wij binnenkort voor de deur! Fijne zondag allemaal 😘❤️ www.rtl.nl/lievefrogers

A post shared by Natasja Froger (@natasjafroger) on

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen