Meilandjes leiden sterrenleven: privéjet voor Montana

We hoeven tijdens deze crisis gelukkig geen medelijden te hebben met de Meilandjes. Sterker nog: ze leiden door hun lucratieve tv-inkomsten een heus sterrenleven. Vanwege alle reisrestricties is dochter Montana zaterdag met een privéjet overgekomen naar Frankrijk om tijd met de familie door te brengen, werd gisteren gemeld op hun zender SBS 6. “De familie doet altijd bescheiden, maar het water staat ze toch nog niet helemaal aan de lippen“, zei Evert Santegoeds in Shownieuws.

Waar dochter Maxime permanent bij haar ouders in het Franse chateau woont, is Montana altijd in Nederland gebleven. Wel komt ze af en toe op visite, zo ook ditmaal.

Het was een luxe vlucht voor Montana, want ze heeft gebruikgemaakt van een privévlucht, aldus Santegoeds. Hij heeft gelijk contact opgenomen met het management van de Meilandjes om te vragen hoe dit zit.

Santegoeds: “Dan zegt het management dat het allemaal volgens de regels is gegaan en ze met iemand zou zijn meegevlogen, maar daar geloven we weinig van want je ziet verder niemand in dat vliegtuig.”

De Meilandjes boeren behoorlijk goed, denkt de Privé-baas. “Het is goed geregeld in elk geval.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen